Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 3 iul 2011 12:58 de Melisa
Topicul nu este de anul asta , plus ca ce ai zis tu nu este tocmai corect , poate ramane insarcinata la fel de usor cum ramane una care a mai facut.o
Re: Singura si insarcinata din 3 iul 2011 11:58 de lili_andy03
Buna Iulia,
Daca te-ai hotarat sa pastrezi copilul mergi inainte si nu asculta rautatiile altora. Tu decizi singura asupra vietii tale. Nu esti nici prima si nici ultima femeie de pe pamant care are un copil, iar in viitor cine te iubeste ...
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 3 iul 2011 10:18 de Guest
buna! ai foarte putine sanse sa ramai insarcinata din prima chiar daca nu v-ati protejat.
Re: Pot sa raman insarcinata prima data? din 3 iul 2011 10:16 de Guest
Re: Anticonceptionale Yaz din 3 iul 2011 03:24 de dorinda
Daca vei cauta pe internet despre anticonceptionalele Yaz, vei gasi chestii neplacute. Te sfatuiesc sa mergi la doctor ca sa ti le schimbe.
Re: Sufar ca o nebuna... din 2 iul 2011 23:45 de Melisa
Sau cu o aventura in care a f*t*t.o si a plecat , el se va lauda ca are cu ce , ea sa se laude ca e o curva.. nu prea cred ( daca o duce capu )
Re: din 2 iul 2011 23:44 de Cre0lina
Daca ati discutat despre actul sexual si ar vrea ceva mai romantic mai special cred ca traducerea la acestea se rezuma la SEX...
Re: Menstruatie ciudata... din 2 iul 2011 23:42 de Melisa
Era de la ciclu , mie mi se opreste in noaptea din a 4.a zi , iar in a 5.a zi curge din nou foarte putin , cam ce ai patit tu . E normal .
Iar apoi cu prospectul , nu e personalizat cum a zis cineva mai sus , daca te duce capu intelegi , deduci ...
Re: M-a amenintat ca il pune pe fratele ei sa ma bata! din 2 iul 2011 23:21 de Cre0lina
Deci toata viata o sa stai ascunsa?!:` Stii cum sunt baietii periculosi?;) Intai ameninta si apoi daca e cazu sar la bataie...
Re: Prea multa lubrifiere? din 2 iul 2011 17:29 de simosimina
trebuia sa-l umpli cu apa...sa vezi daca intr-adevar era spart sau nu!
Insa...tind sa cred mai mult ca a fost vorba de lubrifiere:)
Dar next time...sa-l umpli cu apa sa stai linistit ;)
Re: Anticonceptionale Yaz din 2 iul 2011 17:26 de simosimina
mai...nu ar trebui sa fi insarcinata daca ai luat corect pastilutele...insa te intreb acum, luna iunie ai luat antibiotice?
Re: Scurgere maronie din 2 iul 2011 17:23 de simosimina
ok, insarcinata nu esti...scurgerea maronie poate fi si de la postinor, insa daca persista...te sfatuiesc sa consulti un ginecolog!
Anticonceptionale Yaz din 2 iul 2011 13:28 de Guest
Buna. Am luat anticonceptionale Miligest timp de un an si jumatate apoi le'am schimbat cu Yaz. Pe acestea le iau de aprox 3-4 luni si la inceput menstruatia mi'a venit in a 2a zi de pastiluta alba. Ultima data mi'a venit in a 3a zi iar acum este deja ...
Re: bla bla din 2 iul 2011 07:33 de DaNNY_DiViNO
Imi dau seama ce detalii iti puteau da.. In fine. Subiect ingropat, sincer chiar nu ma intereseaza si nu mai imi pasa. Daca era sa stau si acuma cu aceleasi persoane, nu eram unde eram acuma si mai ales cu persoana cu care sunt acuma. Asa ca.. i ...
Re: copiat cu hands free-ul din 2 iul 2011 05:50 de axmu
mersi ca mi-ai sarit in aparare si de sfaturi :)...daca nu in buzunar, sa zicem in dreptul curelei ? oare merge asa ca bateria si telefonul sa stea la curea ?
Re: copiat cu hands free-ul din 2 iul 2011 05:49 de axmu
eram sigur ca se va trezi cineva cu intentii de pension si care sa dea sfaturi in acest sens..de exemplu la ora asta voi dormiti, eu lucrez...cine e avanatajat ?
Re: e posibil sa fiu insarcinata? din 1 iul 2011 23:52 de C275
chiar si tu ai spus ca ai fost stresata, asta este probabil motivul intarzierii
cum spune cneva mai sus, daca prezervativul a fost pus bine si nu s-a spart, stai linistita:flowers:
Re: copiat cu hands free-ul din 1 iul 2011 23:15 de dorinda
Poate vrei sa-ti explice cineva cum sa inveti...la ce te mai duci la facultate daca ti-e gandul numai la copiat? Intri bou si iesi vaca?
Iti recomand alta varianta: schimba serviciul. Daca esti la o facultate care e "la moda", poti foarte ...
Re: sfat din 1 iul 2011 23:10 de dorinda
Vaginul nu este un mediu uscat, iar daca fata a fost foarte excitata, este si normal ca s-a lubrifiat foarte tare. Nu te vaita din cauza asta, fa-ti griji atunci cand o s-o doara sau n-o sa se excite.
Prea multa lubrifiere? din 1 iul 2011 22:48 de Guest
Am 16 ani si astazi am facut sex cu prietena pentru a 3a oara. Difera faptul ca datile trecute am folosit durex extra-safe iar acum love+(strawberry,de parca ar conta).
Prezervativul a *intrat* cam greu si a trebuit sa retusez putin pozitia ( ...
Pagina 225 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
87 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |