Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Dureri de sani inaintea menstruatiei! din 24 iun 2010 15:35 de Simona
ma dore sanul stang de o zi dar in vatf(sfarc),chai daca il ating cu vreo haina si trebuie sa-mi vina menstruatia sapt asta sau urmatoarea...ce sa fac?
Re: Micile rani in vagin sau pe col din 24 iun 2010 11:41 de moni_21
eu din cate stiu o rana pe colul uterin este frecvent cauzata din cauza unei infectii si cam principalele simptome ar fi o secretie vaginala persistenta de culoare gris,alba sau galbena,ori o sangerare anormala dupa contactul sexual sau intre ...
Re: Penis in erectie stramb... din 24 iun 2010 10:48 de cherry_dream
stai linistit.nu e ceva grav. nu trebuie sa fie perfect drept.nimeni nu-l are asa.
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau bebe dar am uterul retro din 23 iun 2010 19:40 de Nekunoskuta
Din cate stiu probleme trebuie sa-ti faci daca nu ramai gravida dupa 1 an de incercari, acesta e termnenul maxim dat de medici. Uterul retrovers nu are treaba, te-au speriat prietenele cu problemele lor. Faceti niste teste de fertilitate si tu si ...
Re: Penis in erectie stramb... din 23 iun 2010 15:12 de compot
Nu te mai gandi la asta. Penisul tau e perfect normal si nu vei da gres la prima incercare. Ai incredere in tine !!
Penis in erectie stramb... din 23 iun 2010 13:58 de EuAnonim
Sallut,am si eu o problema...am 15ani...si cand este penisu in erectie este usor curbat spre stanga:~*oare sa fie cv grav...ma tem ca la primul contact sexual sa nu dau gresi:~*....nu va pot spune cati cm are...nu am stat sa`l mosor...este destul de ...
Buna(seara) din 23 iun 2010 04:34 de Psihologul
E 4 dimineata cand scriu asta. Nu, nu pot sa dorm, in caz ca unii se mai intreaba, doar pentru ca am multe pe cap. :.
Si pentru ca ceea ce ma framanta are legatura cu virginitatea prietenei mele, cautand pe net una, alta, am dat de acest forum.
...
Re: Ce traiesc e un infern! din 23 iun 2010 01:35 de compot
Esti singura vinovata si stai calma, nu esti singura care nu se duca la mare ca n-are bani, ca tine sunt 90 la suta dintre cei de varsta ta.
Daca ai tai nu te pot ajuta, ajuta-te singura, munceste, strange-ti banii si du-te la mare daca asta e ...
Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 22 iun 2010 22:59 de darckzeus
nu conteaza sa faci o singura chesti si nici macar mai multe invatate de pe net cel mai bine daca vrei sa fi cu o fata trebuie sa vezi ce-i place ei si ce-ti place si tzie sa faci,nu zic ca o sa avetzi totl in comun,dar cateva chestii acolo tot o sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un in din 22 iun 2010 19:41 de dorinda
Te-ai gandit vreodata ca situatia s-ar putea schimba dupa ce vei pleca la facultate?
Pe moment nu-ti recomand decat sa-i tii la distanta. Altceva nu ai ce face. Si daca tipa la tine, lasa-i sa urle cat vor, pleci. Ori in alta camera, ori la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern din 22 iun 2010 16:23 de Firentze
Da este greu dar asta imi doresc. Si e greu sa muncesti in timpul facultatii de medicina. Nu pot castiga intr-un an suficienti bani pentru facultate, burse sociale se acorda doar da ai un anumit venit pe cap de familie, deci se pune si cat castiga ...
Re: Vreau bebe dar am uterul retrovers.Ce sa fac? din 22 iun 2010 15:35 de dorinda
Trebuie sa va straduiti mai mult pentru un bebe, nu vine ca o comanda la restaurant. Nu cred ca v-ar strica un tratament naturist care a dat si da in continuare rezultate foarte bune. Gasesti aici mai multe detalii: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: In din 22 iun 2010 11:21 de yoanq
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iun 2010 09:18 de jollyville
A, calm self :)) Doar am scris deja mai sus ca nu vreau o aventura si apoi sa ne scriem mesaje, drama, suspine etc. Am scris mai sus. Nu m-au incalzit cu nimic posturile tale, nici unul din 3.
Bafta in viata :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 iun 2010 02:44 de k
Nu afla nimeni? dar persoana din tine ce zice?caracter ceva ai si tu? stiind tu ce ai facut ai putea sta cu constiinta impacata?
O gafezi,se intampla sa trimit sms la sotz cand de fapt trebuia la el, sau mai stiu eu ce. pan la urma te dai de gol. ...
Re: Re: Re: Cat de mult va place sexul anal? din 21 iun 2010 23:45 de ubyalex
si cum ar trebui s-o fac?:)))sa stii ca este foarte capabil sa ma faca sa ma simt bine,poate nu in privinta sexului anal,care chiar nu imi place,dar pe cealalta parte sa stii ca sunt extrem de multumita.In + mi se pare mult mai excitant sexul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit de o v din 21 iun 2010 21:44 de sgc
:flowers:
Re: Re: Help... din 21 iun 2010 18:34 de Ale
Asta trebe sa sti uh dak so faci sau nu...dc trebuie sa fi pregatita ptr o decizie asa importanta:);) dar oricum mai bine trage de timp inca putin ca sa vezi mai bn cum merg treburiile intre voi;) si sa fi sigura ca te iubeste si nu vrea ...
Re: Re: Re din 21 iun 2010 18:22 de Ale
Asta depinde,dak te iubeste cu adevarat va intelege...daca nu ins ca nu tine destul la tn si doar asta vrea de la tine;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: indragostit de o vecin din 21 iun 2010 16:00 de Nativ
care il am eu sigur este sexy . Si la cat de bleg este osa se duca el singur la ea,numai trebuie sa vina ea la el :))
Pagina 233 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |