Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Vine barza :)

din 27 iun 2010 12:47 de simosimina

sincer nu ma pricep la bebelusi...si eu mi-as dori sa concep unul in maxim 2 ani (dar mai intai sa ma marit cu al meu). Dar stiu cu tigarile...ca nu trebuie sa fumezi in timpul sarcinii si nici cand este copilasul foarte mic! Plus ca trebuie sa ...

Re: Cum sa o conving sa facem sex oral?

din 27 iun 2010 12:41 de simosimina

in primul rand...nu trebuie sa o convingi tu...asta trebuie sa faca ea daca isi doreste... Poate ii dai un impuls facandu-i tu primul...si daca vrea sa continue... In general o fata nu face asa repede chestia asta...asa ca totul depinde de ...

Re: Vine barza :)

din 27 iun 2010 11:58 de moni_21

nu se fumeaza in preajma copilului.trebuie sa ii cumperi scutece(nr2 cele mai mici) servetele umede haine,suzeta,sticluta,etc. si nu in ultimul rand sa nu uiti de ceaiul pentru colici.pentru ca v-a plange si nu o sa sti de ce.iar cand se indoaie ...

Vine barza :)

din 27 iun 2010 03:05 de DeliaSararu

Buna , ma numesc delia , am 24 de ani . Vreau sa spun ca peste aproximativ 1 luna nasc . :) Va intreb ceva , acum . Deci , pentru bebe, 1) Ce trebuie sa ii fac primele 2 luni . Adica alimentatia , tot . Ce trebuie sa ii cumpar . Aaaaaa , si ...

Re: Cum sa o conving sa facem sex oral?

din 26 iun 2010 05:21 de Machiavelli

Pentru asta trebuie sa vrea si ea.Incearca cu ceva filme xxx . Nu forta nota pentru ca dupaia s-ar putea sa ramai cu "palmuela" :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 iun 2010 05:06 de Machiavelli

Nu e nimeni retard.Sunt pur si simplu "gusturi". Fiecare isi exprima parerea si trebuie sa tinem cont de ea daca ne intereseaza.Daca nu,nu trebuie sa te ataci asa cum ai facut-o mai sus.:ok:

Re: Re: Re: Re: Marire de penis???

din 25 iun 2010 23:07 de rusu ua

[b]sau io cred ca toate femeile cu care teai culcat erau de pe sosea[/b]

Re: Cum imi fac o prietena??

din 25 iun 2010 22:56 de .....

... salut am citit ce msg tau.. pai ce sa zic knd o mai vezi la sc sau pe mess o bagi si tu in seama.. si o inviti la un suc.. iesi in oras am2.. numai asa poti sa faci.. sau faci o mica petrecere si o chemi si pea.. sunt mai multe variante dk vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petting

din 25 iun 2010 21:51 de McLove

Nu esti insarcinata... gandeste-te, e posibil asa ceva? Ai facut la biologie, trebuie sa existe un contact...

din 25 iun 2010 21:43 de valentine

Problema este ca s-au scris 5 pagini in care daca nu ma insel, decat 2 sau 3 raspunsuri apar la intrebarea topicului. Nu sunt un sustinator al aduleturlui, dar nici un predicator care sa simta nevoia de a face lumina in viata cuiva. Intrebarea ...

din 25 iun 2010 21:27 de valentine

Mclove, tu insisti ca pe fiecare topic sa arunci cu noroi in oricine se poate. Cred ca ai fi mult mai util comunitatii incercand sa postezi un text folositor. Cred ca cel putin jumatate din mesajele tale se muleaza pe criteriul asta. Daca ai ceva ...

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 25 iun 2010 15:52 de Csucso

Zineritul trebuie folosit seara pentru ca are un miros foarte neplacut iar Skinorenul(crema)ziua.Eu nu inteleg una cu lucrul acela sa te duci la un dermatolog fiindca nici eu nu am fost si am folosit aceste doua `medicamente`si TOATE cosurile mi-au ...

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 25 iun 2010 15:48 de Csucso

Zineritul trebuie folosit seara pentru ca are un miros foarte neplacut iar Zineritul(crema)ziua.Eu nu inteleg una cu lucrul acela sa te duci la un dermatolog fiindca nici eu nu am fost si am folosit aceste doua `medicamente`si TOATE cosurile mi-au ...

Re: Re: Masturbare la 12 ani

din 25 iun 2010 08:16 de Danny_DaBoss

s-a trezit si "agela" sa raspunda la un subiect de acum un an si ceva... pana acuma a facut si copii cu vibratorul ala :,

Re: Masturbare la 12 ani

din 25 iun 2010 00:51 de agela

tu trebuie sa incepi sa te futi, si mai mare placere o sa ai credema pe mine

Re: Re: INTREBARI PENTRU FETE

din 24 iun 2010 23:45 de EuAnonim

Toti puletii astea mici cu camesile desfacute sa se vada patratelele de la stomac, dar app fetelor de la voi vine kkt-ul asta cu patratelele la stomac,voi sa`l luati inapoi,la ce va trebuie frate patratele la stomac?ganditiva putin...voi cand va ...

Re: Re: Re: Dureri de sani inaintea menstruatiei!

din 24 iun 2010 20:51 de cherry_dream

nu faci nimic. sanii devin mai sensibili in perioada dinaintea menstruatiei..

Re: Impotenta barbatilor

din 24 iun 2010 16:46 de Bozgoru

nu conteaza pozitia.. nu e impotenta.. e psihic.. pt ca te gandesti.. data viitoare te vei gandi din nou ca nu te vei excita si exact asta se va intamla... deci totul trebuie sa fie chill... mai stai 2 saptamani asa... dupa aia incearca..

Re: Re: Penis in erectie stramb...

din 24 iun 2010 16:16 de compot

:blink::blink::blink: Ha? Si eu care credeam ca-l am drept:unsure::unsure:. :((

Re: Re: Dureri de sani inaintea menstruatiei!

din 24 iun 2010 15:35 de Simona

ma dore sanul stang de o zi dar in vatf(sfarc),chai daca il ating cu vreo haina si trebuie sa-mi vina menstruatia sapt asta sau urmatoarea...ce sa fac?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 232 din 1098
«   1 ... 229   230   231   232   233   234   235 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare