Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de servic

din 21 iun 2010 09:40 de jollyville

Am citit si rascitit raspunsul tau. Uite, nu il vreau ca amant. Nu vreau intalniri ascunse, nu imi lipseste drama din viata. Practic, ceea ce vreau eu cu EL, este sa se apropie de mine, la birou, intr-un moment mai linistit si sa ne aruncam prada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 iun 2010 03:19 de Bozgoru

si ultimul episod a fost de kkt.. ceea ce a demonstrat limitarea unui regizor...

Re: Re: Re: La 17 ani, nu reusesc sa-mi fac o prie

din 21 iun 2010 03:13 de Bozgoru

sa intelegem acu ca mr valentine e baiat rau acuma:D

Re: La 17 ani, nu reusesc sa-mi fac o prietena

din 21 iun 2010 03:12 de Bozgoru

.. dramatizezi.. daca ai 17 ani nu ti-e sortit sa fii singur.. pana la urma urmei trebuie sa ai bulan sa ai gajica la 17 ani :D.. ia fa un sondaj asa pt tine si vezi cati dintre prietenii tai au prietena la varstaa asta?

Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 21 iun 2010 02:39 de ExoticDream

Desi este o reactie instinctiva in cazurile in care problema userului incalca unele reguli evidente (de moralitate, de exemplu), s-a cam impamantenit pe la noi ca ea sa fie expusa fara menajamente, adeseori dur, in speranta ca acel plus de ...

Re: Re: La 17 ani, nu reusesc sa-mi fac o prietena

din 21 iun 2010 01:56 de valentine

Nu pot sa-ti spun decat ce mi-a spus si mie prima fata la care am tinut mai mult: "trebuie sa fi mai rau". Cu orice ocazie ii transmit multumiri cu gandul pentru vorbele astea, pentru ca analizate si intelese cum trebuie, vorbele astea rezolva multe ...

Re: La 17 ani, nu reusesc sa-mi fac o prietena

din 21 iun 2010 01:43 de Machiavelli

Nu are nicio treaba calculatorul.Pacat ca in ziua de astazi predomina prostiile care se pot face cu ajutorul internetului.Bineinteles sa stai non-stop nu e deloc sanatos si ma bucur ca ti-ai dat seama de asta singur. Problema ta consta in faptul ...

Re: Re: Re: Re: Decalotare penis

din 21 iun 2010 01:05 de JuiceBoy

Subscriu!

Re: Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea inca sa avem un

din 20 iun 2010 21:46 de deea88

maica...pentru copii trebuie sa ai multa rabdare. eu deja simt ca incep sa ragusesc cat tip la cel mic, si are de-abia 1 an jumate :p

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 20 iun 2010 18:31 de baby

Acum ceva timp mi-am scris asta pe o foaie roz si o tot citesc de atunci... [b]"O sa uit tot ceea ce m-a ranit. O sa ajung ceea ce imi doresc...!!!"[/b] Citisem undeva si mi-a placut. De fiecare data cand recitesc parca imi da ...

Re: Re: Cat de mult va place sexul anal?

din 20 iun 2010 18:15 de Danny_DaBoss

pentru ca nu ai facut-o cum trebuie si ca nu ai un partener capabil sa te faca sa te simti bine :,

Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 20 iun 2010 16:27 de davidvilla

la 18 ani cu 15,5 cm trebuie sa imi fac griji?pana acum nam avut reclamatii,ba chiar laude,dar mie teama ca daca as da de o partenera mai experimentata nu va fi suficient:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina?

din 20 iun 2010 15:11 de butterfLIES

cu calciul stiu ca stau prost de cativa ani...

Re:

din 20 iun 2010 04:12 de Machiavelli

Fratele meu alt loc nu puteai sa gasesti decat in parc? Mai iese lumea la plimbare cu copii mici.Pe seama voastra se fac atat de publice ziarele cu stiri.Bullshit. Normal ca de la lumea care se uita la voi nu ai avut rezultate.Problema este pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina?

din 20 iun 2010 00:25 de Nekunoskuta

Nu cred ca e vorba de sarcina. Ori ai o dereglare hormonala si trebuie sa consulti un medic ori ai fost racita si ce ai patit au fost reactii secundare si deasemenea trebuie sa consulti un medic. Gandeste-te ca o menstruatie de 2 saptamani a ...

Re: Minighid de cerere in logodna

din 20 iun 2010 00:16 de Nekunoskuta

Eu nu am auzit de luna de miere dupa cererea in logodna. Exista asa ceva? Cererea se face dupa posibilitati. Adica daca urmeaza ziua ei o faci atunci, daca urmeaza Craciunul, Pastele sau mai stiu eu ce te legi de zile de-astea speciale daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina?

din 19 iun 2010 23:48 de butterfLIES

nu cred ca poate fi vb de un avort...nu cred ca mi-ar mai fi trecut menstruatia daca era asa...:-??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iun 2010 22:08 de nemultumit

la voi comentatorii si prezentatorii de stiri sportive daca va spun ca unu are valoare,gata inseamna ca asa e ......la voi un fotbalist gen Cristiano Ronaldo daca il dribleaza pe unu de la Wigan,daca da gol cu Crewe Alexandria,daca apare in 2-3 ...

Re: Re: Re: Re: Posibila sarcina?

din 19 iun 2010 19:38 de rasp

menstruatia de doua saptamani nu e normala. aici poate fi vorba de vreo hemoragie (nu de la ciclu). trebuie sa mergi numaidecat la doctor. nu-ti risca viata stiu o fata care la fel a avut "menstruatia" de doua saptamani si cind a ajuns la spital ...

Re: Re: Marimea Penisului

din 19 iun 2010 19:18 de roben

Grosimea conteaza?Este si groasa. Acum cateva seri am iesit cu o prietena si tot ne sarutam noi ii iau mana ei si o pun pe penis,se opreste se uita la mine si imi spune:E ceva neobisnuit cu penisu tau.Si eu curios o intreb ce?nu a vrut sa imi ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 234 din 1098
«   1 ... 231   232   233   234   235   236   237 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare