Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: HELLLLP

din 29 iun 2010 00:49 de anutza

si in timpul actului...simt ca trebuie sa fac treaba mica...adk ma duc siu fac treaba mica...si ma ustura putin...

Re: Ma topesc dupa ochii lui

din 28 iun 2010 23:31 de Danny_DaBoss

da... de mare ajutor ai nevoie din moment ce confunzi "a place pe cineva" cu "a tine la cineva"... nu e greu sa te bagi in seama cu cineva, sa te duci sa ii zici doua vorbe.. dar pentru "curajul" asta trebuie sa treci de o anumita varsta si ...

Re: Cum imi dau seama daca sunt inselat?

din 28 iun 2010 23:28 de sgc

din ce inteleg eu, singurul motiv pt. care nu ai incredere in prietena ta, ar fi telefonul, mai exact, faptul ca nu raspunde la numerele necunoscute. ok. cel mai simplu era, daca tot ti-ai trezit dubii telefoanele, sa fi apelat tu insuti, numerele ...

Cum imi dau seama daca sunt inselat?

din 28 iun 2010 21:50 de eu

salut ,am o relatie cu o fata de 17 ani (eu am 19)totul bine si frumos avem km 8 luni impreuna dar de un timp se poarta cam ciudat adik numai este ca inainte sa imi zica sa ne intalnim,convorbirile intre noi au devenit plictisitoare tin sa precizez ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme decalotare, fimoz

din 28 iun 2010 21:00 de chiriac

deci care e problema:D? nu rulez prezervativul cum trebuie :) ?

Re: poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor

din 28 iun 2010 18:09 de sorinuxa

Iti intarzie de la antibiotice

Re: poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor

din 28 iun 2010 16:56 de gabrriiella

va rog sa-mi rapundeti si mie la intrebare?!

Re: Re: Re: Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il s

din 28 iun 2010 15:55 de McLove

Cica aveti si voi o varsta, dar cand va vad atat de prosti... imi pare rau ca traiti in Romania, in tara unde locuiesc si eu. Nu puteati sa va nasteti in alta tara, sa ii faceti pe aia de ras? Tu, maretie, ai citit topicurile alea? Ai vazut vreun ...

Re: Re: sfaturi pentru gay, va rog !

din 28 iun 2010 15:34 de Gigolo

Am eu un amic care e gay!!La inceput pare serios .pana da de ea..atunci se linisteste.Este emotiv,nu ar recunoaste deloc acest lucru.Atentie: Trebuie sa fi potent.

Poate intarzia ciclul din cauza medicamentelor?

din 28 iun 2010 15:26 de gabrriiella

am luat un tratament cu antibiotice dupa care am facut o candidoza urata si am consultat dr. ginecolog care mi-a dat un tratament cu Klion D 100 si Ketostin 200 mg, trebuie sa-mi vina ciclul dar vad ca-mi intarzie si sunt putin ingrijorata nu atat pt ...

Nu ma inteleg cu iubitu mamei!!NU il suport!!

din 28 iun 2010 13:04 de Ioana

Dupa ce acum 4 ani mi-am pierdut tatal(cu care ma intelegeam foarte foarte bine) print-un accident vascular(fiind un soc pentru, mine in primul rand si pt intreaga familie,din care cu greu mi-am revenit spunand ca "ceea ce nu te doboara te face mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca

din 28 iun 2010 02:15 de Kaya

corect. si mie mi s`a intamplat :D si nu am reactionat aiurea, din contra.. ma inteleg bine cu ea :rolleyes: dar stiu ca nu ma place, nu sunt genul ei. nimeni nu poate fi perfect pt toata lumea si eu sunt impacat cu ideea asta. daca te refuza, ...

Re: Re: Cum imi dau seama daca o fata ma place???

din 28 iun 2010 02:09 de Kaya

iti spun sincer, recent am aflat ca ma place o prietena de 3-4 ani incoace. in toti anii astia nu a aratat nimic in acest sens. dar absolut nimic :) nu a avut incredere in ea si nu a mai incercat.. cel putin asta mi`a spus. concluzia mea ar fi ca ...

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 27 iun 2010 23:48 de Nana

tu nu esti toate in primul rand si in al doilea nu cred k la 15 trebuie sa te complici cu asa cv, pe bune acum dc ai 15 ani si nu ai inca un prieten nui nimic rau in asta si cu atat mai bn pt ca in momentul in care ti-ai facut un prieten apar si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme decalotare, fimoza???

din 27 iun 2010 17:31 de chiriac

ms. am inteles intreb deoarece mi se mai intampla, ca atunci cand pun prezervativul pe penis, prezervativul sa se "miste" adica sa nu stea fixat, daca intelegi ce vreau sa spun. care e problema...penisul nu e excitat cum trebuie ? sau dc :) ...

Re: Tratament anti-cosuri...

din 27 iun 2010 15:52 de Roxi

Eu folosesc ERITROACNOL....il poti gasi la farmacie ,nu este foarte scump,eu l`am cumparat cu vreo 8 lei parca...dar e foarte bun deoarece usca cosurile....nu e greu de folosit doar pune putina crema pe fiecare cos in parte si o sa simti ca ...

Re:Re:eu..

din 27 iun 2010 15:45 de vladyr95

Ams si eu aceasi problema ca si in pozaele date de voi ....am vrea sa stiu daca sunt periculoase sau daca este o boala anume care trebuie tratata .... :D daca merita sa ma duc la doctor sa nu

Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!sunt

din 27 iun 2010 15:23 de byker

(.....)da intradevar se rupe in urma unui act sexual foarte dur trebuie sa fii turbat tare sa se rupa, adik sa faci sex asa cateva ore in sir si sa fie cum zic baieti nu chiar cat o sticla dar trebuie sa fie stramnta tare fata!!!... si dak nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 iun 2010 15:07 de valentine

Mai degraba as prefera sa il vad pe Diarra. El e genul de jucator care-mi place mie. Din fericire, odata cu venirea lui Mourinho, s-ar putea sa mai apara si el in echipa, pentru ca nu am inteles niciodata de ce la Real Madrid nu se joaca cu un ...

Re: Re: Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 27 iun 2010 15:02 de omu_negru

pai hotaraste-te ori tu, ori ei...eu ti-am citit povestea de la inceput, ti-am mai raspuns si iti repet: i-ati viata in propriele maini, multumeste-te ca ai un loc de munca, de pe urma caruia iti iei ceva bani. iar cu facultatea...nu stiu ce ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 231 din 1098
«   1 ... 228   229   230   231   232   233   234 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare