Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 iun 2010 17:40 de ursaru

@nemultumit: Ribery are valoare,dar nu are antrenor care sa`l puna in teren unde trebuie...momentan.Ma refer la nationala Frantei ,ca Domenech numai antrenor nu e.Cat despre cine are valoare si cine nu,poate ar trebui sa te mai uiti la meciuri;)

Re: Re: Re: Re: Re: avort la 16 saptamani(!!!)

din 19 iun 2010 14:01 de Anna

mi se pare o mare aberatie ce zici tu isncer, am facut avort la 18 saptamani pt ca fatul avea probleme, mi a dat niste pastile artotesc care au omorat fatul eu umplundu ma de sange, apoi neavand contractii suficiente mi a pus o perfuzie. m a ...

Re: Cum se excita o fata

din 19 iun 2010 08:37 de Psyche

unele fete se excita in cele mai neobisnuite locuri. fata ta e un teritoriu precum america secolului 17 ce trebuie descoperit si populat. si comunicarea e un aspect la care poti lucra. de ce sa nu o intrebe? :blink:

Re: Minighid de cerere in logodna

din 19 iun 2010 01:07 de eu

pai depinde de fata.nu toate sunt la fel...nu trebuie sa existe luna de miere dupa logodna,dar daca ai ceva `suport material` e important ca inelul sa aiba diamant/ alte intrebari?

Re: cat de mult va place sexul anal.?

din 19 iun 2010 00:51 de simosimina

sexul anal mă [b]"escită"[/b] maxim! Maxim am zis:)) Eu am mai vorbit despre anal...trebuie făcut doar atunci când vrei şi când eşti super excitată...nu aşa hop ţop...

Minighid de cerere in logodna

din 19 iun 2010 00:42 de Sagtox

Am nevoie de sfaturi va rog pentru ceea ce am mentionat in titlu . Cum cerem pe cineva in logodna ? Cand ? Unde? Trebuie,sau ar fi frumos sa exista o "luna de miere" dupa acceptul fetei ? Exista limita de timp intre logodna si casatorie ? Inel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 18 iun 2010 11:50 de victor

eu cred ca un barbat trebuie sa se epileze numai subbrat de ce si in zona x???:blink::blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se uita PRIMUL?

din 18 iun 2010 11:16 de McLove

Era doar o gluma... Incepator deja a zis ca e o problema psihica. :huh: E usor sa uiti... uiti lucruri care dor, nu uiti o femeie? Trebuie doar sa vrei. Poate unii vor sa ramana legati, sa creada in ceva, sa creada ca a fost ceva ...

Re: Re: Ejaculare precoce

din 18 iun 2010 10:37 de kalu

Ai dreptate intr-un fel cam asa sa intamplat dupa cateva rateuri dar totusi trebuie sa fac un control sa vad daca nu e ceva de natura fizica si daca nu e cred ca e ok cum zici tu cam aici e marea problema. thx

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de se

din 18 iun 2010 09:40 de jollyville

Mai cinic de atat poti fii? Ok, zi-mi c***a, zi-mi tuta, zi-mi "blonda" / pr***a, zi-mi cum vrei tu, insa nu uita, ca nu suntem aici sa ne razboim, ci sa ne sustinem si sa ne ajutam. Eu o consider comunitate, nu tabara de razboi. Incearca sa ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de servic

din 18 iun 2010 09:37 de Danny_DaBoss

In primul rand orice barbat flirteaza la lucru cu colegele. Si eu am facut-o si alta lume. Dar de la flirt pana a ajunge in pat cu o colega de lucru e drum lung.. In primul rand ar trebui sa ma gandesc daca ma atrage fizic, al 2-lea rand ca ...

Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 18 iun 2010 09:27 de jollyville

Mai dar bine mai stiti sa aruncati primii cu piatra, ba mai mult, stiti sa fiti copilarosi cu expresii de genul "sa te impusti". Chiar crezi ca as face asta? Eu inteleg faptul ca si criticile trebuie suportate, dar intrebarea mea era CUM SA FAC ...

Re: Problema Urgenta

din 18 iun 2010 09:03 de Psyche

pot fi diverse cauze,dar cu siguranta toate de natura psihica. poate ai avut si emotii,poate si locul a fost de vina si faptul ca erai expus te deranja. relaxeaza-te data viitoare,jucaria,implicit excitatia ta depinde si ea de cate ceva.

Re: Ejaculare precoce

din 18 iun 2010 04:59 de Bozgoru

e psihic.. nu ai nevoie de vin bere.. ceai etc... probabil ai avut 2-3 tentative nereusite si dupa aia te gandesti ca va fi la fel.. si NORMAL CA.. ca fel este... eu zic sa incerci sa devi indiferent la erectia ta... nu stiu cum sa-ti explic.. ...

Re: Re: Re: Decalotare penis

din 18 iun 2010 01:55 de reMiz0r

Poate raspunsul lui Sorin a fost umpic cam fortat dar are dreptate , penisul trebuie spalat la doua zile cel mult si decalotarea trebuie facuta frecvent pentru a diminua riscult de fimoza. Penisul e la fel de important ca si ficatul daca vrei sa ...

"Prima data" in parc.... (probleme cu erectia)

din 18 iun 2010 01:32 de roben

Am o prietena care este indragostita de mine,nu suntem impreuna,suntem din localitati diferite si am hotarat sa ne intalnim intr-o dimineatza intr-un parc.A venit imbracata foarte provocator si avea chef de sex am stat pe banca cu ea se sculase ...

Re: Ejaculare precoce

din 17 iun 2010 23:49 de SORIN28

N-am avut asa probleme dar ea sigur s-a "antrenat" cu altul/altii:ok:

Re: Re: Sotul meu nu vrea inca sa avem un copil

din 17 iun 2010 23:15 de mistery_girl

Pai sunt posibile, am mai multe oportunitati. Nu s-a plictisit. De asta sunt sigura. Ne iubim foarte mult si am trecut prin multe ca sa fim impreuna. Stie ca ar fi greu acum sa ne descurcam si cu un copil chiar daca avem poate o situatie mai buna ...

Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu?

din 17 iun 2010 23:14 de Danny_DaBoss

Parerea mea ar fi sa te impusti. In gura. Sunteti amandoi casatoriti, aveti amandoi casa, familie, responsabilitati si totusi te mananca in chiloti sa strici totul nu ? Si ia inchipuie-ti... V-o trageti o data, de doua ori.. si daca nu iese bine sau ...

Re: Re: intr-o relatie deschisa

din 17 iun 2010 23:09 de Danny_DaBoss

sau nu. nu cred ca ar fi cineva de acord cu asa ceva. Dar... O Relatie Deschisa: Am pe cineva dar vreau sa fac sex si cu alte persoane ca sunt nesatul/a dar cum am iubit/a inseamna ca trebuie sa iei totul ca pe o aventura, fara implicatii ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 235 din 1098
«   1 ... 232   233   234   235   236   237   238 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare