Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: The sex talk din 22 iun 2011 01:53 de ecauncod
I-am luat deja miere de la stup, daca intelegi.
E mai urat cu locatia. Ai cu cine, ai cu ce, da nu ai unde. :)) Cum se spunea mai sus cu mood killerii.
Anticonceptionale fara a merge la doctor? din 22 iun 2011 01:16 de loloii
Salutare,
Am o intrebare. Poate lua prietena mea anticonceptionale pur si simplu de la farmacie, fara a merge in prealabil la doctor sa-i prescrie o anumita marca de contraceptive?
Daca da, de care sa-si ia?
Mersi!
Re: Se poate copia la bac? din 22 iun 2011 00:35 de CA
in cazul in care n-ai invatat absolut nimic poti risca in sensul ca stii ca fara ajutor il pici oricum si atunci si daca te prinde tot e picat, macar atunci ai o sansa sa zicem asa, in caz ca nu te prinde :)
sau nah, nu stiu exact ce sanctiuni ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 22 iun 2011 00:09 de fiat_lux_mihi
Bre coitus interruptus e o metoda ok de contraceptie, nu-i cea mai sigura dar macar te simti bine cu ea.
Sunt sigur ca orice femeie ar sari de cur in sus daca i-ai cere sa-si puna diafragma!
Ideea e sa o faci corect, mai exact nu stai ca dementul ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 21 iun 2011 23:56 de madaliiina
Eh :D,nu m-am mai uitat si la data :lol: .
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci din 21 iun 2011 23:55 de madaliiina
Gresesti :),inainte sa elimine sperma in urma excitarii mai exista si un lichid seminal care si el contine spermatozoizi,ce-i drept nu intr-un nr.foarte mare,dar indeajuns incat sa ramana insarcinata.;)
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 21 iun 2011 23:53 de ThT
De prin 2008 a aflat si ea.:lol:
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 21 iun 2011 23:51 de madaliiina
Da,sunt sanse sa ramai gravida chiar daca EL nu ejacueaza in tine,deoarece inainte de a ejacua sperma,se scurge un lichid seminal care contine si el spermatozoizi :).
Re: Inceperea vietii sexuale din 21 iun 2011 23:46 de madaliiina
Mi se pare o absurditate,n-are legatura una cu alta. :)
Re: Inceperea vietii sexuale din 21 iun 2011 23:44 de madaliiina
Si eu am 17 ani,momentan nu sunt implicata in nicio relatie,DAR dac-as fi in locu' tau as mai astepta,mie mi se pare oarecum putin doar 4 luni,poate par absurda dar din mom.ce suntem virgine parca nu-ti vine sa te arunci asa cu capu' -nainte.Daca ...
Re: Ce pozitii sunt recomandate pt din 21 iun 2011 23:39 de madaliiina
Intai invata sa scrii apoi poti sa vi sa ne dai "lectii" ptr.ca suntem "proaste rau". Daca dupa parerea ta,suntem proaste rau daca nu stim ceva...asta ar insemna ca atunci cand TU nu ai idee despre un lucru esti prost rau :`.
Iar mie "treaba" ...
Re: Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 23:27 de dorinda
Ce poti copia la matematica? Formule? Invata-le!
Emotii ai acum, dar cand o sa vezi subiectele, iti vor trece. Pregateste-te atat cat mai poti si...bafta multa!
Re: Cum sa o fac sa ma iubeasca? din 21 iun 2011 23:21 de dorinda
Pai daca si ea are vreo 15 ani, asteapta sa fie pupata. Ia-ti inima-n dinti si sarut-o. Astepti s-o faca ea?
De dragoste la varsta voastra nu prea poate fi vorba, e doar pasiune trecatoare, dar despre oricare dintre ele ar fi vorba, nu apare ...
Re: Cum imi pot sterge contul? din 21 iun 2011 22:42 de DrSexpert
cine doreste sa-i fie sters contul poate da un mail la adresa de contact a site-ului (contact la sexpert punct ro) in care sa specifice numele de user, emailul, parola si sa-si motiveze in cateva cuvinte decizia.
Re: Cum imi pot sterge contul? din 21 iun 2011 22:18 de cryssu92
Multumesc frumos:flowers:
Stiu ca nu-i o tragedie insa as dori totusi sa mi se stearga contul pentru ca am vorbit si eu destul de..nu neaparat urat, ca nu am folosit cine stie ce cuvinte, dar nici prea frumos.Ma rog..ideea e ca as aprecia daca ...
Re: The sex talk din 21 iun 2011 21:51 de fiat_lux_mihi
Cu greu!
Era si cam dificil ca nu prea aveam cum decat inainte de ore... dimineata.
Din parti timp de romantism si petale si traznai, obsesia cu ramasul gravida si alte balarii. bleah, nu vreau sa-mi aduc aminte :x
Ce sa zic... trebuie sa ...
Re: The sex talk din 21 iun 2011 21:23 de Melisa
De acord cu tine , totul vine de la sine . Putina rabdare . Poate nu se va intampla din prima , dar pana la urma se va intampla pe masura ce iubirea creste .
Re: Am o problema :( din 21 iun 2011 20:55 de cryssu92
Acum se poate sa punem punct?Pe bune..daca ai un gram de inteligenta nu ma mai ataca.. tu ai inceput nu eu si e pacat sa vorbesti asa despre o persoana pe care nici macar nu o cunosti.Recunosc ca ti-am raspuns urat la "atacuri" dar nici tu nu ...
Re: Am o problema :( din 21 iun 2011 20:00 de cryssu92
Nu inseamna ca daca nu pun orice virgulita,punctulet si etc nu cunosc limba romana ci pur si simplu m-am obisnuit asa din cauza mess ului.Dar ma rog..e tara curvelor virgine si mister love e deranjat de lipsa virgulitelor.
Re: Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 19:55 de cryssu92
Eu stiu ca in mod normal lucrul asta e nepermis.Am intrebat doar pe cei care au trecut prin asta daca ei au putut copia.Multumesc
Pagina 236 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |