Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 20 iun 2011 23:53 de cryssu92
Nu cred k e chiar indragostit insa ai dreptate oricum dar deh..e tara curvelor virgine
Re: Petting = Sarcina? din 20 iun 2011 23:46 de cryssu92
Nu inteleg ..tu te consideri virgina asa?Acum pe bune..teoretic esti dar practic nu.Nu inteleg cum pot anumite persoane sa spuna ca sunt virgine in astfel de conditii dar ma rog.Trec la subiect.NU.Nu e posibil si stii si tu asta..esti doar prea ...
Re: Am o problema :( din 20 iun 2011 23:38 de cryssu92
Poate problema este tocmai faptul ca te porti prea frumos cu ea.Stiu ca e complicat dar multora dintre fete li se par plictisitori baietii care le dau prea multa importanta..Un baiat care nu ofera totul din prima este unul mai interesant.Incearca ...
Re: Am o problema :( din 20 iun 2011 23:36 de cryssu92
Poate problema este tocmai faptul ca te porti prea frumos cu ea.Stiu ca e complicat dar multora dintre fete li se par plictisitori baietii care le dau prea multa importanta..Un baiat care nu ofera totul din prima este unul mai interesant.Incearca ...
Pastilele de slabit super slim din 20 iun 2011 23:28 de cryssu92
Am citit cateva lucruri pe internet despre pastilele super slim ca ar fi bune ( nu neaparat sanatoase) dar ca ar da rezultatele dorite, ele scazand apetitul.Am auzit de la persoane care au folosit ca sunt foarte bune si ca intradevar iti taie din ...
Re: Re din 20 iun 2011 22:57 de the_gogu
esti sigur gogule? si daca nu te tii de cuvant ce se intampla? ai tupeu sa jucam pe pedepse? :lol:
Re: Petting = Sarcina? din 20 iun 2011 20:19 de Randunik
Nu ramai asa de usor insarcinata!!!
Petting = Sarcina? din 20 iun 2011 19:28 de mynameisgigi
Buna.
Stiu,chestia asta cu petting-ul si sarcina intreaba mai toate fetele care...fac asa ceva.
Eu sunt de ceva vreme cu prietenul meu si inca nu vrea sa-mi pierd virginitatea,asa ca `practicam` acest lucru.
Intrebarea mea este urmatoarea(poate ...
Re: Am o problema :( din 20 iun 2011 19:24 de Guest
Da ..am intrebat`o a zis .. "ca amic"..am dus`o de mai multe ori frate:|.. tot eu plateam..am dus`o unde vroia ea. .. vb frumos.. fizic arat destul de bine ! ..:|
Re: Re din 20 iun 2011 17:42 de ubyalex
Mie imi plac filmele rusesti;)),imi place limba lor.......daca zici ca e comedie ma bag;))
Re: metode de copiat din 20 iun 2011 15:13 de McLove
Asta mergea in 1900 toamna...
Re: Re din 20 iun 2011 14:46 de DaNNY_DiViNO
Eh, eu m-am prapadit acuma de ras ghici la ce?
ceva de genu: Sluzhebnyj.Roman :lol::lol:
am ras cu lacrimi, desi e rusesc filmul si subtitrat in english, arata povestea unui colectiv de munca comunist din anii 60-70 si cum un angajat obisnuit ...
Re: nelamurire din 20 iun 2011 13:45 de C275
ai intrat pe acest forum sa cauti raspunsuri, dar vad ca tu iei doar ce iti e tie convenabil
nu stiu ce ati discutat, dar un ginecolog nu o sa o ajute neaparat, daca ea are anumite fixatii, o sa fie greu sa treaca peste ele iiiindiferent cu cine ...
Re: Re din 20 iun 2011 12:44 de the_gogu
Mie chiar mi s-a parut genial, pur si simplu ideea filmului (bine ideea a fost preluata dintr-o povestioara de vreo 20 de pagini), chiar daca nu e prea realist, nici n-are cum ca autorul scria carti SF, dar pe mine m-a impresionat mult.
Re: metode de copiat din 20 iun 2011 12:37 de the_gogu
nu-mi place despre voi, nu suteti inventivi, va spun eu metoda de copiat... sticla de adria, e singura care mai are ambalajul din hartie. Si acum, ce facem cu ea? Pai, laum ambalajul, il scanam, si in loc de ingrediente si orice scris mic mai e ...
Re: Despre iarba din 20 iun 2011 03:00 de the_gogu
mai, nu tot ce se fumeaza produce cancer, daca vorbesti de tigari normale, sa tot fumeazi pana-l descoperi, eventual poti sa maresti numarul cat te tin banii :lol:, daca e vorba de iarba chiar ajuta impotriva cancerului (acum nu va ganditi ca in ...
Re: Animatoare din 19 iun 2011 22:38 de C275
se fac castinguri destul de des pt animatoare, daca stii sa te misti si arati bine, n-o sa ai probleme.
intereseaza-te in locurile in care ti-ar surade:flowers:
Re: Am o problema :( din 19 iun 2011 22:07 de C275
ai intrebaat-o daca te place?
poate nu e interesata, sau poate se lasa greu
dupa un suc si-o cafea voiai sa-ti fie la picioare?:`
discuta sincer cu ea:ok:
Re: ...ce fac? din 19 iun 2011 20:55 de Guest
calmeaza-te draga,daca nu ai pantaloni albi nimic nu o sa se intimple...credema ca inainte de a ti se incepe o sa simti ca ai nevoia de a pune absorbantul!chjiar daca ti se incepe la ora nu se va intimpla nimic,in prima zi de obicei nu curge ...
Re: Un ajutor daca se poate... din 19 iun 2011 14:27 de Guest
Moama frate dara nu raman toata viata timizi :)) sau poponari.. lasat`i frate daca nu vor sa invete.. macar atat sa le mearga cu fetele ! :) sunt tineri:heart:
Pagina 238 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |