Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ce sa fac? din 18 iun 2011 23:24 de SIMPLU
Nu mi-ar placea intradevar dar ce pot face in continuare?...Cum sa-i explic sa inteleaga mai bn?
Re: Ce sa fac? din 18 iun 2011 23:22 de ThT
Apai si tu esti inconstienta.Tie nu ti-ar placea sa fii in locul lui dar ai putut sa-l suni sa iasa afara cand erai cu fostul tau.:mellow:Nu te puteai duce singura la el si sa le spui celorlalti sa te astepte undeva?Deasemenea,mi se parea normal ca ...
Re: RE : Aparitia spremei din 18 iun 2011 21:32 de Guest
Mi-e teama ca nu... tu esti un caz special asa ca tie iti va aparea sperma pe undeva pe la 55 de ani si va tine doar 3 zile si 7 minute. SERIOS! Daca nu crezi da mesajul asta la toata lista ta de messenger, da-te cu capul de unitatea ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 18 iun 2011 20:29 de Rolando
Normal ca mai sunt si multi care ajunga in magazine ca vanzatori si casieri,ca nu au toti relatii si nu sunt locuri petru toti,dar daca ai acolo o realtie,ceva... ai sanse si cu liceul sa castigi bine!Respectiva,despre care zic ca a facut la spiru si ...
Re: Doctorii din Romania = 0 barat din 18 iun 2011 17:27 de ubyalex
Orice om se gandeaste la o noua sansa si nah.
Re: Doctorii din Romania = 0 barat din 18 iun 2011 17:25 de baby
Daca stia ca e in ultima faza de ce a mai cheltuit banii?
Oricum li se administreaza morfina ca sa le mai calmeze durerile si...cam asta...vine finalul
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 18 iun 2011 17:20 de baby
Tu in general nu ai nevoie de sfaturi! Le ceri dar nu le asculti! Si nici nu esti in masura sa spui cine e prost!
As zice sa va controlati...daca reusiti chiar ar fi o dovada de inteligenta(!)(!)(!)
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 18 iun 2011 14:24 de dorinda
Nu te mai chinui. Singura mea vina este ca am facut o facultate care nu ma ajuta cu nimic la angajare in alte domenii si ca stau in Iasi, unde nu se gasesc locuri de munca decat in IT si vanzari/marketing, iar eu nu am treaba cu asa ceva. ...
Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirginare din 18 iun 2011 12:50 de Guest
buna elena eu am o nelamurire si stau mult pe ganduri la o intrebare de a mea si tare as vrea sa stiu pentru mine asta. Am un prieten care vb cu o fata care ea nu este virgina si el e virgin cum ar putea proceda ei ca ia sa il ajute si sa il ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 18 iun 2011 12:30 de Rolando
Pe langa prietena lui,mai exista doar o singura proasta care il poate suporta si aceea este.... (nickul ei din trei litere) B)
Re: Nervii astia din 18 iun 2011 10:00 de Incepator
Cand esti nervos/nervoasa bagi ata prin ac, sa vezi daca ai rabdare :lol: .
Re: Postinor 2 din 18 iun 2011 02:25 de simosimina
da isi face efectul!
si eu am luat luna trecuta Escapelle:)
Re: Problema sex in timpul sarcinii din 18 iun 2011 02:23 de simosimina
nu afecteaza cu nimic:)
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 18 iun 2011 01:15 de ubyalex
Eu zic ca e bolnav mintal saracul!!
Topicul asta nu se va termina niciodata daca ne mai punem mintea cu el.
For me is closed!!
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 23:17 de DydyutzZza
ti-am vazut poza pe cocalari.com:ok:
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 22:34 de ubyalex
Da de unde stii tu lucrurile astea?daca nu ai surse sigure nu vorbi aiurea,asa imi vine sa iti spun vreo 2 de bine dar ma abtin ca sunt fata finuta.
Tu nu ai altceva de facut decat sa intri pe forumul asta si sa ne spui noua cat de frumos ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 22:10 de w33d_adicted
daca esti o femeie fara vitor , in somaj care stai pe un forum despre sex si dai sfaturi la copii inseamna ca esti cu capul pe umeri ? :))
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 20:42 de Melisa
Deja te casatoresti cu ea ?!
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 20:40 de Randunik
Acnee "desteptule".
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 19:11 de DydyutzZza
mey, nu va mai bateti gura degeaba cu el. Hai mai bine sa nu il mai bagam in seama.:love:
Pagina 239 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |