Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: love love love din 21 iun 2011 19:52 de cryssu92
Am citit tot ce ai postat in jurnal de la inceput pana la sfarsit si am stat si m-am gandit.. ce s-ar intampla daca intr-o zi m-ar insela si el pe mine..eu sunt cu prietenul meu de 2 ani si jumatate si nu as putea sa cred ca ar fi vreodata in ...
Re: Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 19:42 de fiat_lux_mihi
Draga mea, depinde de profesorii pe care ii aveti, ca doar nu se da ordin de la minister "ANUL ASTA E VOIE CU FITUICI". Daca primiti profesori de la un liceu rival ma indoiesc ca o sa puteti copia.
Oricum ar fi, multa bafta ca trece el si asta!
Re: Am o problema :( din 21 iun 2011 19:35 de McLove
Daca tu zici. Dar, te cam bat semnele de punctuatie, ordinea cuvintelor, limba romana in sine. Dar, te cred, imi esti superioara. Saru'mana!
Re: Am o problema :( din 21 iun 2011 19:27 de cryssu92
Atunci poate ca, cuvantul "toate" are la tine alta semnificatie.Daca asta ai inteles tu din ceea ce am incercat eu sa-ti explic inseamna k esti destept.Felicitari
PS: ma simt cu ceva in plus fata de tine si da nu e de bine......pentru ...
Re: Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 19:04 de cryssu92
Din cate stiu eu acest forum contine mai multe sectiuni iar una dintre ele este cea generala.Daca era doar aceeasi despre relatii si sex atunci as fi putut sa spun ca e o intrebare pusa unde nu trebuie.Eu zic sa gandesti inainte sa spui ceva si ...
Re: Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 18:57 de McLove
Draga mea, esti foarte idioata... imi explici si mie rolul topicului, pe un forum despre sex, sectiunea general? Inteleg, toate animalele au acces la internet, dar pentru a-l utiliza, exista anumite reguli. Nu intereseaza pe nimeni daca copiezi, sau ...
Re: Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 18:54 de cryssu92
Esti foarte nesimtit.Fiecare are dreptul sa intrebe ce vrea ok?Esti putin cam prea frustrat.Vezi-ti de viata ta.Eu nu cred ca am comentat ceva la intrebarile tale.Nu iti place intrebarea nu te pune nimeni sa raspunzi.Pur si simplu nu intra.In ...
Re: Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 18:38 de McLove
Termina cu intrebarile prostesti... Nu esti singura care da bac-ul. Ce ar insemna sa puna toti tot fel de intrebari aiurea despre bac? Intreaba-ti prietenii, cei care au dat bac-ul, si ei iti vor raspunde. Mai aveti putin, si intrebati pe edu daca ...
Se poate copia la bac? din 21 iun 2011 17:55 de cryssu92
As vrea sa stiu de la cei care au trecut deja de examenul de bacalaureat daca s-a putut copia?Am inteles ca anul asta lucrurile vor fii mai drastice si astept la scris luni la romana sa vad exact ce si cum.Am putine emotii cu matematica si speram sa ...
Re: Pt fete: baieti cu sau fara experienta? din 21 iun 2011 17:14 de cryssu92
Eu cred ca asta conteaza cel mai putin..nu inseamna ca daca esti neexperimentat nu stii sa iti faci prietena sa se simta bine si nici invers.Se intampla de multe ori sa ai experienta degeaba si tu sa fii un taran care habar nu are ce trebuie sa-i ...
Re: La cati ani v-ati inceput viata sexuala? din 21 iun 2011 16:42 de madaliiina
Eu nu mi-am inceput-o inca si sincer iti spun ca nici nu ma tenteaza,deocamdata :-`.
Re: The sex talk din 21 iun 2011 13:59 de the_gogu
Nu inteleg de ce trebuie sa vorbiti neaparat inainte de...pur si simplu se va intampla, intr-o seara cand sunteti singuri dupa ce faceti ceva ce va face placere, un film, un masaj (chiar recomand sincer un masaj o va relaxa mult), va sarutati, ...
Re: Prietena mea este proasta din 21 iun 2011 03:08 de fiat_lux_mihi
Si marmota?
Re: ... din 21 iun 2011 01:37 de Guest
ce ar fi tu sa pastrezi copilul ala;)?
Re: Cum decurge un avort? din 21 iun 2011 01:35 de Guest
Eu stau asa si ma intreb cum puteti vorbi asa?voua chiar nu va e mila sau rusine mai ales tu mihaela? dupa ce k omori un copil nevinovat pt k va place p... si nu aveti chef sa folositi baloane mai si comentati?nicio problema financiara, niciun ...
Re: Am o problema :( din 21 iun 2011 00:32 de nickname
Daca ti-a zis in fata ca te place ca amic.... poti sa-ti iei gandu de la ea.
Re: Pastilele de slabit super slim din 21 iun 2011 00:20 de C275
daca vrei sa te bagi pe slabit, n-o da pe pastile.
da-i cu ceai, e cel promovat de Carmen Bruma care am auzit ca e bun, sau ceva, da' nu neaparat acela
cand simti pofta de ceva dulce, baga un ceai, sau apa, de preferat la temperatura ...
Re: Prietena mea este proasta din 21 iun 2011 00:18 de cryssu92
Fiecare cu defectele lui..:lol: La altii sunt mai evidente:lol:
Eu nu inteleg..nu mai bine cauti tu una frumoasa si inteligenta?Nu sunt specii pe cale de disparitie chiar daca asta se zice mai sunt si astfel de fete
Re: Bianca si Bote :)) din 21 iun 2011 00:09 de cryssu92
Parerea mea e ca aceasta "Relatie" nu a existat niciodata.A fost doar de ochii presei.El pare cam gay si ea..ea e proasta facuta gramada.
Re: Un ajutor daca se din 20 iun 2011 23:56 de cryssu92
Da-ti doua palme
Pagina 237 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |