Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 18:57 de Guest
Dragul meu, sa fim seriosi. E foarte frumos sa iesi in oras cu o fata frumoasa, insa asta nu e totul. Daca deschide gura, ce faci? Te faci de ras in fata prietenilor tai, a celorlalti si poate chiar a ta? Chiar crezi ca vei fi multumit pe deplin si ...
Re: Da sau nu? din 17 iun 2011 17:53 de baby
Daca nu iti face placere refuza politicos. Decat sa te duci si sa te simti aiurea...apoi nici el nu o sa se simta bine.
Dar vezi...sa nu cumva sa fie teama fata de nou,fata de baieti...
Oricum o iesire la un suc cu un baiat inteligent si ...
Re: Postinor 2 din 17 iun 2011 15:11 de baby
nu e obligatoriu sa ai reactii adverse. o sa iti dai seama in urmatoarele luni la menstruatie daca a avut efect negativ
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 14:32 de w33d_adicted
pai si tu crezi ca daca esti urata te descurci in viata ? macar eu o sa am nevasta dar tu o sa ai barbat ? daca ai agnee sau mai stiu eu ce monstruozitati ai pe fata
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 14:31 de w33d_adicted
pai si tu crezi ca daca esti urata te descurci in viata ? macar eu o sa am nevasta dar tu o sa ai barbat ? daca ai agnee sau mai stiu eu ce monstruozitati ai pe fata
Re: Imi place o fata, dar n-am cur din 17 iun 2011 14:26 de McLove
Asta, nu e adevarat! :,
Re: Imi place o fata, dar n-am cur din 17 iun 2011 14:24 de DydyutzZza
Nu vrem sa ne unim cu voi fiindca nu avem nimic de castigat. Din contra, avem doar de pierdut, la ce mafie e acolo la voi, si la cati oameni prapaditi sunt. Pff.. ne-am duce mai la dracu decat suntem acum. Si apropo... Daca chiar faci istorie ai ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 14:20 de DydyutzZza
Tu chiar crezi ca ma intereseaza? Daca sta cu tine atunci e proasta. Sunt zeci de mii de baieti mai draguti si mai frumosi decat tine. Nu stiu ce vede fata aia la tine.
Re: Despre iarba din 17 iun 2011 14:16 de DydyutzZza
Stiu foarte bine. Am prieteni care au ajuns in spital din cauza etnobotanicelor, i-au dat si la tv.
Re: Despre iarba din 17 iun 2011 14:14 de w33d_adicted
de ce mereu exista idioti care cred tot ce li se zic .... daca macar incercai ,atunci puteai sa vorbesti dar nu vorbi fara sa stii
Re: Despre iarba din 17 iun 2011 14:08 de DydyutzZza
Tu cred ca ai fost scapat in cap. Cum sa recomande medicii iarba? A bine... la anestezie intr-adevar se folosesc droguri intr-o cantitate mica, ce nu pot afecta corpul uman, dar serios, de unde ai scos-o pe asta? Majoritatea drogurilor contin ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 10:07 de dorinda
Si toate astea doar intr-un topic. Daca le mai pui si pe celelalte, se aduna mai multe decat poate suporta un om.
Re: Re din 17 iun 2011 10:05 de dorinda
Apreciez un englez frumos si talentat, dar tot imi sta in gat si ma streseaza accentul ala al lor.
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 07:58 de DydyutzZza
Serios acum, sunt 6 impotriva ta. Daca cativa oameni iti spun ca esti beat, mai bine du-te si te culca. Nu avem cum sa gresim cu totii doar fiindca tu esti "smecher". Smecher = de 2 ori prost si o data fraier.
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 07:56 de DydyutzZza
By me :lol:
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 07:55 de Guest
Nu ti se pare ca te cam lauzi? Nu stii sa scrii, nici sa te exprimi corect, nici sa faci o propozitie corecta, ceea ce denota ca nici sa vorbesti ca lumea nu stii. Din asta poate rezulta doar ca nu ai cum sa te angajezi, nu vei sti cum sa ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 00:48 de ubyalex
sigur te angajeaza pe tine la banca daca nici tabla inmultirii nu stii
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 00:47 de ubyalex
Inseamna ca tu esti cazut de pe marte nu eu,dute tu nene cu diplomele tale unde vrei tu......dar daca nu te baga in proba vreo sapt,maxim o luna ca sa vada omu ce stii,fac matanii o luna.:ok:
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 00:43 de ubyalex
nu are nici o legatura explicatia ta cu cuvintele rostite mai sus.
Adik daca pentru tine a-ti trai viata la maxim este ce ai spus tu,e grav.
Ti-am spus,daca persona urata asa cum ii zici tu are mai multe cunostinte ca tine risti sa nu fii angajat.
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 17 iun 2011 00:34 de ubyalex
Poate sa fie un pampalau,timid si bubos dar daca stie mai multe ca tine in domeniul in care se face angajarea sa stii ca are un plus in fata ta;)
Daca nu ar fi oamenii care dau cu sapa,tu nu ai avea ce sa mananci;)
Ce insemana pentru tine ...
Pagina 240 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |