Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Decizie

din 7 iun 2010 14:41 de BmB

Salut ! Sunt din Bucuresti am 17 ani si trebuie sa merg intr-o tabara de 7 zile la munte in Fagaras. Eu ma intrebam daca sa merg sau nu deoarece prietenii mei au spus ca probabil o sa si facem sex cu niste fete iar eu sunt virgin. Mie frica sa ...

Re: Re: Re: Un Saft Va Rog Mult

din 7 iun 2010 09:47 de DarkAngel

Gandeste-te un pic altfel. Acuma o ai ca prietena ? (nu evident). Deci nu ai ce pierde, singura sansa a ta este sa castigi ceva (o posibila relatie). In cel mai rau caz (putin probabil daca ii place de tine) este sa ramai unde esti acuma (adica fara ...

Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun pri

din 7 iun 2010 02:45 de mika

Asculta frumoaso..daca vroiam sa-mi iau jucariile si sa-mi bat coasa...o faceam demult.Nu mai ma judeca fara sa stii...Daca sunt aici e pt ca ii dau importanta problemei si pt ca imi pasa de prietenul meu..

Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun prieten

din 7 iun 2010 02:32 de Psyche

cam ciudat faptul ca tii la el si te doare dar cu toate astea trebuie sa-i spui ceva dureros si sa il lasi al nimanui. in primul rand trebuie sa vezi ce om de mizerie esti daca hotarasti sa faci asta si apoi,daca inca esti consecventa(pari foarte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginezi un bai

din 7 iun 2010 00:59 de Machiavelli

exista...eu sunt unul dintre ei...am refuzat atatea fete...de aia fac sex o data la 4 ani pe 29 februarie :lol::lol: ...glumesc...normal ca nu...orice p.z.a nu trebuie ratata atat timp cat nu ai deja una langa tine :ok:

Re: Re: Re: Durere la atingerea glandului penisulu

din 7 iun 2010 00:36 de Danny_DaBoss

Doctor :ok: Pastile sau alifie si esti ca nou dar mai intai... doctor. Zici frumos la ai tai sa te duca la consultatie la medicul de familie si iti da trimitere unde trebuie. Oricum, trebuie rezolvata nu poti sta asa :ok: have fun :flowers:

Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta?

din 6 iun 2010 23:14 de sgc

nu conteaza cum se da el - bun sau rau. nu conteaza cum te dai tu - batuta sau nebatuta. nu conteaza cum vad altii, pe forum, problema. stii cum se demonstreaza violentza fizica conjugala, sau aiurea pe strada si-n padure?!? certificat medico-legal ...

Re: El pleaca la munca 2 luni, sa ne despartim?

din 6 iun 2010 04:44 de ExoticDream

Ce serviciu e ala pentru doua luni? Cumva un job de vacanta prin vreo statiune cum era chestia aia in SUA, "Work and travel"? Daca este un job de felul asta, de ce nu ati incercat sa plecati impreuna? Stiu cupluri care au facut asta chiar in ...

Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 5 iun 2010 18:34 de baby

Eu nu as suporta sa trancaneasca maica mea pe langa mine ca nu e bun barbatul meu. Sa imi zica ce crede si apoi sa isi vada de treaba. Daca ma vede nefericita atunci sa se bage

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 5 iun 2010 16:55 de stefanoski

E totusi mama lui. Nu trebuie sa fii neaparat babalau. Nu zice nimeni ca eventuala viitoare soacra are dreptate, dar gandeste-te ca daca nu te place acum, nu te va placea nici pe viitor.Cat despre iubitul tau, bietul de el, incearca sa impace si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla?

din 5 iun 2010 16:00 de baby

Atunci taci daca nu ai trecut prin lucruri de astea:ok: Nu traiesc intr-o lume imaginara dar nici nu-s dobitoaca sa accept palme ca vor ouale lui. Nu am zis ca sunt de acord cu injuraturile dar niciodata o injuratura nu se va compara cu o ...

Re: urgent CEAO SUNT CODRUTA ATI SCRIU DIN SPANIA

din 4 iun 2010 19:37 de vcodruta@gma

Re: Re: Re: Re: Re: cum ma pot controla?

din 4 iun 2010 17:39 de McLove

Daca credeti ca noi acceptam ca una sa ajunga sa ne injure, ca asa are ea chef... atunci, traiti intr-o lume imaginara, sau ati intalnit parteneri idioti. Asta nu inseamna ca trebuie ca ea sa fie omorata, dar... eu, nu am trecut prin asta, si nu ...

Re: Erectie slaba dupa orgasm

din 4 iun 2010 15:25 de puiu

este absolut normal ''dupa munca odihna''dupa ejaculare in proportie de peste 90% se ''culca''penisu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 4 iun 2010 03:33 de Bozgoru

era doar grasuna.. totusi 60 kg la o inaltime de 1,62 pt o fata e cam multisor..

Re: Cum sa fac un baiat la psihic?

din 4 iun 2010 01:19 de Psyche

e soada treaba asta cu "facutul psihic" :blink:. daca te referi la faptul ca il poti domina trebuie sa ai ori cu un gram cel putin mai multa inteligenta decat el(metaforic vorbind) sau ceva mai multa experienta. asta presupunand ca vrei sa il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema

din 4 iun 2010 00:49 de cherry_dream

ce naiba :lol: ce solutie sa existe sa fii sigur ca se va scula?! calmeaza-te ... relaxeaza-te ... sau daca nu poti, poate nu esti pregatit pentru pasul asta :rolleyes: esti baiat, curaj! :` nu mori :lol: :ok:

Re: cum ma pot controla?

din 3 iun 2010 21:22 de kitty_cat

nimanui nu ii plac infidelitatile. dar ar trebui sa ai incredere in el? crezi ca te-ar insela. eu sunt d parere ca prin comportamentul tau il faci sa faca asta. si ar trebui sa te gandesti ca daca vrea neaparat sa te insele te inseala si cu tine ...

Re: test de sarcina

din 3 iun 2010 20:46 de Psyche

iti ceri asistentei sa-ti faca un test de sarcina,ce altceva ii poti cere. ca rezultatul sa fie veridic trebuie sa treaca cam 10 zile de la contactul sexual neprotejat. multa bafta! %%-

Re: O SeaRa suPerBa cu fratele meu

din 3 iun 2010 18:30 de simply_dea

Omg! Deci e atat de neverosimila chestia. Doamne, cum sa zici k te-ai udat atat de tare incat ti se scurgea pe genunchi! Fetito nu e apa, e cv mai vascos decat apa, totusi, si nu prea ajunge la genunchi! Si cum sa-i spui fratelui tau "LINGE" si ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 243 din 1098
«   1 ... 240   241   242   243   244   245   246 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare