Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 iun 2010 23:53 de valentine

Mergem la un suc?:-*

din 9 iun 2010 23:50 de Nekunoskuta

Vad ca dupa 2 ani tot nu s-a realizat marea intalnire, nu? Cred ca trebuie postat la intrarea pe forum: "Fara intalniri intre membri!!!"

Re: Re: un lucru ce trebuie consemnat

din 9 iun 2010 20:38 de microbistu

eu zic ca e mai important LIVERPOOL(cu o traditie de peste 100 ani) decat o simpla marioneta pe nume "BARACA" OBAMA (!)

Re: un lucru ce trebuie consemnat

din 9 iun 2010 20:10 de McLove

Si eu care credeam ca a murit Obama... what the flack? :blink:

un lucru ce trebuie consemnat

din 9 iun 2010 19:16 de microbistu

din sezonul viitor LIVERPOOL FC isi schimba sponsorul de pe tricou.Dupa 20 de ani in care pe tricourile celor de la LIVERPOOL FC a fost inscriptionata celebra marca de bere CARLSBERG,perioada in care numele clubului si numele berii practic se ...

Re: Re: Re: Re: sarcina

din 9 iun 2010 17:06 de Bozgoru

sunt multi " ultimi ghinionisti.".. foarte multi... ceea ce zici tu se bazeaza pe ce e logic.. dar dupa cum se stie nimic nu e logic.. cine zice ca nu trec 10 zile pana la ovulatie? sau 8 zile.. plus ca in vagin spermatozoizii nu mor asa ca pe ...

Re: Lets try

din 9 iun 2010 16:56 de Bozgoru

1. e o cretinatate ca crezi ca e aici site de matrimoniale.. precum alti useri de pe aici... 2. am auzit multi cretini casaoriti ca cauta doamna casatorita.. care e spilu.. de ce trebuie sa fie casatorita? 3.shoot yourself

Re: Intrebare Virginitate

din 9 iun 2010 15:01 de nu era virgi

Re: Re: Re: sarcina

din 9 iun 2010 13:04 de Psyche

nu zice nimeni ca nu e posibil dar sunt sanse foarte mici. deoarece dupa ce trece menstruatia mai sunt 14 zile pana la ovulatie,deci mult. ce e drept,perioada fertila e considerata a fi aceea "+ -" cateva zile din jurul ovulatiei. in zilele dupa ...

Re: Re: ¿¿¿sexul anal??

din 9 iun 2010 09:10 de Danny_DaBoss

nu chiar. nu are nici o legatura. poate sa nu simta durere daca este relaxata si foloseste lubrifiant si face totul incet si orgasm poate avea daca ii este stimulat si clitorelul in acelasi timp... senzatii combinate pentru un altfel de orgasm ...

Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdeauna unui bun

din 9 iun 2010 01:48 de Bozgoru

daca te uiti mai sus la ce ti-am scris.. am zis ca nu trebuie s anu fie dureros... injoseste-l fa-l sa se simta de kkt.. pt ca u a fost cinstit.. ti-a fost un fals prieten care a vrut doar sa fie cu tine.. un om care se injoseste in asemenea hal ...

Re: ¿¿¿sexul anal??

din 9 iun 2010 01:44 de Bozgoru

e ok.. mult lubrifiant.. dar iti zic ca 99% o sa simti o durere cat de cat.... iar orgasm rar de tot... chiar imposibil... trebuie sa fii asa mai zdreantza sa ai orgasm la anal..

Re: Zodiac floral

din 9 iun 2010 01:10 de Machiavelli

Ce bujor adevarat mai sunt... tare :ok:

Re: ¿¿¿sexul anal??

din 8 iun 2010 23:52 de Machiavelli

bullshit...niciodata eu unul nu mi-as dorii sa o penetrez in anus pe iubita mea...:`):( ...mai ales dupa 3 ani...nu inteleg de ce trebuie sa faci asta daca tu nu vrei..ca sa-l faci pe el fericit?:,

Re: No sex, no love ?

din 8 iun 2010 23:45 de Machiavelli

Eu unul cred ca va ganditi la acest proces ca la un proces mecanic ce se bazeaza doar pe piese...fara una nu functioneaza tot mecanismul...de fapt partida de sex,dragoste ar trebuii sa vina dupa un luuung preludiu luat ca atare si sa va ...

Re: No sex, no love ?

din 8 iun 2010 23:09 de simosimina

nu are nici o legătură cu mărimea penisului cum spunea cineva mai sus ...Doamne! Pur şi simplu nu sunteţi compatibili în pat. Însă eu mă mir cum ai rezistat 5 luni....sincer!? Nu ştiu ce aş putea spune pentru a salva ceva ce nu ...

Re: Re: Re: Re: Ce prezervativ e bun pentru a dezv

din 8 iun 2010 19:19 de corrina

Si de ce te gandesti cu spaima?...Nu'i bun... Ar trebui sa fie una din cele mai frumoase nopti din viata ta... deci nu trebuie sa te sperii ....

Re: Re: Re: No sex, no love ?

din 8 iun 2010 18:57 de Danny_DaBoss

exact ce am zis si eu, dar stai, ca mie nu mi s-a dat dreptate :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spun adio pt totdea

din 8 iun 2010 18:21 de mika

"esti o naiva ca zeci de fete care le-am cunoscut personal de-a lungul vietii mele"...pe mine nu m-ai cunoscut personal asa ca nu stiu cam de unde deduci tu asta...aaa.."de-a lungul vietii tale" spune tot.Naivitatea imi place..cred ca nu iti dai ...

din 8 iun 2010 18:09 de Bozgoru

cine stie.. poate ii merge :D.. romancele au vauzt multe filme cu Rambo si cateodata ele vor sa fie salvate... de-am fii foost toti un Rambo ce bine era... dar era concurenta prea mare... oricum MCLove.. nu trebuie sa te certi cu anumite persoane ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 241 din 1098
«   1 ... 238   239   240   241   242   243   244 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare