Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 iun 2010 11:21 de McLove

Un lucru nu am inteles.. 8 meciuri vor fi transmise aiurea. (adica, cate 2 meciuri in acelasi timp) Unul va fi pe TVR1, altul pe TeleSport. Apoi, totul revine la normal... Pai nu puteau sa faca asa de la inceput? :blink: Acum trebuie sa butonez ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 iun 2010 08:32 de Anka

Asa si trebuie sa se inroseasca :| mai bine ti`ai baga unul de aur.. si sa nu aibe mai mult de 1 gr. maxim ca ti se poate rupe gaura.. da si cu betadina pentru a dezinfecta ..:)

Re: Re: Re: Re:

din 11 iun 2010 05:29 de compot

O daaa, a revenit Exotica! Da, azi se joaca, e deschiderea: Africa de Sud - Mexic. Si da, preferatii tai, Olandezii si Portughezii joaca si ei, cauta programul fiecareia pe net, sigur il vei gasi! P.S. Spune-mi care-i jucatorul tau preferat de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa spu

din 11 iun 2010 02:37 de ExoticDream

Cine spune ca trebuie sa-ti minti partenerul? Daca intre tine si acel doar amic (din punctul tau de vedere) lucrurile sunt nevinovate, nu inteleg de ce ii ascunzi relatia voastra de prietenie fiintei pe care zici ca o iubesti? Te temi de gelozia ...

Re: Decizie

din 11 iun 2010 02:07 de ExoticDream

Te obliga cineva sa faci sex? Esti cumva obsedat de spiritul de turma? Daca esti cu adevarat barbat (nu in sens... pur fiziologic), faci exact ceea ce ai TU chef, nu ce iti impune anturajul, fara sa-ti pese de comentariile prostesti care ar ...

Re: Re: Re:

din 11 iun 2010 01:35 de ExoticDream

Aoleu... se joaca ceva zilele astea?!? N-am mai deschis televizorul decat pret de un film ("Flori pentru Algernon") luna asta, n-am mai citit stiri.... Daca e ceva mondial, trebuie sa cercetez cand (si daca) joaca favoritii mei.... olandezii si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lets try

din 11 iun 2010 01:24 de Machiavelli

hmmmda...vad ca este foarte interesat de postarea lui dupa ce nu a agatat nimic si mai ales este interesat de raspuns-ul tau...il poti astepta in continuare sa ti se destainuie :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lets try

din 10 iun 2010 22:55 de Pasaroi_Cuminte

In general depinde de barbat.Sunt unii barbati care se multumesc daca ii lasi sa ragaie in voie la meciul lor de fotbal, cand joaca echipa preferata."Satisfactie suprema". Sunt alti barbati, pe care poti sa-i multumesti daca te comporti ca un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lets try

din 10 iun 2010 22:48 de Psyche

da,o vad ca pe o datorie umana. si totodata vreau sa vad ce ii provoaca frustrarea ca vad ce naiba trebuie in general ca sa multumesti un barbat :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lets try

din 10 iun 2010 22:38 de Pasaroi_Cuminte

Tu vorbesti serios ? :blink::blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lets try

din 10 iun 2010 22:16 de Psyche

are probleme in casnicie,iar noi,membrii trebuie sa investigam,sa-l ajutam pe om. bun,ceva nu e bine..a inteles ca nu e site de matrimoniale,dar cu toate astea inca are probleme si noi ii putem (sau macar putem incerca) sa-i furnizam ...

Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baiet

din 10 iun 2010 21:25 de dc?

cel mai mare boullshyte (X)(X) nu te poate placea toata lumea.

Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu el?

din 10 iun 2010 17:05 de moni_21

sti ce nu ca nu trebuie sa vorbeasca cu noi ca este prea mica si in al doile-a rand noi cateodata femeile gandesc mai bine decatca si barbatii.... si nu ii bag de vina ca vb nu stiu ce si lucruri deastea...dar despre baiatul acela ca sa afle ce ...

Re: Re: Lets try

din 10 iun 2010 15:47 de stelos

Retard boy!sau....basescianule!inteleg ca limba romana are f f multe lacune!dar...faptul ca esti un dobitoc,crezi ca interseaza pe cineva?? Ia spune tu pe limba ta bilingva...:devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 10 iun 2010 15:31 de tudor1994

Am 16 ani am penisul de 15 cm sper sa mai creasca:D si flasc are 8 cm o.O : )) Cand e flasc se decaloteaza f usor.. dar cand e in erectie o pl... si ma enerveaza (sunt virgin) n-am facut nici o operatie... dar daca stau sub dus se umezeste si pot ...

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 10 iun 2010 14:41 de ######@

trebuie sa fi tu insati si te va placea toata lumea:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart%%-%%-%%-%%-%%-%%-:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilat

din 10 iun 2010 14:35 de alin

in anuminte parti ale corpului parul trebuie elimiminat....eu ma epilez in zona X si sub brat deoarece dupa parerea mea toata lumea ar trebuii sa se epileze in aceste zone......ma m-ai epilez pe piept si abdomen deoarece fac sala si daca sunt epilat ...

Re: Re: Decalotarea penisului

din 10 iun 2010 09:22 de ioo

eu am 12 ani si cand eram mic am fost operat de fimoza,deoarece nu mi se decolta penisul.cand e moarta o am de vreo 4,5 cm iar cand e sculata de 9 cm..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virgine la 2

din 10 iun 2010 08:28 de jan

Eu cred ca virginitatea este o problema intima si un drept de libertate al fiecarei fate. Daca ea nu doreste sa ofere virginitatea celui linga care are impresia la un momendat ca va traii toata viata ci doar unui prieten (chiar si posibil sot ...

Re: Ce cautati la un baiat? (intrebare pentru fete

din 10 iun 2010 01:13 de k

Mi-am facut cont doar cand am vazut tema aceasta. am mai intrat pana acum dar doar am citit si ma minunam.Sa revenim. In primu rand sunt singur, de ce? ca nu am masina? 95% da Am fost pus in situatia atat de des intalnita in care o fata ma ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 240 din 1098
«   1 ... 237   238   239   240   241   242   243 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare