Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Academia de politie din 29 mai 2010 22:44 de McLove
Pai, cam da... Normal, trebuie ca el sa fie prezentabil, nu sa aiba tatuaje (astea ma deranjeaza) pe maini si mai stiu eu unde...
Si semnele de nastere, operatiile (mai mari), trebuie sa fie neaparat acoperite de uniforma. (maneca ...
Re: Re: Re: lichid vascos din 29 mai 2010 18:38 de McLove
Pai tu ce crezi?
Poate ramane insarcinata si in al doilea caz.
Re: Re: lichid vascos din 29 mai 2010 18:17 de oralx
Aha am inteles si mai am o intrebare ea ca sa ramana gravida trebuie sa pompez sperma in ea sau poate ramane si daca bag penisu in ea cu ceva sperma pe el ?
Re: Ma duc la ginecolog din 29 mai 2010 17:58 de Fleur
Si mie mi s-a intamplat asta. Mama mi-a zis ca nu intra cu mine, insa doctorita a zis ca e obligatoriu, deoarece sunt minora. I-a spus mamei mele ca nu mai sunt virgina, ea a avut un soc..si asta a fost.
La ecografie nu se observa daca esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 mai 2010 15:42 de Pischot
Si daca tatal copilului e iubitul tau [i][ca altul cu care sa fi intretinut relatii sexuale nu vad la varsta asta! desi poate sunt mai comunista!][/i]
...Inseamna ca trebuie sa-l pastrezi?!
Fetito, ai 14 ani in puii mei?
Maica-ta banuiesc ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarz din 29 mai 2010 02:10 de Pischot
Ai 14 ani.. Felicitari!
1.Nu cred esti insarcinata!
2.Presupun ca esti in clasa a 8-a deci ai tezele alea de se dau acum, deci in locul tau as pune mana pe carte si burta tot pe carte si mi-am pune mintea la treaba.
3.In plus as lua manualul de ...
Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...? din 28 mai 2010 11:51 de alexnico08
asta depinde si de corpul tau... cat de fertila esti. Dar in mare parte nu'ti fa griji. Fa un test de sarcina dupa 10-11 zile de la actul sexul... si vezi atunci sigur:ok:
Re: Re: Re: Risc de sarcină...? din 28 mai 2010 10:10 de Mara
Deci nu trebuie să-mi fac griji:-s?
da cum scrii o scutire de asta? din 28 mai 2010 09:21 de andrei
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa din 28 mai 2010 06:14 de compot
Nu, Romania e plina de voi, voi tre' sa fiti pusi la punct... din partea mea cu fata la zid:ok:.(ti-am ingrosat)
Ti-am ingrosat. Daca ai citit intrebarea ei, raspunsul tau mai mult a indus-o in eroare.
Nu e de mirare ca multa lume-si ...
Re: Sarcina e doar cand cei doi au orgasm? din 28 mai 2010 01:54 de Bozgoru
imi pare rau pt mine ca nu-s miliardar in euro sa fiu plecat departe... departe...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa din 28 mai 2010 00:18 de Andruta
multumesc Ssoryn .si eu stiam ca se poate ramane doar daca ejaculeaza doar el numai ca am auzit la niste persoane ca trebuie sa le vina la amandoi si atunci mam derutat si am vrut sa vad pana la urma care e adevarul.nu stiam ce sa mai cred.dar vad ca ...
Re: Re: lichid vascos din 28 mai 2010 00:17 de oralx
Poti da niste factori ceva niste detalii ?Da are varsta de 17 ani !Nu intru stai linistita :) !Eu nu mi-am dat drumu in ea nimica tocmai dasta ca nu vreau sa risc nimik dar asa am mai bagat penisu asa doar 20 30 secunde in care nu mi-am dat drumu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu din 27 mai 2010 19:29 de Psyche
si atunci pentru ce alt motivul lui dumnezeu vrea sa mai astepte doi ani?! :blink: incercand a face abstractie de ideea ca ar fi deja deflorata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mare dubiu din 27 mai 2010 19:21 de McLove
Eu raman la ideea ca nu mai e virgina... trebuie sa fim realisti. Daca el se desparte de ea, pentru faptul ca nu s-a pastrat pentru el...
Pudica?! Dupa un an, prinzi incredere... nu cred ca pana la varsta de 17 ani a trait in jungla, si gorila ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!! din 27 mai 2010 16:17 de cevamaicool
mi se pare mie sau s-a cam intrecut limita? nu puteti sa-i dati un raspuns normal fetei? trebuie sa apelati la astfel de jigniri? treaba ei daca si-a inceput viata sexuala, poate nu stie ea prea multe insa a stiut sa se protejeze! da-va-n colo, ...
Re: sal ma puteti sfatui si pe mine ? din 27 mai 2010 10:19 de ela
iar pana cuma 2 luni na pomenit nimik ...... totul mergea super bine ... parintii mei stiu ca e iubitul meu desi e umpick mai mare decat mn ...... dar acum a2 luni mia zis sa incercam si iam zis ca trebuie sa ma mai gandesc ........ crezi ca dac ...
Re: mare dubiu din 26 mai 2010 23:30 de msdafsd
:)) esti sigur ca nu a zis in gluma ?
daca a fost serioasa cand a zis asta dao dreaq de treaba ca esti tanar nu trebuie sa'ti bati capu cu relatii de lunga durata
Bafta !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sarcina!!!! din 26 mai 2010 22:06 de Andruta
esti incredibil....parca as fi facut acuma nuj ce....am facut dragoste cu iubitul meu...mam protejat....ce ti se pare asa iesit din comun.....atata timp cat mam protejat ce mai conteaza raspunsul intrebarii....ori ca ramai sau nu...eu mam protejat ...
Re: Eliminarile vaginale sunt grave? din 26 mai 2010 17:55 de Sandutza
Eu la fel am avut asa probleme,dar am skapat...am facut spalaturi interne,cu ceai de romanita si sare...asa de vreo 3ori..si akuma e super nici eliminari nici mirosuri
Pagina 246 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |