Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Probleme penis din 1 iun 2010 09:47 de basturk
trage cu putere de ea:D
Re: Nehotarari...... din 1 iun 2010 09:42 de basturk
hmm...ai nevoie de o pauza.daca parintii sunt obisnuiti cu o eleva de 10, inseamna ca esti de 10.iar daca acum nu mai ai chef de invatat, e clar ca ceva iti atrage atentia si probabil anturajul iti schimba mentalitatea.incearca sa le combini,scoala ...
Re: Sarcina e doar cand cei doi au orgasm? din 1 iun 2010 09:30 de basturk
wtf:wacko:
Re: Re: Marirea penisului din 1 iun 2010 09:27 de basturk
pfff...doar e licean, nu?
Re: Marirea penisului din 1 iun 2010 07:36 de Danny_DaBoss
la ce-ti trebuie penis la 15 ani ? :rolleyes:
Re: Nehotarari...... din 31 mai 2010 13:30 de Psyche
daca nu iti place ce studiezi e degeaba. gandeste-te la faptul ca tu iti vei exersa meseria avand la baza cunostiintele din facultate iar ca sa iti gasesti un post,dupa ce se incheie studiile oficial,caci neoficial,banuiesc eu,continua toata ...
Re: Prima relatie din 31 mai 2010 13:24 de Psyche
de ce sa i se zica french? :(( de ce nu sarut si de ce nu poate fi confundat cu pupatul clasic?
o spui de parca ar fi ceva atat de formal. cum naiba sa vina sa te intrebe asa,din senin daca vrei sa fi cu el,la varsta voastra el deja sa fi fost ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele virgine masturb din 31 mai 2010 06:21 de compot
Hm, daca se apropie ora 3, nu te baga in pat, cauta ceva util pe net.
Stii de ce?
Exista riscul sa n-adormi si sa te uiti la ceas sa vezi cat mai e si in momentul ala sa fie fix 3 :((:((...
Re: Prima relatie din 31 mai 2010 06:07 de compot
"Fii tu insasi !!!" :lol::lol:
Asta-i de cacat....
Ii spui si tu clar ca nu stii sa faci french, sari peste si treci direct la felatie.
Re: Re: Re: Re: Help...cu fetele din 31 mai 2010 06:00 de compot
Mai mult tupeu.
Nu.
Nu.
Treaba lui.
O sa-si "construiasca" propriul stil.
Si daca cineva-i spune sa aibe mai mult tupeu, si va avea, asta-nseamna ca va fi un prefacut ?
:D:D Tu ce crezi, in stadiul in care-i acuma, el insusi, ...
Pentru "Copilul" din mine din 31 mai 2010 02:40 de Pischot
[i]Pentru "Copilul" din mine![/i]
[b][u][Jurnal deschis][/u][/b]
E prima oara cand hotarasc a-mi scrie cateva randuri mie , spre a-mi recitii gandurile, cand ma simt singura,ganduri pe care mi le pun pe foaia mea, in fata mea, sa-mi citesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista ceva du din 31 mai 2010 02:16 de Pischot
Traiesc intr-un platou inconjurat cu fructe! ...
Vai ce idee mi-a venit! Iti las PM ca sa vezi ce ingenioas!
Exista viata si de ea trebuie sa profitam ca se cam scurge!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele virgine masturbeaza din 31 mai 2010 02:13 de Pischot
Da dar nu mergea femininul de la "drac" Dracoaica, dracusoara, femeie-drac... dar de la diavol merge diavolita!
Aici vroiam sa ajung! :P...
Si se apropie de ora 3 acum, cea ce inseamna ca trebuie sa ma bag sa dorm, pana nu apare 3:00!
Re: Re: Re: Help...cu fetele din 31 mai 2010 02:12 de ExoticDream
Si ce sa faca? Sa pozeze in ceva ce nu este? Sa preia fel de fel de automatisme de pe Internet sau de la binevoitori doar pentru "a da bine" in fata sexului opus?!? Si daca reuseste sa pacaleasca pe cineva fara a se face de ras, cum s edescurca ...
Re: Prima relatie din 30 mai 2010 21:42 de toy
stai linistita, spune-i ca esti incepatoare si el te va ajuta si te va invata ce trebuie sa faci. Sarutul nu este complicat deloc, pur si simplu te lasi dusa de val
Prima relatie din 30 mai 2010 21:13 de o fata
buna.vinerea trecuta a venit un baiat pe care plac si care ma place sa ma intrebe daca breau sa fiu cu el. Bineinteles c-am zis da.
Treaba e ca acest baiat a fost cu multe fete. El a facut french eu nu. Nu am avut un prieten niciodata.
As vrea sa ...
Re: Peliculele contraceptive din 30 mai 2010 18:56 de Ok
sunt f ok..trebuie doar sa respectati modul de folosire..:ok:le folosesc de ceva vreme, si nu cu ejaculare afara cum fac unii si cu metoda calendarului, nu am avut nicio surpriza neplauta...cunosc mai multe fete care le folosesc si toate sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eurovision din 30 mai 2010 11:56 de McLove
Insa, trebuie felicitati cei care au organizat Eurovision. A fost extraordinar...
http://www.youtube.com/watch?v=VfumbqQXYQs
Si, Romania a avut piesa? (boy boy boy, fire fire fire, girl girl girl)
Sa fim seriosi!
Singurele care ...
Re: Re: Re: Re: Re: lichid vascos din 30 mai 2010 11:46 de McLove
Da, poate ramane insarcinata. Trebue sa te stergi (speli) dupa primul contact sexual, apoi poti continua..
Re: Re: Re: Re: lichid vascos din 30 mai 2010 10:15 de oralx
Nu ai inteles !Cineva mi-a zis ca ea ca sa ramana gravida trebuie neaparat sa pompezi speram in ea !Si intrebarea mea e daca o picatura pe penis intinsa sau ceva de genu ma intelegeti o poate lasa gravida !
Pagina 245 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |