Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Indiferent ! din 15 iun 2011 06:55 de dorinda
Cum sa-i spui prietenei tale ca vrei s-o faci sa se desparta ea de tine? Prostie mare. Iti pierzi timpul cu el. S-a saturat de tine, vrea sa fie liber si acum cauta motiv de despartire. Daca era vorba doar de o lectie, nu-l tinea ...
Din nou aproape teii........ din 15 iun 2011 02:25 de ExoticDream
Si (ce) daca....?
Re: Dupa cat timp uiti persoana iubita?... din 15 iun 2011 02:01 de ExoticDream
Cu ignorarea, poate..... Ignoranta inseamna un pic altceva.
Probabil ca la un moment dat atingi si maturitatea aia, insa esti sigura ca atat timp cat sentimentele sunt inca vii ai puterea sa il saluti pe strada fara sa-ti dea lacrimile, ...
Re: Re din 15 iun 2011 01:23 de CaptainCrunch
Daca te referi ca am sa o uit da, ai dreptate... dar oricat de incredibil, ciudat, oricum vrei tu sa zici ar parea... vreau sa ma impac cu ea.. desi sanse sunt 0,0000000000000001%... cred in sansa mea si chiar am de gand sa ma schimb si sa o ...
Re: Indiferent ! din 15 iun 2011 00:47 de Melisa
N.as putea sa ii spun , "daca nu ma vrei , hai sa ne despartim" sau ceva asemanator , eu speram ca ma intelege si inca sper .. Nici nu stiu cum si ce sa ii mai zic , maine e si ziua noastra...
Nu sunt lamurita inca daca el vrea doar sa imi dea o ...
Re: Indiferent ! din 15 iun 2011 00:01 de ThT
E normal sa o faca pe durul daca tot vede ca esti tot dupa el si-ti ceri scuze..ii tot acorzi atentie atat.Spune-i ca daca vrea sa va despartiti,tu ii respecti decizia..dar sa nu mai caute motive+ ca nu poti obliga pe cineva sa iubeasca.Presimt ca ...
Re: Indiferent ! din 14 iun 2011 23:57 de Melisa
Cred ca mi.am cerut iertare prea mult si am vorbit serios cu el , a zis ca sa sarutat si vrea sa ma faca sa ma despart de el , dar cand ii zic " nu vreau sa te pierd " zice ca nu se va intampla asta ptr ca ma iubeste
P.S : Chiar m.am pus in ...
Re: Indiferent ! din 14 iun 2011 23:53 de ThT
Poate crede ca ai avut pentru un moment intentia sa-l minti.Eu spun ca cel mai bine e sa discuti serios cu el,pana la urma nu e cine stie ce motiv,mi se pare sincer..o copilarie.Poate cineva de 14 ani ar putea sa se supere din asta..dar daca a trecut ...
Re: Re din 14 iun 2011 23:51 de Melisa
Aerosoli si augumentin ia si sora mea care are alergii . La fel , primavara de la schimbarea de anotim , la mirosurile de mucegai , puf...etc. Dar ea a facut tratament 2 ani cand era mica , deci este bine totusi sa consulti un medic ...
Re: Indiferent ! din 14 iun 2011 23:46 de Melisa
Pai era vorba ca ma atins un tip pe san , cu un deget ..ma rog , si el ma intrebat de ce l.am lasat , la care eu "nu a apucat" si nu stiu ce a zis el , iar eu i.am spus ca da , ma atins .. A fost ceva minor , dar pentru el a contat foarte mult .
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 14 iun 2011 23:41 de C275
e destul de grau sa ramai prieten la fel de bun mai ales cand au existat sentimente, din pacate. asta e. cineva la un moment dat spunea "te iubesc atat de mult incat iti dau drumul":unsure:
daca ei ii este bine cu noul prieten, incearca pe cat ...
Re: Indiferent ! din 14 iun 2011 23:37 de ThT
E ca si cum te-ai duce la farmacie si i-ai spune sa-ti dea niste pastile dar nu stii de care.Asa faci si tu..
Daca tot vrei sa te ajutam,spune-ne exact cu ce l-ai mintit.Nu ne putem da o parere pe franturi de poveste.
Indiferent ! din 14 iun 2011 23:24 de Melisa
Sa va spun pe scurt , acum cateva zile (aprox. o saptamana) l.am mintit cu ceva minor pe prietenul meu pentru cateva secunde , pur si simplu nu am realizat ce am zis , iar dupa cateva secunde i.am spus totul , nu a intrat pe messenger 2 zile , am tot ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 14 iun 2011 23:22 de Firentze
ok:D
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 14 iun 2011 17:06 de C275
pare rau, dar era de asteptat :mellow:
ganeste-te: ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust:`
Re: Dupa cat timp uiti persoana iubita?... din 14 iun 2011 17:03 de C275
depinde de fiecare persoana. ai putea sa inlocuiesti depresia, plansu', si ce mai presupune o despartire cu ignoranta:ok: eu m-am despartit de curand de prietenul meu si mi-am zis ca nicio lacrima sau parere de rau n-o sa-l aduca inapoi. cel mai ...
Re: Dupa cat timp uiti persoana iubita?... din 14 iun 2011 11:33 de louch
Uiti persoana dupa jumatate din timpul petrecut cu ea,el,
Problema este altfel,uni zic ca iubesc s-au au iubit dupa ce te desparti s-au certi iti dai seama daca intradevar iubesti acea persoana,unele persoane nu fac diferenta intre a rosti,si a ...
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 14 iun 2011 08:23 de Pristanda
nu am mai fost la film insa ne-am vazut la o plimbare. Cei pesimisti au avut dreptate,nu cred ca o sa mai formam un cuplu vreodata. Vorbeste cu o mare detasare despre actualul ei, cu toate astea, mi-a spus ca au inceput sa tina si mai mult unul la ...
Re: Re din 14 iun 2011 02:41 de CaptainCrunch
Ne-am vazut, mi-a zis ca nu mai putem fi impreuna, ca nu crede ca ma pot schimba... eu in pauza am insistat si de-aici si-a dat seama ca fac acelasi lucru mereu si nu merit alta sansa. Ii luasem un cadou de despartire/impacare n-a vrut sa-l ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 14 iun 2011 01:52 de ExoticDream
BRAVO!!! O astfel de atitudine demonstreaza ca nu ne pierdem timpul de pomana pe acest site nici tu, nici noi!
Sigur ca n-ar fi indicat sa-i trantesti asta pur si simplu, insa daca aveti o relatie deschisa este imposibil sa nu vina vorba la un ...
Pagina 243 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |