Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 16:00 de DaNNY_DiViNO
Asta vroiam sa zic si eu. defineste "o viata frumoasa" si cam ce implica
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 15:59 de Ionela23
Defineste un pic ce inseamna " o viata frumoasa " pentru tine, te rog. Macar sa stiu daca mai are rost ceva aici
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 15:39 de DaNNY_DiViNO
draga invata sa faci diferenta intre a avea un barbat langa tine si o "prietena buna" pentru ca atunci cand iti transformi barbatul de langa tine in "prietena buna" deja ii schimbi caracterul si motivul de care te-ai indragostit de el. Nu mai iti ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 15:32 de Ionela23
Si sora mea ma iubeste si ma intelege, s-ar sacrifica pentru mine.
Daca asta intelegi tu printr-o relatie..
Sexul din punctul meu de vedere este poate cel mai important lucru pentru un cuplu care se respecta si iubeste.
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 15:30 de DydyutzZza
o relatie inseamna o stransa prietenie cu cineva in care poti avea incredere, care te iubeste, care ar face sacrificii pentru tine. Sexul cum a spus si incepator ar trebui sa fie la fundul listei cu prioritati.
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 15:22 de Ionela23
Nu ii ceri prea multe ?..la 16 ani
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 15:20 de DaNNY_DiViNO
Pai "aha" draga, o relatie care evolueaza, are mai multe niveluri si implica mai multe lucruri printre care si sexul. Daca nu esti pregatita de acest lucru si nu vrei sa il faci, si eu inteleg din cate ai spus ca nu vrei, atunci nu ar trebui sa mai ...
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 14:53 de McLove
Ce oameni... macar relatia era una de scurta durata?
Re: Dupa cat timp ati facut sex cu partenerul/a? din 13 iun 2011 14:50 de DydyutzZza
Pai nah, a venit cu ideea, am zis nu, a zis ca se desparte de mine daca nu accept, si i-am dat pas. :)
Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 13 iun 2011 14:46 de DydyutzZza
imi aminteste de un banc. Un tip se duce la medic si se aseaza pe masa de consultatii. Vine o doctorita si intreaba: care e problema? Tipul se dezbraca, moment in care doctorita incepe sa rada cu pofta cand vede mini-dimensiunile acestuia. Intr-un ...
Re: Re din 13 iun 2011 14:26 de DaNNY_DiViNO
Din cate stiu eu am prezentat niste fapte si nu am trecut la atacuri personale, pe cand tu esti nesimtita si o faci.
edit: si asta ai facut si data trecuta desi nu ai recunoscut nimic, sti foarte bine la ce ma refer
Re: Re din 13 iun 2011 14:20 de dorinda
In momentul in care iti voi spune ce i-am scris lui McLove, n-ai decat sa-mi zici ce vrei, insa atunci cand nu ma adresez tie si tu te bagi ca musca-n lapte, pentru ca nu stiu din ce motiv te-ai basicat si-mi arati un filmulet penibil cu doua ...
Re: Re din 13 iun 2011 13:20 de dorinda
McLove, ma dezamagesti. Credeam ca esti mai rational ca o femeie, insa vad ca nu ne depasesti. Tragi numai concluzii gresite.
Imi place ca sunt femeie, pot sa ies pe strada machiata sau nu, in pantaloni sau fusta, cu camasa sau o bluza mulata, ...
Re: Re din 13 iun 2011 12:26 de dorinda
Eu???
Daca imi place o poza, in care intamplator este o femeie, asta inseamna ca sunt lesbi sau ca ar trebui sa fiu? Femeile nu sunt ca barbatii, care se uita la poze cu alti barbati numai daca sunt gay.
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 13 iun 2011 02:26 de ExoticDream
Count me in too! Sustin 100% cele de mai sus. :ok::ok::ok:
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 13 iun 2011 02:25 de fiat_lux_mihi
:D
Am vrut sa aduc in discutie procentajul de femei care nu prezinta sangerare dar nu eram sigur... si dupa cum stii si tu vorba ceea "daca taceai..."
:lol::lol:
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 13 iun 2011 02:20 de ExoticDream
Exact asta scriam si eu in acelasi timp cu tine! :D:D:D
.... dar sa-ti induci in eroare partenerul, nu crezi ca ar fi dureros daca r afla cumva, vreodata?
Daca este un tip dintr-o bucata, relatia se poate termina instantaneu! Sa fim ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 13 iun 2011 02:20 de fiat_lux_mihi
Mai fata, tu pricepi ca nu e important daca isi da seama sau nu... e vorba de moralitate, decadenta in cazul tau.
Trebuie sa faci ce e corect, nu ce te avantajeaza, asta, evident, daca tii la el.
Vrei sa ai un viitor cu Ghita, nu incepe cu ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 13 iun 2011 02:10 de Firentze
Cum sa-si dea seama daca eu ma simt ca o incepatoare:|
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 13 iun 2011 02:07 de ExoticDream
Este o problema mult prea importanta ca sa te joci cu ea. Una e sa te scuzi ca ai intarziat la scoala pentru ca n-a venit autobuzul cand tu, de fapt, ai pierdut 10 minute in plus cu machiajul sau somnul, si alta sa-ti pacalesti partenerul ca el ...
Pagina 245 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |