Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Coltul Turnatorului din 13 iun 2011 23:51 de ubyalex
Nici mie nu imi e rusine,am haine cumparate de la SH care imi plac mai mult decat cele cumparate noi din magazin.
Nu stiu care e treaba cu leonardo dar pana acum mi-am luat 3 perechi de papuci de la ei,o pereche de adidasi achizitionati acum 2 ...
Re: Fisura la intrarea in vagin din 13 iun 2011 23:14 de simosimina
Nu este de la ovule...intrebare..de ce ai luat ovulele?
Pentru ca acea fisura ar putea fi de la infectia pe care o ai tu...ori candida..ori alta...pentru ca de obicei infectiile iti dau o stare de disconfort si iritatii!
[b]DAR[/b] este foarte ...
Re: Durere in timpul actului sexual si sangerare in timpul urinarii... din 13 iun 2011 23:10 de simosimina
daca are usturimi la urinare, are o infectie urinara...cel mai bine se duce la doctor, pentru ca acolo ii pot pune un diagnostic si un tratament! Sanatate!
Re: Primul act sexual - probleme din 13 iun 2011 22:45 de victoria_ok
Bine, sange curge, dar sa nu exageram cu suvoaiele cand vorbim de dezvirginare!
Daca i-a curs sange in cantitati mari posibil are vreo leziune pentru ca himenul nu poate provoca hemoragii mari!
Re: Primul act sexual - probleme din 13 iun 2011 20:17 de C275
nu stiu daca e la caterinca sau nu, faza cu suvoaiele de sange am mai auzit-o la o prietena, care nu stiu daca exagera, dar spunea ca i s-a intamplat si ei :unsure::ermm::unsure:
revenind la subiect, daca tot v-ati informat, de ce nu ati folosit ...
Re: Primul act sexual - probleme din 13 iun 2011 20:12 de Milanne
E povestea aia din 2005 a lui okidoki, si eu o stiu.
Dar asta este real, sincer, daca ma puteti ajuta e ok, dar eu chiar doresc cineva sa-mi spuna ce sa fac. Nu postam pe forumu asta daca nu era nevoie. Daca nu stiai curge sange cand faci cu o ...
Re: Primul act sexual - probleme din 13 iun 2011 20:07 de Melisa
Nu stiu de ce dar am impresia ca e caterinca , a mai venit un tip cu "IN PUI MEI II CURGEAU SUVOAIE DE SANGE ". Limbajul e asemanator , aproape identic si povestea la fel , dar ma rog : )
Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgina/nevirgina? din 13 iun 2011 19:58 de C275
:blink::blink::blink: de ce sa ajunga ma la spital?
Primul act sexual - probleme din 13 iun 2011 19:56 de Milanne
Buna.. o sa va spun pe scurt o problema. Am o relatie cu o fata de mai bine de 1 an, si am decis sa ne incepem viata sexuala. Amandoi fiind virgini nu stiam prea multe. Ne-am informat cat de cat si intr-o dimineata ne-am decis sa facem sex [asta ...
Re: sex la 12 ani?? din 13 iun 2011 19:51 de Milanne
"mai oameni buni eu am 24 de ani...vb serios fata asta este nebuna dupa mine"
Esti nebun? o sa te inchida pentru relatii cu minori vrei sa ucizi fata? cand o sa iti bagi teava tot o sa puste. Exceptand faptul daca o ai de 3 cm si subtire :-`
Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.) din 13 iun 2011 19:41 de Milanne
Iei Cuţîtu si-ti tai aţa.
P.S: Ata este o piele care lipeste preputul de cap. Cand penisul e decalotat se observa ca si cum desparte cei 2 lobi!
Daca vrei asa niste sînje.. ce sa ît fac
Re: Probleme cu penisul dupa sex cu prostituata din 13 iun 2011 19:34 de Milanne
Ehh esti tu prost ca platesti bani la o prostituata si te mai alegi si cu durere insuportabila! ce sa zic eu mergi la un doctor sa vezi ce ai, daca nu ai chef de dinastea trageti-o sigur ca putin sange nu strica :rolleyes:
what ever!?
Re: Eu 14 ani, el 15.......Sa facem sex? din 13 iun 2011 19:31 de Milanne
Nu va apucati de acum ca o sa aveti urmari adverse asta pentru aman2.. vreti sa sangerati intr-una de himen la varsta de 14 ani? ce rezolvati daca faceti sex?
WHAT THE PEOPLE!?!!? :))
Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex..... din 13 iun 2011 19:23 de Milanne
Soro.. la 14 ani tu ti-o tai in varf cu astia de 20?
Nu iti recomand. Oricum daca ai s-o faci o sa ajungi prin spitale.. si mama o cand o sa iti faca testu de la ginecolog :rolleyes: nu ma mai gandesc :ok:
Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgina/nevirgina? din 13 iun 2011 19:20 de Milanne
Iti spun foarte sincer si din propria experienta.. nu te apuca de lucuri din acestea la o varsta frageta vei avea mult de regretat :ermm:
Totusi daca tot esti asa de dornic ar trebui sa o iei incet, sa o exciti si sa nu i dai tare dintr-o data ca ...
Re: Primul act sexual - Cu probleme!!! din 13 iun 2011 19:16 de Milanne
Ciclul a fost cam acum o saptamana sau 6 zile nu stiu exact..
:( Oricum multumesc pentru incurajare..
Re: Primul act sexual - Cu probleme!!! din 13 iun 2011 19:11 de viss123
daca era aproape de ciclu(inainte sau dupa cu putin) nu a nicio sansa sa ramana insarcinata.
Daca curge cred ca a curs si sperma din ea, oricum sunt sanse foarte mici nu va mai ingrijorati
Re: Ce i-am facut la prietena mea?? din 13 iun 2011 19:09 de Guest
Mesajul acesta a fost de 6 ani :)) cred ca s-a prins baiatul ce trebuie sa faca
Primul act sexual - Cu probleme!!! din 13 iun 2011 18:54 de Milanne
Buna.. o sa va spun pe scurt o problema. Am o relatie cu o fata de mai bine de 1 an, si am decis sa ne incepem viata sexuala. Amandoi fiind virgini nu stiam prea multe. Ne-am informat cat de cat si intr-o dimineata ne-am decis sa facem sex [asta ...
Re: Colegi de clasa din 13 iun 2011 18:03 de Guest
Pagina 244 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |