Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Coltul Turnatorului

din 13 iun 2011 23:51 de ubyalex

Nici mie nu imi e rusine,am haine cumparate de la SH care imi plac mai mult decat cele cumparate noi din magazin. Nu stiu care e treaba cu leonardo dar pana acum mi-am luat 3 perechi de papuci de la ei,o pereche de adidasi achizitionati acum 2 ...

Re: Fisura la intrarea in vagin

din 13 iun 2011 23:14 de simosimina

Nu este de la ovule...intrebare..de ce ai luat ovulele? Pentru ca acea fisura ar putea fi de la infectia pe care o ai tu...ori candida..ori alta...pentru ca de obicei infectiile iti dau o stare de disconfort si iritatii! [b]DAR[/b] este foarte ...

Re: Durere in timpul actului sexual si sangerare in timpul urinarii...

din 13 iun 2011 23:10 de simosimina

daca are usturimi la urinare, are o infectie urinara...cel mai bine se duce la doctor, pentru ca acolo ii pot pune un diagnostic si un tratament! Sanatate!

Re: Primul act sexual - probleme

din 13 iun 2011 22:45 de victoria_ok

Bine, sange curge, dar sa nu exageram cu suvoaiele cand vorbim de dezvirginare! Daca i-a curs sange in cantitati mari posibil are vreo leziune pentru ca himenul nu poate provoca hemoragii mari!

din 13 iun 2011 20:17 de C275

nu stiu daca e la caterinca sau nu, faza cu suvoaiele de sange am mai auzit-o la o prietena, care nu stiu daca exagera, dar spunea ca i s-a intamplat si ei :unsure::ermm::unsure: revenind la subiect, daca tot v-ati informat, de ce nu ati folosit ...

din 13 iun 2011 20:12 de Milanne

E povestea aia din 2005 a lui okidoki, si eu o stiu. Dar asta este real, sincer, daca ma puteti ajuta e ok, dar eu chiar doresc cineva sa-mi spuna ce sa fac. Nu postam pe forumu asta daca nu era nevoie. Daca nu stiai curge sange cand faci cu o ...

din 13 iun 2011 20:07 de Melisa

Nu stiu de ce dar am impresia ca e caterinca , a mai venit un tip cu "IN PUI MEI II CURGEAU SUVOAIE DE SANGE ". Limbajul e asemanator , aproape identic si povestea la fel , dar ma rog : )

Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgina/nevirgina?

din 13 iun 2011 19:58 de C275

:blink::blink::blink: de ce sa ajunga ma la spital?

Primul act sexual - probleme

din 13 iun 2011 19:56 de Milanne

Buna.. o sa va spun pe scurt o problema. Am o relatie cu o fata de mai bine de 1 an, si am decis sa ne incepem viata sexuala. Amandoi fiind virgini nu stiam prea multe. Ne-am informat cat de cat si intr-o dimineata ne-am decis sa facem sex [asta ...

Re: sex la 12 ani??

din 13 iun 2011 19:51 de Milanne

"mai oameni buni eu am 24 de ani...vb serios fata asta este nebuna dupa mine" Esti nebun? o sa te inchida pentru relatii cu minori vrei sa ucizi fata? cand o sa iti bagi teava tot o sa puste. Exceptand faptul daca o ai de 3 cm si subtire :-`

Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.)

din 13 iun 2011 19:41 de Milanne

Iei Cuţîtu si-ti tai aţa. P.S: Ata este o piele care lipeste preputul de cap. Cand penisul e decalotat se observa ca si cum desparte cei 2 lobi! Daca vrei asa niste sînje.. ce sa ît fac

Re: Probleme cu penisul dupa sex cu prostituata

din 13 iun 2011 19:34 de Milanne

Ehh esti tu prost ca platesti bani la o prostituata si te mai alegi si cu durere insuportabila! ce sa zic eu mergi la un doctor sa vezi ce ai, daca nu ai chef de dinastea trageti-o sigur ca putin sange nu strica :rolleyes: what ever!?

Re: Eu 14 ani, el 15.......Sa facem sex?

din 13 iun 2011 19:31 de Milanne

Nu va apucati de acum ca o sa aveti urmari adverse asta pentru aman2.. vreti sa sangerati intr-una de himen la varsta de 14 ani? ce rezolvati daca faceti sex? WHAT THE PEOPLE!?!!? :))

Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 13 iun 2011 19:23 de Milanne

Soro.. la 14 ani tu ti-o tai in varf cu astia de 20? Nu iti recomand. Oricum daca ai s-o faci o sa ajungi prin spitale.. si mama o cand o sa iti faca testu de la ginecolog :rolleyes: nu ma mai gandesc :ok:

Re: Virgin (14 ani).. cum abordez o virgina/nevirgina?

din 13 iun 2011 19:20 de Milanne

Iti spun foarte sincer si din propria experienta.. nu te apuca de lucuri din acestea la o varsta frageta vei avea mult de regretat :ermm: Totusi daca tot esti asa de dornic ar trebui sa o iei incet, sa o exciti si sa nu i dai tare dintr-o data ca ...

Re: Primul act sexual - Cu probleme!!!

din 13 iun 2011 19:16 de Milanne

Ciclul a fost cam acum o saptamana sau 6 zile nu stiu exact.. :( Oricum multumesc pentru incurajare..

Re: Primul act sexual - Cu probleme!!!

din 13 iun 2011 19:11 de viss123

daca era aproape de ciclu(inainte sau dupa cu putin) nu a nicio sansa sa ramana insarcinata. Daca curge cred ca a curs si sperma din ea, oricum sunt sanse foarte mici nu va mai ingrijorati

Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 13 iun 2011 19:09 de Guest

Mesajul acesta a fost de 6 ani :)) cred ca s-a prins baiatul ce trebuie sa faca

Primul act sexual - Cu probleme!!!

din 13 iun 2011 18:54 de Milanne

Buna.. o sa va spun pe scurt o problema. Am o relatie cu o fata de mai bine de 1 an, si am decis sa ne incepem viata sexuala. Amandoi fiind virgini nu stiam prea multe. Ne-am informat cat de cat si intr-o dimineata ne-am decis sa facem sex [asta ...

Re: Colegi de clasa

din 13 iun 2011 18:03 de Guest

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 244 din 3731
«   1 ... 241   242   243   244   245   246   247 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele