Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 21:34 de Guest
de ce nu vorbesti cu ea pur si simplu si trebuie sa te dai rotund ? crezi ca daca bei bere in fata la o fata cand esti cu gasca de cls a 7 a o impresionezi :)) ?
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 21:14 de Guest
ti-am spus ce ti-as face;)
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 21:13 de Guest
ionela ... tu serios... Acum ce ai face in locul ei ? Ai vreo idee... daca eu inca as incerca sa flirtez cu ea (si tu ai fi in locul ei) ce ai face? Te-ai lasa mai greu sau... nu te-ar mai interesa nici -10% ?
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 21:07 de Guest
A stat afara pana la ora 8 si jumatate pana i s-au uscat hainele. Acum am vorbit cu ea... Dupa ce mi-am luat cateva injuraturi.
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 21:03 de Ionela23
Daca eram in locul ei.. dupa baia de bere ce i-ai facut-o as fi aruncat benzina pe tine si ti-as fi dat foc.Cat de prost poti fi?Poate parintii ei au certat-o din cauza asta .):(
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 20:30 de Guest
Padawan ? Frate ma iei la misto nu ? Alte sfaturi... Ma rog. Ce a zis tipul de mai sus merge ? Ma rog nici cu manusi si etc
Re: Postinor 2 din 15 iun 2011 20:17 de Eliz
Mai astept si alte pareri daca vreti...Mai ales fetele care au trecut prin aceasta..
Re: Re din 15 iun 2011 20:14 de fiat_lux_mihi
Mi-am pocnit un genunchi ieri...
BESTIA!
Am simtit eu ceva dureri aseara cand m-am intors acasa, dar am zis ca imi trece pana azi... De unde... era sa ma fac gramada pe scari, la a doua treapta s-a inmuiat. ):(
Pe un plan cumva secund m-am ...
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 20:03 de Ionela23
:lol::lol::lol::lol:
Re: Probleme cu fata pe care o vanez din 15 iun 2011 20:00 de fiat_lux_mihi
Nu-i asculta pe astia...
Drumul catre perfectionarea artei, lung este, tinere padawan!
Ea trebuie filata, momita, alergata si obosita, astfel incat sa nu mai poata rezista la final, sa te poti infrupta in voie!
Metodele sunt diverse, ai ...
Re: ...Restart my heart... din 15 iun 2011 19:10 de ThT
de ce nu?:D..pana la urma..cine te cunoaste mai bine decat el? (daca este vorba de a te face el sa te indragostesti..).
Re: Indiferent ! din 15 iun 2011 17:30 de Melisa
De ce nu mi.ar fi spus el in fata , de obicei cand vrea ceva imi spune , dar acum am ramas socata la ce a spus..
Re: Calmantele nu isi fac efectul din 15 iun 2011 16:57 de Ionela23
Eu sunt rea la dureri si fac o tragedie si daca ma inteapa o albina.
Sunt lovita in mai multe locuri..la cap putin , la picor,clavicula si mana.
Eu am cazut pe scari, era intruneric coboram linistita si in spatele meu era o doamna care era cam ...
Re: Calmantele nu isi fac efectul din 15 iun 2011 16:18 de dorinda
Ai grija la astfel de combinatii. Citeste mai intai prospectul la Ketonal, il gasesti si pe net.
Re: Calmantele nu isi fac efectul din 15 iun 2011 16:06 de Ionela23
Nu ar fi o idee rea dar va trebui sa ma supravegheze cineva ..sa nu cad, alea alea..mai ales ca's cam bleaga.Nu va fi greu sa ma imbat mai ales daca dintr-o doza de bere sunt destul de ametita.
Nu m-am gandit sa iau Ketonal desi am pe aici.Sper ...
Re: Cum sa ajungem la sex? din 15 iun 2011 15:54 de sweetgirl16
Daca zici ca a acceptat sa-i faci oral e bine,incetul cu incetul o sa vrea singura!
Re: Postinor 2 din 15 iun 2011 15:48 de sweetgirl16
Bineinteles! daca e luata corespunzator (la timp) isi face efectul fara nici un fel de probleme!
Postinor 2 din 15 iun 2011 15:16 de Eliz
Buna fetelor..as dori sa va intreb ceva. Voi a-ti folosit vreodata postinor 2 ? Si daca da,si-a facut efectul ?..o prietena de-a mea a facut sex cu prietenul ei si s-a rupt prezervativul si el si-a dat drumul apoi a luat fuguta postinor..Isi poate ...
Re: Dupa cat timp uiti persoana iubita?... din 15 iun 2011 12:44 de C275
da, chiar cred asta (ca poti trece pe strada, sa-l saluti, fara plans, plangi dupa ce treci de el:lol:)
intr-adevar unele rani se inchid foarte greu, sau nu se inchid deloc, insa eu cred ca tu esti cel care decizi cat de tare lasi sa te ...
Re: Cum sa ajungem la sex? din 15 iun 2011 09:47 de deea_88
ia si tu atitudine (daca intelegi la ce ma refer) :~*! daca esti asa moale, nu ajungi nicaieri, parerea mea...
Pagina 242 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |