Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Ce parere aveti despre prezervativele Durex Real Feel?

din 12 iun 2011 22:18 de Vanessababy

Buna! Ati incercat noile prezervative de la Durex( Real Feel )? Daca da, cum vi se par? :-`

Re: Dilema:de constiinta si/sexuala

din 12 iun 2011 21:45 de w33d_adicted

nu cred ca iubitul tau o sa aibe ceva de reprosat daca iy spui ca numai esti virgina .... si ca vrei sa iti incepi viata sexuala cu el....prin asta ar intelege ca vrei sa fi ' a lui'

din 12 iun 2011 20:51 de ThT

Cred ca e mai bine sa stie acum decat mai tarziu.Daca te duce putin mintea tot iti dai seama daca o fata e virgina sau nu.Chiar daca nu ai facut-o doar de cateva ori..nu va observa teama aceea,tremuratul.. etc. Decat sa intre la banuieli si sa va ...

din 12 iun 2011 18:25 de Firentze

Vrei sa spui ca tu niciodata n-ai mintit? Plus ca eu nu l-as minti doar as ocoli ceea ce el crede fara ca eu sa-i fi afirmat lucrul asta!

Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat.

din 12 iun 2011 17:26 de Guest

Am iesit. Ne-am plimbat, am povestit... Actualul ii este indiferent, totuşi nu cred ca e chiar aşa cum spune ea, iar pe mine m-a strâns în braţe de parca nu m-a vazut de secole. A fost bine, ne-am purtat pur si simplu ca 2 prieteni buni. ...

din 12 iun 2011 14:13 de DaNNY_DiViNO

De ce ii e dor de tine? Ca eu daca as fi de 6 luni cu cineva, m-ar durea undeva de fosta si in nici un caz nu as cauta-o si sa ii spun ca mi-e dor de ea. Vezi ce vrea

din 12 iun 2011 11:52 de Guest

La aproape 6 luni de cand ne-am despărţit, 3 luni de cand e cu altcineva si o bună perioada în care nu am vorbit aproape de loc imi da azi mesaj ca ii e dor de mine si dacă nu vreau si iesim la o plimbare...

Re: Cum sa ajungem la sex?

din 12 iun 2011 11:38 de iosergiu25

pai daca citesti ce am scris, reiese ca am facut jocuri, asta am facut demult!

din 12 iun 2011 10:44 de dorinda

Stiu, dar ti-ar placea sa fii intr-o relatie in care sa nu-ti fie impartasite sentimentele? Nu cred si ar fi mult mai dureros. Lasa timpul sa treaca, daca e sa fiti impreuna, veti fi.

din 12 iun 2011 09:57 de Guest

Ai dreptate cu tot ce spui, insa e al naibii de greu...

din 12 iun 2011 04:41 de ExoticDream

Daca zici ca-i un baiat versat ("afemeiat"), cum crezi ca-l vei pacali?!? Admitand ca ai reusi totusi si ca ati ramane impreuna o droaie de ani de-acum incolom, pe tine nu te va supara chiar deloc minciuna asta? :wacko::wacko::wacko:

Re: Coltul Turnatorului

din 12 iun 2011 02:23 de fiat_lux_mihi

Corect, dar prefer sa dau un pic mai mult pe o pereche de superstaruri care sa tina... decat sa imi iau 3 perechi pe an de altceva. In prezent am 9, le consider un fel de colectie. :D E ok sa fii fidel unei anume marci daca nu mori de inanitie ...

Re: Abuz sexual

din 11 iun 2011 18:57 de baby

Intai psiholog. Asta ca sa nu fie prea tarziu. Apoi sigur asta o va ajuta sa le spuna parintilor. Nu trebuie sa te duci tu sa le spui! In plus...ar fi bine sa afli daca nu cumva povestea inca se mai repeta si e abuzata in continuare.

din 11 iun 2011 16:03 de ExoticDream

Vad ca aproape nimeni nu pare sa ia in considerare cuvinte/concepte gen [b]constiinta, [i]sinceritate[/b][/i].... !!! Stiu ca imi va sari lumea in cap, dar ce fel de relatie serioasa poate fi aceea care demareaza cu o minciuna de o asemenea ...

Avertisment!

din 11 iun 2011 15:32 de ExoticDream

Am inteles ca ai anumite fixuri, dar pe viitor abtine-te de la astfel de comentarii sau vei fi banat (asa cum ar fi fost cazul de mult). Dorim un forum curat, nu poluat cu aberatii, exista o rubrica speciala daca tii neaparat sa-ti dezvolti ...

Re: La revedere Forum

din 11 iun 2011 15:27 de ExoticDream

Am emis si eu o supozitie, avand in vedere ca singurul lucru [i]altfel[/i] care s-a intamplat pe aici a fost acela! Cred ca schimbarea la fata a forumului in general nu avea de ce sa il deranjeze, mai ales ca se doreste in mod real ca lucrurile ...

din 11 iun 2011 14:35 de Firentze

Exact, chestia asta a crezut-o fara ca eu sa-i spun:Sunt virgina! Ca in rest din partea mea a avut sinceritate si va avea incontinuare:D Cat despre cadou o sa ma mai gandesc;)):D

din 11 iun 2011 14:33 de Melisa

Da ...e ok si asa .. ma gandeam la ceva sinceritate in relatie , dar cred ca ai dreptate , dupa... va crede ca l.ai mintit si nu va mai avea incredere in tine . Cat despre cadou... presupun ca stii la ce ma gandesc , daca simti ca vrei asta... cred ...

din 11 iun 2011 14:32 de Firentze

O sa-ti ascult sfatul! Desi tot vreau sa mai pastrez putin mister pentru cand vom pleca in vacanta amandoi:-?

din 11 iun 2011 14:30 de Firentze

Daca el a crezut asta fara ca eu sa-i spun, ce rost mai are dupa atat timp sa-i spun stii nu sunt virgina? Ce fel m-ar vedea el in momentul ala, plus ca eu mi-am dat seama prea tarziu ca el crede asta. Si oricum asa cum am spus si mai sus cu 3 acte ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 247 din 3731
«   1 ... 244   245   246   247   248   249   250 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare