Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ce parere aveti despre prezervativele Durex Real Feel? din 12 iun 2011 22:18 de Vanessababy
Buna! Ati incercat noile prezervative de la Durex( Real Feel )? Daca da, cum vi se par? :-`
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 12 iun 2011 21:45 de w33d_adicted
nu cred ca iubitul tau o sa aibe ceva de reprosat daca iy spui ca numai esti virgina .... si ca vrei sa iti incepi viata sexuala cu el....prin asta ar intelege ca vrei sa fi ' a lui'
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 12 iun 2011 20:51 de ThT
Cred ca e mai bine sa stie acum decat mai tarziu.Daca te duce putin mintea tot iti dai seama daca o fata e virgina sau nu.Chiar daca nu ai facut-o doar de cateva ori..nu va observa teama aceea,tremuratul.. etc. Decat sa intre la banuieli si sa va ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 12 iun 2011 18:25 de Firentze
Vrei sa spui ca tu niciodata n-ai mintit? Plus ca eu nu l-as minti doar as ocoli ceea ce el crede fara ca eu sa-i fi afirmat lucrul asta!
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 12 iun 2011 17:26 de Guest
Am iesit. Ne-am plimbat, am povestit... Actualul ii este indiferent, totuşi nu cred ca e chiar aşa cum spune ea, iar pe mine m-a strâns în braţe de parca nu m-a vazut de secole. A fost bine, ne-am purtat pur si simplu ca 2 prieteni buni. ...
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 12 iun 2011 14:13 de DaNNY_DiViNO
De ce ii e dor de tine? Ca eu daca as fi de 6 luni cu cineva, m-ar durea undeva de fosta si in nici un caz nu as cauta-o si sa ii spun ca mi-e dor de ea. Vezi ce vrea
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 12 iun 2011 11:52 de Guest
La aproape 6 luni de cand ne-am despărţit, 3 luni de cand e cu altcineva si o bună perioada în care nu am vorbit aproape de loc imi da azi mesaj ca ii e dor de mine si dacă nu vreau si iesim la o plimbare...
Re: Cum sa ajungem la sex? din 12 iun 2011 11:38 de iosergiu25
pai daca citesti ce am scris, reiese ca am facut jocuri, asta am facut demult!
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 12 iun 2011 10:44 de dorinda
Stiu, dar ti-ar placea sa fii intr-o relatie in care sa nu-ti fie impartasite sentimentele? Nu cred si ar fi mult mai dureros.
Lasa timpul sa treaca, daca e sa fiti impreuna, veti fi.
Re: Am nevoie de o solutie, de un sfat. din 12 iun 2011 09:57 de Guest
Ai dreptate cu tot ce spui, insa e al naibii de greu...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 12 iun 2011 04:41 de ExoticDream
Daca zici ca-i un baiat versat ("afemeiat"), cum crezi ca-l vei pacali?!?
Admitand ca ai reusi totusi si ca ati ramane impreuna o droaie de ani de-acum incolom, pe tine nu te va supara chiar deloc minciuna asta?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Coltul Turnatorului din 12 iun 2011 02:23 de fiat_lux_mihi
Corect, dar prefer sa dau un pic mai mult pe o pereche de superstaruri care sa tina... decat sa imi iau 3 perechi pe an de altceva. In prezent am 9, le consider un fel de colectie. :D
E ok sa fii fidel unei anume marci daca nu mori de inanitie ...
Re: Abuz sexual din 11 iun 2011 18:57 de baby
Intai psiholog. Asta ca sa nu fie prea tarziu.
Apoi sigur asta o va ajuta sa le spuna parintilor.
Nu trebuie sa te duci tu sa le spui!
In plus...ar fi bine sa afli daca nu cumva povestea inca se mai repeta si e abuzata in continuare.
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 16:03 de ExoticDream
Vad ca aproape nimeni nu pare sa ia in considerare cuvinte/concepte gen [b]constiinta, [i]sinceritate[/b][/i].... !!! Stiu ca imi va sari lumea in cap, dar ce fel de relatie serioasa poate fi aceea care demareaza cu o minciuna de o asemenea ...
Avertisment! din 11 iun 2011 15:32 de ExoticDream
Am inteles ca ai anumite fixuri, dar pe viitor abtine-te de la astfel de comentarii sau vei fi banat (asa cum ar fi fost cazul de mult). Dorim un forum curat, nu poluat cu aberatii, exista o rubrica speciala daca tii neaparat sa-ti dezvolti ...
Re: La revedere Forum din 11 iun 2011 15:27 de ExoticDream
Am emis si eu o supozitie, avand in vedere ca singurul lucru [i]altfel[/i] care s-a intamplat pe aici a fost acela! Cred ca schimbarea la fata a forumului in general nu avea de ce sa il deranjeze, mai ales ca se doreste in mod real ca lucrurile ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 14:35 de Firentze
Exact, chestia asta a crezut-o fara ca eu sa-i spun:Sunt virgina! Ca in rest din partea mea a avut sinceritate si va avea incontinuare:D Cat despre cadou o sa ma mai gandesc;)):D
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 14:33 de Melisa
Da ...e ok si asa .. ma gandeam la ceva sinceritate in relatie , dar cred ca ai dreptate , dupa... va crede ca l.ai mintit si nu va mai avea incredere in tine . Cat despre cadou... presupun ca stii la ce ma gandesc , daca simti ca vrei asta... cred ...
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 14:32 de Firentze
O sa-ti ascult sfatul! Desi tot vreau sa mai pastrez putin mister pentru cand vom pleca in vacanta amandoi:-?
Re: Dilema:de constiinta si/sexuala din 11 iun 2011 14:30 de Firentze
Daca el a crezut asta fara ca eu sa-i spun, ce rost mai are dupa atat timp sa-i spun stii nu sunt virgina? Ce fel m-ar vedea el in momentul ala, plus ca eu mi-am dat seama prea tarziu ca el crede asta. Si oricum asa cum am spus si mai sus cu 3 acte ...
Pagina 247 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |