Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
De ce fotbal? din 24 mai 2010 02:04 de ExoticDream
De... niciodata. Oricat de mult mi-ar placea mie sportul in general, fotbalul mi se pare.... overrated: in fond, ce altceva este decat o alergatura quasibezmetica in circa 7000 m^2 pentru a introduce o bila (pardon, balon, cu raza de circa 10 cm) ...
Re: Re: Cine mi-a furat parola? din 23 mai 2010 22:26 de McLove
Exotic, modifica-mi postul, te rog frumos. (cel de sus)
Inteleg, trebuie sa fiu calm... dar am si eu o limita, mai ales cand un copil, acuza fara sa gandeasca.
Re: Re: Epilatul la barbati din 23 mai 2010 13:59 de simosimina
Doamne Dumnezeule :))))))))
puteai să păstrezi detaliile pentru tine sincer...:((
Re: Ura fata de parinti din 23 mai 2010 11:54 de ronnye
si eu imi ursca parintii...sunt opusul meu[dezorganizati, aprinsi...] si simt ca sunt produsul comunismului...iar eu ceea ce a venit dupa, e stupid si revoltator sa incerci sa impui principii comuniste intr-o familie[munca asidua, ...
Re: Re: Re: Pierce in limba din 23 mai 2010 06:19 de compot
Sa mananci multa sare dupa ce-ti dai gaura:D!
Re: Re: Pierce in limba din 22 mai 2010 23:42 de sweety16
Pai asta a si fost problema ca m-am riscat...si acum vreau sa merg la un profesionist...trebuie sa gasesc un salon ceva ok. :)
Re: Cum sa agat o tipa pe strada? din 22 mai 2010 15:42 de hm
vezi chestia ca intr-adevar ai dreptate pentru ca fetele ne agata si nu noi...
chiar daca vei agata vreo fata sa stii ca ea prima te-a agatat deoarece asa e facuta lumea...
( chiar si in lumea animalelor-- masculii sunt frumosi, femelele nu ...
Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 22 mai 2010 09:34 de amoshot8
Buna:~*am 11 ani si penisu cand e mort are lungimea de 8cm iar cand e sculat are lungimea de 12cm si cand e sculat incerc sa-l decalotez dar nu pot pentru ca ma doare dar cand e mort pot sa-l decalotez fara griji.Am fos operat de fimoza.Plz ajutatima ...
Re: Cum sa agat o tipa pe strada? din 21 mai 2010 17:04 de ubyalex
pai nu trebuie sa te pierzi...eu daca as fi baiat sincer as fi mandru sa fiu agatat de fete:X:X..mi-ar place sa fiu baiat macar o saptamana sa vad cum e:X
Re: Re: Re: Re: sexul in 3 din 21 mai 2010 14:39 de Psyche
unii mai au si pareri opuse.
mie imi pare societatea in care traim mult mai inchisa la minte decat (cred eu) ar trebui. chiar daca intr-o relatie sexul si dragostea merg mana in mana,de multe ori cand facem sex uitam de dragoste. barbatii au ...
Re: Re: El are penis mare, cum sa facem sex? din 21 mai 2010 00:12 de Pischot
Dumnezeule Mare!
La [b]EXPEDITOR[/b] treci un oarecare [b]nume[/b] cu care sa postezi
La [b]TITLU[/b] nu treci [b]nimic[/b]!
La [u][b]MESAJ[/b][/u] treci cea [b]ce vrei sa spui[/b] /mananci!
Stiu ca e greu sa inveti ceva nou pe internetul ...
Re: Re: Re: Re: Re: sexul in 3 din 20 mai 2010 23:21 de SORIN28
De ce nu? Il fu...garesc pe el si ii fu...femeia.
Pe mine ma intereseaza sa plece inapoi la el si sa nu raman eu cu ea pe cap :D
Gresit, eu nu am inteles aiurea...fantezia asta este fantezia majoritatii barbatilor.
Din partea mea, ceva ...
...despre dragoste din 20 mai 2010 22:54 de SORIN28
- Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. - John Gay
- Adesea, oamenii uita ca una din componentele importante ale dragostei este vointa de a iubi.
- Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai ...
Re: Re: Re: sexul in 3 din 20 mai 2010 22:53 de Pischot
Dispus sa o faci cu el si sotia sa? :D Super tare! [Mi-am dat seama ca e doar un mod de a-i arata ca nu gandeste cum trebuie! Sau defapt nu gandeste ca noi!]
Alexandra[daca am retinut eu bine],
nu ai de ce sa-mi multumesti!
Asta gandesc, ...
Re: Ajutor :-s Care sunt sansele? :-s din 20 mai 2010 20:56 de yony
nu pot sa zic ca sunt ff sigura, dar daka ai luat pastila de a 2a zi corect, si apoi ti-a venit menstruatia...si ai facut si un test de sarcina care a iesit negativ, eu cred ca sansele sa fi ramas insarcinata sunt 0.01% :)
poate din cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sper din 20 mai 2010 19:37 de Gheort
te invitam pe tine,stimabile,sa bei un pahar de pipilica sa ne spui daca ti-a placut.acest lucru nu mai tine de inhibare,tine de normalitatea la etajul superior,daca intelegi ce zic aici. :rolleyes:
e o mica mare diferenta de la a oferi placere si ...
Lipsa menstruatie la 2 luni dupa Postinor! din 20 mai 2010 16:09 de Uncontrollable
Buna. Deci cum sta treaba...imi intarzie menstruatia de 2 luni si ceva...Ultima zi de menstruatia am avut-o pe 12 martie...de atunci nimic.
Ce mai trebuie sa stiti este ca de 1 martie am avut o intamplare nefericita cu iubitul. S-a rupt ...
Re: Exista ceva dupa moarte? din 20 mai 2010 12:59 de george_alex86
Am auzit si in cazul asta o multime de pareri(nu fac sondaje de opinie neaparat tot timpul) despre .. nu stiu cum as putea numi .. imi vine in minte doar termenul de "chestie" de dupa moarte. Credeti ca dupa moarte ne prabusim in neant sau exista ...
Re: Oare sunt nimfo sau ce naiba am patit? din 20 mai 2010 12:46 de Alex
draga mea,chestia este ca trebuie sa sexperimentezi lucruri noi,senzatii tari,ca sa numai ai starea careo ai in acest moment si atunci vei vedea ca nu vei mai fi asa agitata ca acuma.te sarut adanc.George din Tulcea
Re: Mai este valabil testul de sarcina? din 19 mai 2010 23:38 de simosimina
punguţa:)
Pagina 248 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |