Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce prezervativ e bun pentru a dezvirgina o fat

din 26 mai 2010 13:34 de IoNuTz

deki . . . mam gandit ca sunt f multe tipuri de prezervative si nu stiu care este f bun pt a dezvirgina o fata si sa no doara atat de tare cum trebuie de obicei ! ( vreau sa zic ca tin prea mult la fata aia ca so aud cum tipa) deki care este ...

Re: Re: Re: Cum se excita femeia rac?

din 26 mai 2010 07:45 de MAryo

sa exciti o femeie Trebuie sa-i gasesti punctul sensibil daca lai gasit o sa fi Rege...si poti so exciti si din cuvinte daca nu Esti Langa ea sai spui ca o iubesti dupa accea sai spui ca ai vrea sa fi langa ea sa faci dragoste...etc...o intrebi cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Semnificatia cuvantului

din 26 mai 2010 04:04 de ExoticDream

Da, mi se pare normal sa fim mereu in cautarea perfectiunii, atat in privinta celor cu care ne inconjuram, cat si a noastra, adica sa facem tot ce putem pentru a deveni mai buni si sa ne alegem fiintele "de suflet" (prieteni, partener) cat mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 26 mai 2010 00:53 de Predescu

si eu acum astept sa fac testu si sa vedem ce iese sper sa nu fie ce cred...oricum o sa va spun:(iti multumesc mult

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 26 mai 2010 00:49 de Predescu

dar nu stii?daca vreau sa-mi fac testu de sarcina trebuie sa stau ceva timp sa nu am contact sexual???:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 26 mai 2010 00:47 de Pischot

trebuie sa ai 10 zile de la contactul neprotejat pentru o precizie mai mare a testului de sarcina! Acum poti face sex dar protejat! Da, poti ramane insarcinata, in ciuda faptului ca ati folosit o metoda contraceptiva care nu merge la toata lumea! ...

Re: Re: Re: Prietena mea indragostita de prietenul

din 26 mai 2010 00:12 de sgc

mie mi se pare ca prietena ta are un extrem de rar bun-simt, daca procedeaza asa cum spui tu in conditiile descrise de tine. nu ti se pare?!? sau tu in locul ei, n-ai avea nicio ghiulea de constiinta sa te cuplezi cu prietenul ei?!?

Re: Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:17 de femme

Nu fii rautacios!!;) Ce treaba are ea cu starea tarii!!?? Problema grava nu e ca nu stie la varsta ei, ci ca face sex fara sa stie tot!!

Re: Re: Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:13 de McLove

Nu te "judeti", te judec! Nu ma cred mai "destepti", sunt, pur si simplu, mai inteligent ca tine. Invata sa "a scrie bine" cand incerci sa imi demonstrezi ceva. Asa ceva nu se intreaba... trebuie sa ai probleme grave, sa nu cunosti un lucru ...

Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 22:07 de McLove

Ca sa ramai insarcinata, trebuie sa aveti orgasm toti 3... el, tu si cainele.

Re: sarcina!!!!

din 25 mai 2010 20:56 de bibush

asta e caterinca??????dar totusi sa iti raspund .......e suficient sa ejaculeze el nu tu

Sarcina e doar cand cei doi au orgasm?

din 25 mai 2010 19:52 de Andruta

ca sa ramai insarcinata trebuie sa le vina la amandoi sau e de ajuns sa-si dea drumul baiatul?daca fetei nu ii vine poate ramane??

Re: Sarcina

din 25 mai 2010 18:57 de sorinuxa

Pey dak ti-ai atins sperma si dupa aia ai pus mana in zona intima a prietenei tale nu ar fi periculos dar daca ai bagat si mana in vaginul ei....intradevar nu traiesc in aer dar trebuia sa te speli iar dupa puteai sa o atingi cat vroiai

Re: Re: Prietena mea indragostita de prietenul meu

din 25 mai 2010 17:51 de emylia

asta am incercat,sa ies separat cu ea..dar mi se pare ciudat,pana mai acum ceva timp ieseam toti 3 si ne distram..cand stie ca trebuie sa apara iubitul meu,ea mereu pleaca,si nu stiu cum ma simt...probabil acum daca as sta cu amandoi odata i-as sarii ...

Sarcina

din 25 mai 2010 17:45 de D,O,

Hello..am o intrebare..daca la un moment dat am ajuns cu mana in contact cu sperma si peste aproximativ 5 minute mi-am atins prietena in zona intima ..exista riscul unei sarcini? am auzit ca spermatozoizii nu supravietuiesc "in aer"..trebuie sa ...

Re: Mai este valabil testul de sarcina?

din 25 mai 2010 17:21 de yony

ii 15 lei un test...ca sa fii sigura, repeta-l :D

Re: Re: Re:

din 25 mai 2010 15:34 de roxy-mysa

nu trebuie sa inveti sa saruti.trebuie sa te lasi purtata de val.doar sa-ti misti buzele pe buzele lui si limba la fel,dak vrei sa saruti cu limba.eu am 14 ani si m-am sarutat cu 4 baietii si au spus chiar k ma pricep.si nu am invatat nicaieri.dar ...

Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista sa facem

din 25 mai 2010 00:59 de younes

:devil::devil:

Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 24 mai 2010 12:50 de DYA

da, din pacate sunt sanse foarte mari sa fi ramas insarcinata, pt ca erai in perioada fertila( asa am dedus din cate spui tu!).Si nu v-ati protejat absolut deloc, adica el a terminat in tine sau ati folosit coit intrerupt?:blink:

Re: Re: Intarziere menstruatie

din 24 mai 2010 02:35 de Predescu

buna am 14 ani si acum 2 saptamani mi-am inceput viata sexuala si prima data a fost neprotejat dar apoi ne-am protejat...ce riscurii sunt sa raman insarcinata avand in vedere ca astazi dupa calculele mele de luna trecuta trebuia sa-mi vina ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 247 din 1098
«   1 ... 244   245   246   247   248   249   250 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare