Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Mai este valabil testul de sarcina? din 19 mai 2010 22:09 de Psyche
daca era in punguta respectiva era inca inchis ermetic,deci nu e nici o problema :flowers:
Mai este valabil testul de sarcina? din 19 mai 2010 20:01 de Uncontrollable
Buna.Am si eu o intrebare destul de blonda pentru voi. Daca am luat un test de sarcina Surecheck si l'am din cutie dar a mai ramas in pungtuta acea de plastic si l'am folosit abia dupa 10 ore dupa ce l'am scos din cutie... mai este valabil testul? ...
Re: Re: Posibilitatea unei revolutii din 19 mai 2010 14:54 de valentine
De unde afirmatia asta? Pentru a afla numarul anilor aproximativ in care preturile se vor dubla se foloseste o formula econommica. Mai exact se ia numarul 70, se imparte la inflatia din acel an si numarul dat reprezinta numarul aproximativ de ani ...
Re: Re: Posibilitatea unei revolutii din 19 mai 2010 10:52 de SORIN28
"Administraţia Prezidenţială are nevoie de un aparat foto superperformant pentru imortalizarea lui Traian Băsescu, motiv pentru care din banii de la bugetul public cumpără unul de nu mai puţin de 10.000 de euro!
Anunţul de cumpărare a ...
Re: Articol tip ancheta? din 19 mai 2010 00:35 de Psyche
tip ancheta?
depinde ce anume trebuie sa cercetezi,despre ce trebuie sa documentezi,categoria de subiecte disponibile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 mai 2010 00:06 de compot
:ok: Corect!
Daca traiau acu' 20-30 de ani in urma, 99% existau sansa sa gaseasca, acum, in prezent a ramas 1% sansa!:D
Ironic dar... ma-ndrept spre adevar din pacate:(.
Eu le iubesc pe toate:love::love:.
Re: Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce ma din 18 mai 2010 23:01 de sweety16
Ok.E greu.Nimic nu e usor dar trebuie sa te decizi.Il iubesti mai mult pe el decat pe tine?Crezi ca merita sa lasi o persoana sa-si bata joc de tine?Nu ai de ales pt ca nu se va schimba.nu mai spera la asta.Ori continui asa ori te desparti si ...
Re: Cum se excita o fata din 18 mai 2010 18:35 de cherry_dream
nu toate fetele au aceleasi zone erogene. depinde de fata. asa ca trebuie sa descoperi tu. si in niciun caz asta nu se intreaba.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mai 2010 18:27 de simosimina
poate ca nu se lubrifiaza asa mult..pentru ca nu dureaza preludiul cat trebuie...
Re: Re: Re: Bubite rosii pe capul penisului! din 18 mai 2010 17:32 de ALIN
SPUNETI MI VA ROG IN CAT TIMP V ATI VINDECAT COMPLET,SI CE TREBUIE FACUT CA SA SCAP DE PROBLEMELE ASTEA .PLEASE NEED HELP!!!:o
Re: Re: Cum se excita o fata din 18 mai 2010 17:02 de yony
nu toate fetele se excita in aceleasi locuri :)
Re: Cum se excita o fata din 18 mai 2010 17:01 de yony
depinde de fiecare fata... trebuie sa incerci sa descoperi tu...
mie nu mi-ar placea sa ma intrebe prietenul meu unde ma excit :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 18 mai 2010 15:13 de McLove
De ce? Daca stau cu o fata, ma indragostesc, si ea nu mai e virgina, trebuie sa ma despart de ea? :huh:
Ok, sa ramana cei care vor cu virginile, eu iubesc "experimentatele". :devil:
Re: Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce ma din 18 mai 2010 05:09 de compot
Eu ma gandesc la reactia lui daca ti-ar vedea mesajul, sigur o sa se cuminteasca !:devil::devil:
Exista scandal fara motiv ?
Probabil nici tu nu te comporti ca atare si de aici comportamentul lui!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa inghiti sperma din 18 mai 2010 05:00 de DNY
Iar daca esti inhibat si te rezumi numai prin a face sex vaginal cu prietenu la 2 luni si atunci ca drq .. e treaba ta ! Pentru o relatie e necesar sa existe creativitate in materie de sex fiecare o face cum vrea ! cu "Suptu" spuneti-mi si mie cand ...
Re: Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri din 18 mai 2010 04:18 de Ely77
Multa lume vb asha doar din auzite.Unora le e ushor sa zica "pai ce mai ashteptzi?"."pleaca"
Nu e kiar asha usor cand ai inceput ceva cu pers respectiva.Am fost pana nu de mult pers de incredere a tuturor....EU ii sfatuiam pe totzi ce le este mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele virgine mas din 18 mai 2010 00:33 de compot
Fetele, datii o cifra, o sa-l satisfaceti :ok:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele virgine masturb din 18 mai 2010 00:18 de cherry_dream
ce esti asa curios? :lol:
depinde de fata.
unele se masturbeaza,altele nu. depinde de gandire. nu toata lumea e la fel.
la ce ajuta masturbarea? pai, iti provoaca placere si iti descoperi corpul.
Re: Re: Epilatul la barbati din 18 mai 2010 00:14 de cherry_dream
nu aveam nevoie de atatea detalii, sincer!
Re: Epilatul la barbati din 17 mai 2010 19:16 de nimeni
Da ma epilez doar la cur ca nu ma pot caca cum trebuie... practic se lipeste de par si folosesc multa hartie .. bleah):(
Pagina 249 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |