Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 14 mai 2010 18:25 de ursaru

Pippo Inzaghi e unul dintre cei mai oportunisti atacanti din istorie,are mult noroc si sansa.Cum zicea un mare antrenor,e nascut in offsaid.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 14 mai 2010 18:08 de compot

Pe langa multe altele, rolul unui atacant e sa fie la locul potrivil in momentul potrivit. Chiar crezi in noroc cu carul??

Re: Re: Re: prieteni vs iubita

din 14 mai 2010 17:51 de Psyche

nu neaparat ca s-ar simti destul de rau. dar e normal sa-ti cunoasca prietenii. in felul asta,indirect,te mai cunoaste si pe tine. iti cunoaste un mic cadru social din care faci parte. prietenii sunt una dintre informatii pe care trebuie sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fotbal

din 14 mai 2010 17:34 de ygrec

salut,sunt nou pe acest site si vreau sa-mi dau si eu cu parerea despre acest Forlan,vreau sa zic ca Pippo Inzaghi e nimic la noroc pe langa acest Forlan. Inzaghi avea nororc dar mai stia sa loveasca si mingea pe cand acest Forlan habar nu are fotbal ...

Re: Re: Circumcizie

din 14 mai 2010 14:25 de promoteu

Ai facut operatia de curand? Cat anume te-a costat si unde ai facut ? Eu sunt din Bucuresti,am 23 de ani si trebuie sa fac operatia aceasta,nu iese deloc capul afara si cand vreau sa fac sex cu o fata ma doare.astept si eu un raspuns.mersi

Re: Re: Re: Re: Posibilitatea unei revolutii

din 14 mai 2010 00:38 de valentine

Domnule draga, scuzati-mi expresia dar sunteti mai usor de manipulat decat cainii de dresat. Si Exotica si Sorin au dreptate. Intradevar, romanul este lenes de felul lui, dar e vorba de romanul care castiga banii usor, gen bugetar (salariul astuia ...

Re: Re: Re: prieteni vs iubita

din 13 mai 2010 17:49 de Pischot

E ca si cum i-ai ascunde ceva ... Nu e bine! Spune-i motivul pentru care nu faci asta, spune-i ca-n momentul in care veti iesi voi doi si prietenii.. ti-e frica de un esec.. ori o gluma proasta spusa de ei ... ori o situatie penibilia... ori orice ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Unde se d

din 13 mai 2010 15:24 de ursaru

computerul de bord mai are si erori,poate ii trebuie o resoftare:))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciudat feeling

din 13 mai 2010 13:43 de Fraise

Scuza-ma, stiu prea bine sa scriu, nu inteleg unde te-am deranjat cand am postat prima data. Nu am folosit ca toti analfabetii ce folosesc tz, "jtii"sau Dzeu alte chestii ce deformeaza limba romana, am vorbit normal si din punctul meu de vedere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ciudat feeling

din 13 mai 2010 12:09 de Psyche

personalitatea e ceva ce se mai formeaza. e ceva la care trebuie sa lucrezi. cu cat te raportezi la ceva mai inferior tie,cu atat asocierea e mai puternica. alege-ti ceva modele de viata care sa contrasteze cu starea ta,cauta in tine germenii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciudat feeling

din 13 mai 2010 09:48 de SORIN28

Ideea era sa-mi demonstrezi ca stii ce vorbesti si ca stii sa scrii...iar pana acum nu ai aratat nici una din astea. Atat si nimic mai mult.:ok:

Re: Re: Posibilitatea unei revolutii

din 13 mai 2010 09:35 de SORIN28

Nu stiu de unde ideea asta precum ca "romanul este lenes". Este lenes doar cel angajat pe pile si care are scaunul asigurat oricat de putin ar munci sau cat de competent este. Hai sa-ti explic ceva: Aici in tara, cat timp am muncit am fost ...

Re: Re: ajutatima

din 13 mai 2010 09:26 de esti fraier

Re: Posibilitatea unei revolutii

din 13 mai 2010 01:20 de ExoticDream

Ar fi cea mai mare prostie ca in acest moment populatia sa urmeze "chemarea la lupta" a unor lideri de partid frustrati ca au pierdut fraiele puterii, mediatizati din plin de niste simulacre de televiziuni "de stiri" care, oricat de democratic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ciudat feeling

din 13 mai 2010 00:09 de Fraise

Urmareste-mi posturile ;) sau vrei mai mult? Puneti pofta'n cui atunci. Pana la urma nu tie ti-am adresat raspunsul pentru topic, ci persoanei care a deschis problema. Care e problema ta? Ce vrei sa-ti demonstrez? Cred ca nu trebuie sa ma ...

Re: Varsta

din 12 mai 2010 21:58 de Fraise

Nu trebuie sa te prinzi de primul venit! O fi iubire sau nu intre voi, voi stiti. Desi diferenta este foarte mare si gandeste-te cand el va fi la 50 si ceva-60 de ani si apetitul sexual va descreste, tu fata tanara luata de sotie, ce vei face! ...

Re: M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul

din 12 mai 2010 21:44 de Fraise

Asa l-am obisnuit si eu pe al meu, si asa si-a luat-o in cap ... pt ca in cazul (de exemplu) nu-i raspund la telefon, devine gelos si ma ia el la intrebari ce si cum. La un moment dat e bine sa ii spui, dar nu tot. Eu m-am lecuit si incerc sa ...

Re: posibilitatea unei revolutii

din 12 mai 2010 21:44 de Machiavelli

Da...sa ma anuntati si pe mine...sa nu fie vara pentru ca bunicii mei au sezon de coasa si le trebuie...impreuna cu furcile..:D hai fiti seriosi...la prima miscare in fiecare colt de strada orice miscare va fii linsata...de ce?ca avem prea multi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pettingul si sarcina

din 12 mai 2010 20:21 de ursaru

pfff...au venit spumele alea mari ?:))

Re: Re: Ciudat feeling

din 12 mai 2010 19:26 de SORIN28

Pun pariu ca esti la pubertate si stiu sigur ca esti semi-analfabeta :ok: Ca sfat...partea cu raspunsul cu aceeasi moneda nu duce intotdeauna la ceva bun:ok:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 251 din 1098
«   1 ... 248   249   250   251   252   253   254 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare