Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de p din 11 mai 2010 18:15 de cherry_dream
nuuuu. nu esti nebun deloc! nebunii nu recunosc ca-s nebuni :lol::lol:.
doamne ce generatii. mi-e rau.
Re: Help me..! din 11 mai 2010 18:10 de Psyche
se prea poate ca baba cu colacii sa se fi dus deja. desi .. o sansa ar fi sa iesi tu la poarta si sa o strigi sa vina inapoi :lol:
nu trebuie neaparat sa o iei asa. nu fugi dupa el daca ii dai un telefon intr-o zi si il inviti la o cafea,sau il ...
Re: Help me..! din 11 mai 2010 18:06 de Bozgoru
reia relatia de prietenie.. amicitie.. sau ce era intre voi si comporta-te ca si cum nimic nu s-a intamplat.. si din cand in cand da-i de inteles ca vrei ceva mai mult si te va invita din nou..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirg din 11 mai 2010 17:24 de SeXpErT69
@ExoticDream
Sti ce inteleg eu ... dintre chestiile dintre baieti si fete ca voi sunteti alea "destepte" iar baietii cei prosti...adica exista 2 tipuri de fete dupa parerea mea
1.Fetele "al naibii" ca sa le spun asa sunt fetele care profita , pur ...
Imi place un baiat, dar am refuzat o intalnire din 11 mai 2010 17:17 de 5iokolata
Trebuie cindva de inceput...am si eu o problema cu un tip..ma placea un timp..adica..cred ca inca ma place nu sunt sigura.Mi-a propus sa ne intilnim da eu iam spus nu..nustiu dc..poate ca nu eram sigura.!Si acum o saptamina un alt baiat mi-a propus ...
Re: ce sa fac???? din 11 mai 2010 14:50 de Psyche
ceara sau epilare definitiva cu laser
Re: ce sa fac???? din 11 mai 2010 14:36 de cherry_dream
pastile nu cred ca exista.
te poti epila cu ceara..
daca te faci cu crema, normal ca iti creste repede..
Imi creste parul prea repede! Ce pot face? din 11 mai 2010 14:30 de Andruta
ce sa fac fiindca imi creste parul prea repede..(NU MA REFER LA CEL DIN CAP)FOLOSESC CREMA IAR LA 3 ZILE TREBUIE SA MA DEPILEZ IAR....FIINDCA INCEPE SA CREASCA SI SE CUNOASTE.....VREAU SA STIU DACA SE POATE CU ALTCEVA IN AFARA DE EPILATOR....SA NU ...
Re: Doare prima data? din 11 mai 2010 14:14 de cherry_dream
nu este vorba de ceva care "trebuie sa fie" .
depinde de fata ... de baiat ...
poate sa nu te doara, poate sa te doara ... dar in cazul in care doare, este o durere suportabila. nu trebuie sa-ti faci griji.
nu uita de protectie.
Zodiac floral din 11 mai 2010 10:36 de SORIN28
[b]TRANDAFIRUL[/b]
persoane nascute in zilele de 9, 18 si 27 ale oricarei luni
Sunt firi idealiste, active, independente, impulsive chiar, iar acest lucru le pot aduce in fata unor situatii neplacute. Curajosi, nu se dau la o parte din fata ...
Re: Re: Re: Re: c pozitii sunt recomandate pt dezv din 11 mai 2010 08:41 de sexy
euam fost deflorata cu delicatete.iubitul meu a incercat f.mult cu limba si e o senzatie extra.sa dea cu limba pe clitoris si la intrarea in vagin.te excita f.tare si momentul in care si_a introdus penisul in mine,a fost putin dureros dar a ...
Re: Re: Re: problema rusinoasa din 11 mai 2010 02:32 de ela14blue
mey dar nu trebuie sa sti sa saruti asta vine de la sine atunci pe moment.....ai instinctul de a saruta atunci pe moment o sa fi putin rusinoasa dar atunci cand iubesti un baiat uiti si de rusine si k nu sti sa saruti felul cum saruti vine de la sine ...
Instead of... din 11 mai 2010 02:21 de ExoticDream
In mod cert a innebuni nu este o idee prea buna: fie ca (re)vine norul si ramanem blocati la pamant (unde n-ar fi norocul sa mai petreci cateva zile undeva la capatul lumii?), fie ca pleaca, fie ca ne subtiaza FMIul cosul zilnic, fie ca scapam ca ...
Re: Re: Re: Cum sa agat o tipa pe strada? din 11 mai 2010 02:13 de valentine
Gotta agree with that!
Nu trebuie sa-ti spun parerea mea legata de afirmatiile astea. O stii mai bine decat abecedarul:,:flowers: Nu merge pur si simplu cu "hai sa ne intalnim" sau "esti draguta, vreau sa te cunosc mai bine"(X) Si e testata! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dezvirginez din 11 mai 2010 01:01 de ExoticDream
Asa cum ti-am mai spus.... unele din fete [i]estem[/i] o specie mai evoluata, care nu judeca un baiat exclusiv dupa numarul de zile in care "sarmanul" s-a abtinut de la sex (cu ea si poate chiar cu altele!), mai exista o droaie de lucruri care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2010 22:27 de compot
Se poate aplica "metoda Coltul Vveteranilor", pentru a-i evita pe acesti obsedati!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2010 22:22 de Cassandra
McLove, sa nu iti faci iluzii... :p In plus, sotia / partenera ta ce zice? E de acord sa participe? Ca barbatii singuri nu ma intereseaza.
Trebuie sa vii cu "remorca". Nu de alta, dar anumite chestii le fac doar cu sotul meu si ar fi pacat sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 10 mai 2010 22:21 de cherry_dream
vezi sa nu fii dezamagit! :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2010 22:09 de Psyche
nu a inteles ideea,probabil nici noi.
adevarul e ca subiectul a cam denaturat.
ari,daca mai ai ceva de comunicat ne gasesti pe privat :ok: nu ti mai expune mizeriile unde nu trebuie :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2010 20:44 de Psyche
poate era Alex89 cu un nick nou :lol:
Pagina 253 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |