Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #F

din 10 mai 2010 20:28 de simosimina

dupa ce ca sunt atatia obsedati care isi lasa numerele de telefon sau mai stiu eu ce tampenii pe site aici..iti dai seama ce ar deveni site-ul cu un chat? Deja am inchis un subiect la Viata Sexuala unde unul postase 2 site-uri unde toata lumea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sangerare dupa contact sexual

din 10 mai 2010 19:10 de Psyche

aa da .. ca ai pauza. aia nu intelegeam.

Re: Re: Re: Re: Sangerare dupa contact sexual

din 10 mai 2010 19:05 de martha_s

nu-mi dau seama ce anume nu intelegi:)) deci in 30, prima zi de menstruatie, am luat prima pastila, asa cum si trebuie.

Re: Re: Frate de cand erai mic si akm ai 18 ani es

din 10 mai 2010 17:44 de Alex

Re: Doare prima data?

din 10 mai 2010 16:16 de Wih43l4

Pe mn ma durut,si pot spune k ma excitat destul de mult parteneru meu,dar nu de asta trebuie s iti faci griji,ca e o durere suportabila.Daca esti fata,incearca prima oara cand o faci sa stai tu deasupra sa controlezi tu durerea,ca e mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la cart

din 10 mai 2010 10:03 de alexnico08

mai... gata,am inteles ce vroiam si multumesc! terminati! PUNCT! am dat de mult in off-topic...faceti alt thread pe tema asta...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ca la carte

din 10 mai 2010 02:33 de ExoticDream

Tu vorbesti serios?!? Esti de acord sa faca orice, oricum, indiferent de consecinte?!? Iubirea este fascinanta, dar nu trebuie sa fim total inconstienti, nu crezi? :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook

din 10 mai 2010 02:08 de ExoticDream

Noi suntem mai putin [i]trendy[/i], ramanem aici. Ne-a promis nenea adminu' ca ne face forum nou, cu poze..... asteptam cu interes! :ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Fotbal

din 10 mai 2010 01:27 de Machiavelli

Cred ca a gresit preferand javrele...eu prefer Urziceni deoarece cfr-ul sunt prea infumurati...in fine...cat despre Inter te rog sa nu vorbesti in nestiinta de cauza(No Offence) deoarece in Italia,Inter reprezinta un mod de viata...Nu poti spune ...

Parola de Mess.... destainuita partenerului?

din 10 mai 2010 00:16 de Firefox

depinde de persoana si de nivelul relatiei.. dar totusi.. parolele nu ar trebui oferite unul altuia.. ca de' poate il/o loveste curiozitatea odata.. si deschide.. si vede ceva pe acolo si intelege ce nu trebuie.. sau trage concluzii pripite si de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de pe pe

din 9 mai 2010 23:58 de sexomanul

ce drq mai trebuie ma sa scapati de par depe.... =)) in fine daca voi vreti punetiva ceara pe ea:)) sau daca nu lasati paru acolo si bagati .... in gura alora ca nu se supara ce drq le gadilati cu paru sau ce? lasa ca merge si asa barem sa alunece ...

Re: Nu sunt pregatita sa fac sex..el nu intelege

din 9 mai 2010 23:42 de Machiavelli

Ai tu grija..Stii vorba aia:"te invarti cu fundul gol in varful penisului trezit" (cat m-am chinuit sa editez zicala) ...Pai iti place sa-l exciti dar cand e vorba de fac-fac?:( Nu e frumos...Mai ales ca sunteti impreuna de 2 ani..Si in ceea ce ...

din 9 mai 2010 23:35 de Machiavelli

Ok...Cand faceti ceva pe mess sa ne spuneti si noua...Noi deocamdata socializam pe facebooci :-`:-`

din 9 mai 2010 23:35 de Psyche

am devenit pro Facebook. imi strang jucariile si ma mut acolo :))

Re: Academia de politie

din 9 mai 2010 23:07 de Machiavelli

Din cate stiu la Academie sunt mult mai exigenti ca la subofiteri..Multi nu trec probele medicale...un prieten de al meu care poarta ochelari s-ar putea sa ii dea cu flit din prima.Nu trebuie sa ai nicio carie.Nu stiu de operatia de hernie ...

Re: Cum se salveaza filme de pe youtube?

din 9 mai 2010 22:44 de Machiavelli

Sunt atatea programe pe net.Poti da un simplu sarch pe gugal si gata ...daca nu te descurci voi fii mai explicit :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Facebook

din 9 mai 2010 21:59 de valentine

Sau in cazul de fata, sa poti vedea mai usor tipele de pe sexpert:D:lol::D:lol::D Chiar nu trebuie facebook...totusi, avem mesagerie privata. Folosita cu cap poate rezolva toate enigmele:alien: Sau putem face o conferinta pe yahoo messenger ...

Cum se salveaza filme de pe youtube?

din 9 mai 2010 21:22 de Natalya

help me:(( am de facut un power point pt facultate in care trebuie sa pun niste filme eco am gasit cateva filme pe youtube dar nu stiu cum se salveaza:` stie cineva cum?:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: true

din 9 mai 2010 18:05 de chinezu

sa inteleg ca trebuie sa ma orietez catre alte prezervative din gama durex. care ?

Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 9 mai 2010 17:31 de dorin

da merge faza cu mere de albine combinate cu nuci am facut si eu la o saptamina mam ingrasat cu 5 kg dar trebuie sa mai pui si polen a se lua 3 lingurite inainte de fiecare masa

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 254 din 1098
«   1 ... 251   252   253   254   255   256   257 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare