Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am 20 de ani si sunt virgin.. oare este o rusi

din 9 mai 2010 16:28 de BBU

Viata sexuala o poti incepe la ce varsta vrei...nu trebuie sa te compari cu altii care si-au inceput viata sexuala la "14" ani dar defapt nu au pus mana pe o fata nici in prezent.Barbat virgin nu exista decat Virgin(a) deoarece are alt sens...Ca ...

Re: Am 16 ani si vreau sex intr-una!

din 9 mai 2010 13:52 de kitty_cat

chiar cred k ai o problema..:))deci sincer eu mor d ras la unele raspunsuri:)) va inteleg ca sunteti barbati:)) dar sa fim sinceri...aici nu sunt matrimoniale. mi se par aberatii... nu stiu ce cauta inca in toppingul asta ar trebui mutata la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: true

din 9 mai 2010 13:44 de Psyche

penisuri,penisuri,prezervative,prezervative,marimi,marimi. toate sunt bune in felul lor daca sunt folosite cum trebuie si se potrivesc partenerului.

Re: Re: Re: Despartire... nervi... etc.

din 9 mai 2010 11:48 de Machiavelli

Nu sunt superioare cu nimic..Decat ca asa a vrut "mama natura".Pentru asta trebuie sa ai grija ca suntem satui de stirile de la ora5 :,:ok:

Re: Re: Re: Intrebare..

din 9 mai 2010 11:25 de simosimina

da..trebuie sa o speli, dar ai grija ca pot ramane spermatozoizi si pe tract! Plus ca daca ejaculezi in apa..este posibil ca sperma sa intre rezultand o sarcina...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferent

din 9 mai 2010 00:21 de Machiavelli

Stii ce ai de facut.Te-am mirosit de la inceput din prima postare.Treci prin ce am trecut si eu candva.Asa ca stii tot ce trebuie sa stii pentru a te "compensa".Stai linistit.Daca fata va dorii sa fie cu tine te va contacta .I-ATI GANDUL DE LA ...

Re: Fotbal

din 8 mai 2010 23:07 de Machiavelli

urziceni-manchester-real madrid urziceni:nu suport cfr-ul; manchester:mi se pare cel mai mai mare club din lumea prin prisma suporterilor; real madrid:merita la cati bani au bagat si la ce piese au.In comparatie cu Barcelona care are 3-4 P.S. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-

din 8 mai 2010 22:54 de Machiavelli

Las-o fratele meu..Ti-a spus ce vrea.E clar..Trebuie sa accepti realitatea altfel o sa te amagesti de unul singur :`

Re: Re: Re: Re: Parola de Mess.... destainuita par

din 8 mai 2010 21:19 de ari

da,poate sa fie si asta,depinde de la om/cuplu la om/cuplu.Pe noi nu ne deranjeaza,eu intru pe id-ul lui zilnic...e mai mult la comun sa zic asa,bine,noi suntem casatoriti.

Re: despartire ... nervi ...etc

din 8 mai 2010 18:59 de Psyche

o expresie precum " te iubesc " trebuie insotita de dovezi ca sa fie credibila. comportamentul de gen batai,injuraturi denota lipsa de respect. si odata respectul pierdut intr-o relatie e deja semn ca nu mai merge. poate aici e si vina ta ...

Re: Da urmarestemi sfaturile

din 8 mai 2010 13:46 de Machiavelli

Ti-ai uitat replica:"La naibaa":lol:

Probleme penis

din 8 mai 2010 13:29 de chiriacandrei

Buna ziua,ma numesc Andrei si am 17 ani si am apelat la acest forum deoarece mi-e rusine sa ma duc la urolog si sa vorbesc cu parintii mei asa ca voi trece direct la subiect ... De la 14 ani am o problema cu penisul, cand este in stare de "dormire" ...

printre ultimele zile de primavara

din 7 mai 2010 23:16 de Psyche

http://www.youtube.com/watch?v=DeSmwMyF-Vs&feature=fvst pentru ca imi place mult melodia asta si pentru ca vreau sa spun ceva. legat de? nu stiu. nu gasesc vreun topic potrivit care sa descrie un ansamblu de stari,sentimente,evenimente etc. din ...

Re: Re: Re: Parola de Mess.... destainuita partene

din 7 mai 2010 23:02 de Psyche

nu trebuie sa ascunzi neaparat ceva. e vorba de simplul sentiment de a avea ceva ce sa-ti apartina numai tie,o intimitate aparte si care sa nu insemne prea mult,dar indeajuns incat sa fie un spatiu propriu care deobicei sa nu fie invadat de ...

Re: Re: Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere cic

din 7 mai 2010 21:29 de piball

ok,pustoaico,imi recunosc greseala ca am generalizat spund ca pe nimeni de aici nu il doare daca o sa am eu un copil sau nu.doar ca atunci cand am vazut ca oamenii deviaza total de la subiect m'au apucat spumele.si am generalizat,imi cer scuze inca ...

Re: Re: Prima intalnire

din 7 mai 2010 20:50 de Machiavelli

Nu trebuie sa exageram...Vrei sa ramana fata nef***ta? Sau daca nu ai un bmw inseamna ca nu mai gauresti si tu nimic?Stai linistit..ca si aia e om si tu la fel...Bineinteles depinde si cat de tolomace sunt persoanele propriu-zise... ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING

din 7 mai 2010 20:27 de Machiavelli

Tu ai putea sa stai sa te calareasca altcineva in fata sotului tau??:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SWING

din 7 mai 2010 19:51 de Cassandra

McLove, o astfel de experienta nu exclude relatiile normale, nu inseamna ca acel cuplu inlocuieste sexul in 2 cu sexul in 3 sau in 4. Poate fi o fantezie care sa aduca ceva "condiment" intr-o relatie veche. Nu inseamna ca dragostea si respectul ...

Re: Re: Ruperea atei

din 7 mai 2010 15:37 de Machiavelli

Nu cu cutitul ...Cu toporul...Sa mai radem si noi pe la stirile de la ora 5 :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanii

din 7 mai 2010 15:29 de Machiavelli

:lol: ...Instinctul masculin draga...ce sa-i faci...Fiecare intelege ce VREA nu ce trebuie ...dracia naibii :,

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 255 din 1098
«   1 ... 252   253   254   255   256   257   258 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare