Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferent

din 7 mai 2010 15:25 de Machiavelli

Ti-am spus mai sus...trebuie sa incerci...nu e usor dar daca vrei sa o uiti ceea ce ar fii si cel mai indicat trebuie sa faci anumite sacrificii chiar daca nu iti convin deloc...

Re: Numai stiu ce e in sufetul meu!!!

din 7 mai 2010 15:21 de Psyche

e normal pentru ca datorita comparatiei intre vechea si actuala relatie era mai bine cu fostul pentru ca probabil nu intampinai greutati de genul celor care te apasa acum. ca sa te lamuresti,fa abstractie de orice altceva,imagineaza-te intr-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-

din 7 mai 2010 01:41 de ExoticDream

Nu stiu de ce ai tu impresia ca daca tie iti place cineva, trebuie sa existe si reciprocitate, altfel te simti umilit! Intelege ca pentru a exista o relatie este nevoie de o anumita compatibilitate, dragoste fara nici o baza nu se poate, ori daca ...

Re: Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesi

din 7 mai 2010 01:23 de compot

Obsesie este atunci cand va despartiti si nu vrei sa accepti asta, o urmaresti, o stresezi cu telefoanele, etc. el doar o iubeste!

Re: Re: Re: Care este diferenta dintr-o obsesie si

din 7 mai 2010 01:08 de Machiavelli

Hmmda...Eu cred ca e vorba de o obsesie...Te inteleg perfect si pentru asta trebuie sa cunosti si alte fete NEAPARAT ... chiar daca iti e greu trebuie sa faci ceva...Nu poti spune ca iubesti o persoana din timp ce ea nu iti arata niciun pic de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu

din 7 mai 2010 00:53 de Machiavelli

Una e sa crezi alta e sa si ai..

Re: Re: Re: Sex la menstruatie->intarziere ciclu,g

din 6 mai 2010 23:42 de Pischot

Nu ca ti-am luat apararea Piball, dar nu suport DIFERENTIEREA! Iar fazele de genul ma scarbesc de-a dreptul! Tine cont de ce a zis SIMPLU! Sa ia un test, sa-l faca si asa terminati tot tam`tam-ul! Si-n plus adaug o obiectie la gandirea ta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani ?

din 6 mai 2010 22:35 de compot

Pregatit? Cred ca baietii sunt intotdeauna pregatiti! :devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la 13 ani ?

din 6 mai 2010 21:37 de sweety16

Nu e chiar asa simplu...sexul implica mai multe lucruri si trebuie sa fie si pregatit pentru asta...adica plm are 13 ani!

Re: M-am obisnuit sa-i spun prietenului meu totul

din 6 mai 2010 17:30 de compot

Usureaza-te!

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa invat sa sarut

din 6 mai 2010 12:48 de __

:love::p:p:-`:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme cu telefoanel

din 6 mai 2010 01:01 de metaforic

Eu zic sa nu va alarmati prea tare. Nici daca ati dormi pe un pat facut din telefoane mobile nu ati putea egala macar efectele consumului zilnic al banalului ulei de floarea soarelui(si asta e doar un exemplu la indemana) dar, am observat ca in ...

Re: Re: Re: Re: Fimoza - un impediment in viata se

din 5 mai 2010 22:51 de alex

si eu am avut cred... pe la 13 ani am inceput sa trag de ea sa se decaloteze dar degeaba,sfat: cu penisul neerect incerci sa decalotezi treptat ,prima data e ciudat rrau cand se decaloteaza si ustura...la mine dupa ce sa mai largit decalotam si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului

din 5 mai 2010 21:38 de SHG

scuzama dar eu am 15 ani si am penisu de 17,3 pai si pe la 17 ani creca o sal am de 19-20

Re: Farmece si vraji

din 5 mai 2010 17:05 de Machiavelli

Fimele horror ar trebuii sa fie mai strict restrictionate decat cele xxx :`:`:`...

blue...

din 5 mai 2010 16:01 de rya

am 17 ani si am avut 4 contacte sexuale cu prietenul.....mi-e teama sa nu fi ramas insarcinata?....el nu a ejaculat in mine ci dupa ci cand a simtit ca trebuie sa ejaculeze a scos-o si si-a dat drumul pe el .....cate sanse sunt de a fi ramas ...

Re: c sa mai intamplat...

din 5 mai 2010 15:16 de Machiavelli

Aia e...Ti-a trebuit virgina acum trage :lol: ...Glumesc...Pune mana si fii direct cu ea daca ai sange in fudulii...De aici se pot desface 2 drumuri: -treceti la treaba si continuati relatia; -iti da fum in nas crezand ca ai stat cu ea numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea?

din 5 mai 2010 09:52 de baby

Depinde si ce nume are:lol: Daca are un nume lung si serios e cam ciudat sa il strigi mereu asa:ermm: Da nici sa ii spui putza,cuc etc:lol::lol:

Re: Mama mea vorbeste pe ascuns cu un barbat...

din 5 mai 2010 01:54 de ExoticDream

In primul rand, nu cred ca este treaba ta sa faci pe politaiul, adica sa aduni cat mai multe date despre barbatul cu pricina si relatia dintre el si mama ta; ascultatul pe la usi, cotrobaitul prin memoria telefonului, sunatul sub identitate falsa ...

Re: Re: HEEEEEEEEEEEELP!

din 4 mai 2010 23:57 de Machiavelli

Hai buey fiti seriosi...ce trebuie neaparat sa iubesti ca sa dai un sarut....lasa ca iubirea vine pe parcurs...e un simplu sarut cu o limbutza printre dinti :heart:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 256 din 1098
«   1 ... 253   254   255   256   257   258   259 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare