Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re din 5 iun 2011 20:07 de dorinda
Ce sa spui si tu!
Re: Re din 5 iun 2011 20:02 de DaNNY_DiViNO
oau ce tare.. eu ma refeream la alte argumente in afara de "spalat".. in fine, ma intreb oare unde ai vazut tu "atatia" barbati "cu sapun de rufe in mana care intrebau daca este pentru fata, incurcau gelul de dus cu spumantul".. ca si eu sunt ...
Re: Re din 5 iun 2011 18:30 de blondy_girl
poi exact cum mi-a zis mama, *uita anul asta din viata ta, dar ia aminte*. Pe zi ce trece devin tot mai constienta ca am avut o gramada de posibilitati sa ma indepartez de el, dar din nefericire nu le-am valorificat. Asta si faptul ca mi-am ...
Re: Re din 5 iun 2011 18:28 de Ionela23
Dar usa ai incuiat-o?
Poate tipa s-a intors sau cine stie ce ai visat sau unde te-ai visat:lol:
Re: Re din 5 iun 2011 18:24 de fiat_lux_mihi
Haha, nu.
Nu stiu daca ai citit mai sus, dar tipa care m-a adus cu masina era perfect treaza, m-a lasat la scara si a plecat. Si dupa non-stop s-a rupt filmu...
Unde imi sunt berile, tricoul si cum am ajuns din cada in pat si dezbracat...
O ...
Re: Re din 5 iun 2011 18:03 de fiat_lux_mihi
mai bine pentru cine? pentru mine sau pentru amuzamentul tau :lol:
nu zici ca m-am verificat pe la incheieturi sa vad daca am vanatai...
N-am!
Re: Re din 5 iun 2011 17:55 de CaptainCrunch
ms... trebuia sa fac asta cand ne-am certat acum nu stiu daca mai merge
hai ca incercam, va tin la curent
ms
Re: Re din 5 iun 2011 17:25 de fiat_lux_mihi
Ba ce aveti? Sunt lucruri mai importante...
Eu sunt speriat rau cu berile alea si acum am gasit o pereche de catuse in pantaloni!!!!!!!!!!!!! le fac poza sa moara bibi!
Re: Re din 5 iun 2011 17:11 de dorinda
Lasa ma ca am vazut dobitoci care nu fac diferenta intre detergenti de vase, praf de curatat, clor,solutie pentru pete si detergent de rufe. Ba chiar unul a pus detergent manual in masina de spalat automata. Rezultatul? Clabuci pe jos.
Ce ...
Re: Re din 5 iun 2011 16:56 de Ionela23
Cum sa i se faca dor de tine daca tu esti tot pe capul ei cu telefoane si restu'?:huh:
Re: Re din 5 iun 2011 16:32 de CaptainCrunch
chestia aia cu "las-o sa i se faca dor" chiar merge?
nu cred ca o sa i se mai faca dor daca mi-a zis deja ca nu mai simte nimic pt mine... sau poate a fost doar bluf
si nu inteleg cum nu i se face dor daca o sun... si i se face daca nu ii mai dau ...
Re: Re din 5 iun 2011 16:09 de fiat_lux_mihi
Iesi in lume, bea ceva - fa-te falus si da o buca.
Face minuni! :D
Re: Re din 5 iun 2011 15:12 de CaptainCrunch
nu mai bocesc daca-mi zici ce sa fac :rolleyes:
Re: Re din 5 iun 2011 11:54 de CaptainCrunch
ai citit ca mi-a dat un mail de despartire nu?
si am sunat-o si am bocit la tel o ora... si credeam ca a inteles pt ca n-a zis nimic cat am vb la tel, si dupa 3 zile cand am sunat-o mi-a raspuns si parea ok
iar acum nu imi mia raspunde...
daca ...
Re: E insarcinata? din 5 iun 2011 11:22 de simosimina
NU!
Re: Re din 5 iun 2011 10:07 de DaNNY_DiViNO
Pai fara suparare dar pana acuma nu ai prezentat nici un argument plauzibil in aceasta dezbatere. Ce? Ca cica "nu stiu sa calce o camasa la dunga", ca e "masina de calcat" sau "fier de calcat" (desi amandoua sunt corecte) si ca nu stiu sa aleaga ...
Re: Dupa cat timp... din 5 iun 2011 10:03 de DaNNY_DiViNO
nu s-a intamplat altfel, s-a intamplat cum s-a intamplat, am invatat lectia, acum stiu ce sa fac sa evit situatiile neplacute. simplu
si uite ca da, pot sa fac tot posibilul sa uit cat mai repede posibil o persoana care imi face rau si deja am ...
Re: Dupa cat timp... din 5 iun 2011 02:03 de ciciloveslaura
Un raspuns mai bun ca acesta nu ai sa gasesti.
Re: Re din 5 iun 2011 01:46 de ExoticDream
L-am vazut, nota 9,50! Ma intristeaza vacanta de vara de dupa Sezonul 7 House!
:((:((:((
Re: Dupa cat timp... din 5 iun 2011 01:42 de ExoticDream
In felul tau ai dreptate, insa privesti lucrurile dintr-un unghi ingust. Nu toate relatiile se incheie in modul in care ti s-a intamplat tie, nu intotdeauna este vorba de bataie de joc, infidelitate sau alte chestii similare, exista milioane de ...
Pagina 253 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |