Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: #Barbatul Perfect

din 6 iun 2011 04:00 de DaNNY_DiViNO

E posibil sa vorbesti iar prostii. Sti foarte bine ce ai zis si partea cu blondele proaste nu are legatura cu subiectul. La revedere edit: nu te mai da ampulea cu parere la viata cuiva daca nu stiti nimic despre, eu nu ma dau cu parerea la viata ...

din 6 iun 2011 03:58 de dorinda

Sa stii ca scriu fara intelesuri subversive. Dupa fraza pe care ai citat-o, am scris ca nu mereu avem parte de ceea ce ne place si ne dorim. Danny draga, te pierzi printre cuvinte. Daca tu iti doresti de fapt o blonda proasta, s-ar putea ca ...

din 6 iun 2011 03:45 de DaNNY_DiViNO

Vai tu, si daca erai tu aia frumoasa, inalta, sexy, aceiasi parere o aveai despre lume? :rolleyes:

din 6 iun 2011 03:44 de dorinda

Pentru ca asta e concluzia pe care o poate trage o femeie cu capul pe umeri din ceea ce ai scris. Tu stii mai bine decat mine daca ai parte de ceea ce iti doresti sau nu.

din 6 iun 2011 03:31 de DaNNY_DiViNO

atunci de ce ai zis ca "se pare ca tie tocmai alea iti plac" ? de unde sti ca nu am eu parte de ceea ce imi doresc?

din 6 iun 2011 03:28 de dorinda

Ce n-ai inteles? Se stie ca 90% dintre blonde sunt proaste si ca barbatii sunt innebuniti dupa ele. Si nu, nu m-am referit absolut deloc la prietena ta daca asta credeai. Insa nu mereu avem parte de ceea ce ne place si ne dorim. ...

din 6 iun 2011 03:13 de dorinda

Sau te poate lasa sa te uiti linistit la meci si sa te serveasca din cand in cand cu o bere.

din 6 iun 2011 02:57 de DaNNY_DiViNO

Nu e vorba "cum ar vrea unii barbati" este vorba doar de barbatul de langa tine, pentru el sa o faci. aici ce vrei sa zici sau sa insinuezi? ok, multumesc, o sa imi iau o romanca grasa urata si puturoasa dar macar sa ma iubeasca ce ...

din 6 iun 2011 02:50 de dorinda

Nu-mi place sa fiu exagerat de feminina si senzuala cum ar vrea unii barbati, ci echilibrata. Ce faci cu o tipa care n-are in cap nimic altceva decat shopping, coafor, salon, manichiura, pedichiura, lenjerie intima sexy si cum sa prosteasca boul ...

din 6 iun 2011 02:38 de dorinda

Femeia ideala, geniule, are grija de ea pentru ca asa vrea, nu pentru orice boschetar cu care iese. Se pare ca tu inca nu ai dat de o femeie care se respecta, de-aia crezi ca ceea ce ai scris repezinta femeia ideala. Poate sa fie si cea mai ...

din 6 iun 2011 02:37 de DaNNY_DiViNO

Daca pentru barbatul lor nu au bunul simt si ambitia sa arate bine, nu ma mir ca e plina lumea de urate singure si nefericite.

din 6 iun 2011 02:33 de DaNNY_DiViNO

Am zis femeia ideala, nu orice taratura puturoasa de la coltul strazii :ok: Fa si tu diferenta intre ideal si concret.

din 6 iun 2011 02:32 de dorinda

Aberatii peste aberatii! Tu chiar crezi ca o femeie se aranjeaza si ingrijeste pentru un barbat? Poate sa fie maritata si cu Apollo, daca nu vrea sa fie aranjata, epilata si sa arate bine, n-o face. Alea care ajung sa faca asa ceva pentru un ...

din 6 iun 2011 02:29 de DaNNY_DiViNO

bineintele ca Femeia ideala trebuie sa puna asemenea intrebari: ” Cat dureaza meciul asta? Ce se intampla daca nu marcheaza nimeni? Joaca Beckham?/ De ce nu joaca Beckham? De ce te enervezi asa? E DOAR un meci! Daca Ronaldo joaca la ...

din 6 iun 2011 01:58 de fiat_lux_mihi

Pentru femei nu ma pot pronunta dar in cazul nostru raspunsul e simplu... Femeia perfecta e cea cu capul patrat si urechile clapauge, daca nu stii de ce intreaba-ma si te vei edifica instant!

Re: Cosuri

din 6 iun 2011 00:26 de Melisa

Am avut si problema ta cu cosurile si Zynerit'ul mi le.a inmultit , depinde de ten . Cel mai bine e sa te dezinfectezi seara cu o solutie si sa nu mai pui mana pe fata sau pe umeri .... Si cum naiba sa te dai cu pipi :| , a zis sa dai la ...

Re: Re

din 6 iun 2011 00:05 de Melisa

Nu stiu cat de ok e chestia asta... adica eu as muri de gelozie daca mi s.ar face asa si de dor ...dar... daca e orgolioasa o sa o ajuti sa te uite... nu stiu ce sa zic.. incearca !

din 5 iun 2011 22:45 de simosimina

Psoriazisul stiu ca este o predispozitie genetica...doctorul trebuie sa iti dea tratament pentru asa ceva...si intr-adevar afecteaza si scalpul...in general afecteaza extremitati ale corpului...

din 5 iun 2011 22:29 de CoolPyr0

Eh, nu ma dau cu masina pe umeri :D Am ma expun la soare .. sper sa-mi treaca. A fost acum maica-mea cu reteta la farmacie si mi-a dat asa .. 3 cutii de zynerit, Skinoren 15% Gel, la fel 3 cutii si 2 cutii de Travogen, crema. Mi-a mai dat un sampon, ...

Re: Re

din 5 iun 2011 20:29 de DaNNY_DiViNO

Dumnezeu nu are nici o legatura. Tu trebuie sa te ierti. Acatistele nu te ajuta la nimic.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 252 din 3731
«   1 ... 249   250   251   252   253   254   255 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare