Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 04:00 de DaNNY_DiViNO
E posibil sa vorbesti iar prostii. Sti foarte bine ce ai zis si partea cu blondele proaste nu are legatura cu subiectul. La revedere
edit: nu te mai da ampulea cu parere la viata cuiva daca nu stiti nimic despre, eu nu ma dau cu parerea la viata ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 03:58 de dorinda
Sa stii ca scriu fara intelesuri subversive.
Dupa fraza pe care ai citat-o, am scris ca nu mereu avem parte de ceea ce ne place si ne dorim. Danny draga, te pierzi printre cuvinte. Daca tu iti doresti de fapt o blonda proasta, s-ar putea ca ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 03:45 de DaNNY_DiViNO
Vai tu, si daca erai tu aia frumoasa, inalta, sexy, aceiasi parere o aveai despre lume? :rolleyes:
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 03:44 de dorinda
Pentru ca asta e concluzia pe care o poate trage o femeie cu capul pe umeri din ceea ce ai scris.
Tu stii mai bine decat mine daca ai parte de ceea ce iti doresti sau nu.
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 03:31 de DaNNY_DiViNO
atunci de ce ai zis ca "se pare ca tie tocmai alea iti plac" ?
de unde sti ca nu am eu parte de ceea ce imi doresc?
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 03:28 de dorinda
Ce n-ai inteles?
Se stie ca 90% dintre blonde sunt proaste si ca barbatii sunt innebuniti dupa ele.
Si nu, nu m-am referit absolut deloc la prietena ta daca asta credeai. Insa nu mereu avem parte de ceea ce ne place si ne dorim. ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 03:13 de dorinda
Sau te poate lasa sa te uiti linistit la meci si sa te serveasca din cand in cand cu o bere.
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 02:57 de DaNNY_DiViNO
Nu e vorba "cum ar vrea unii barbati" este vorba doar de barbatul de langa tine, pentru el sa o faci.
aici ce vrei sa zici sau sa insinuezi?
ok, multumesc, o sa imi iau o romanca grasa urata si puturoasa dar macar sa ma iubeasca ce ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 02:50 de dorinda
Nu-mi place sa fiu exagerat de feminina si senzuala cum ar vrea unii barbati, ci echilibrata. Ce faci cu o tipa care n-are in cap nimic altceva decat shopping, coafor, salon, manichiura, pedichiura, lenjerie intima sexy si cum sa prosteasca boul ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 02:38 de dorinda
Femeia ideala, geniule, are grija de ea pentru ca asa vrea, nu pentru orice boschetar cu care iese. Se pare ca tu inca nu ai dat de o femeie care se respecta, de-aia crezi ca ceea ce ai scris repezinta femeia ideala. Poate sa fie si cea mai ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 02:37 de DaNNY_DiViNO
Daca pentru barbatul lor nu au bunul simt si ambitia sa arate bine, nu ma mir ca e plina lumea de urate singure si nefericite.
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 02:33 de DaNNY_DiViNO
Am zis femeia ideala, nu orice taratura puturoasa de la coltul strazii :ok:
Fa si tu diferenta intre ideal si concret.
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 02:32 de dorinda
Aberatii peste aberatii!
Tu chiar crezi ca o femeie se aranjeaza si ingrijeste pentru un barbat? Poate sa fie maritata si cu Apollo, daca nu vrea sa fie aranjata, epilata si sa arate bine, n-o face.
Alea care ajung sa faca asa ceva pentru un ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 02:29 de DaNNY_DiViNO
bineintele ca Femeia ideala trebuie sa puna asemenea intrebari:
” Cat dureaza meciul asta?
Ce se intampla daca nu marcheaza nimeni?
Joaca Beckham?/ De ce nu joaca Beckham?
De ce te enervezi asa? E DOAR un meci!
Daca Ronaldo joaca la ...
Re: #Barbatul Perfect din 6 iun 2011 01:58 de fiat_lux_mihi
Pentru femei nu ma pot pronunta dar in cazul nostru raspunsul e simplu...
Femeia perfecta e cea cu capul patrat si urechile clapauge, daca nu stii de ce intreaba-ma si te vei edifica instant!
Re: Cosuri din 6 iun 2011 00:26 de Melisa
Am avut si problema ta cu cosurile si Zynerit'ul mi le.a inmultit , depinde de ten . Cel mai bine e sa te dezinfectezi seara cu o solutie si sa nu mai pui mana pe fata sau pe umeri ....
Si cum naiba sa te dai cu pipi :| , a zis sa dai la ...
Re: Re din 6 iun 2011 00:05 de Melisa
Nu stiu cat de ok e chestia asta... adica eu as muri de gelozie daca mi s.ar face asa si de dor ...dar... daca e orgolioasa o sa o ajuti sa te uite... nu stiu ce sa zic.. incearca !
Re: Cosuri din 5 iun 2011 22:45 de simosimina
Psoriazisul stiu ca este o predispozitie genetica...doctorul trebuie sa iti dea tratament pentru asa ceva...si intr-adevar afecteaza si scalpul...in general afecteaza extremitati ale corpului...
Re: Cosuri din 5 iun 2011 22:29 de CoolPyr0
Eh, nu ma dau cu masina pe umeri :D Am ma expun la soare .. sper sa-mi treaca. A fost acum maica-mea cu reteta la farmacie si mi-a dat asa .. 3 cutii de zynerit, Skinoren 15% Gel, la fel 3 cutii si 2 cutii de Travogen, crema. Mi-a mai dat un sampon, ...
Re: Re din 5 iun 2011 20:29 de DaNNY_DiViNO
Dumnezeu nu are nici o legatura. Tu trebuie sa te ierti. Acatistele nu te ajuta la nimic.
Pagina 252 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |