Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este periculos sa

din 19 mai 2011 19:14 de w33d_adicted

dovada ? http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=20&mid=219219&hid=219231#SRES citeste aici Pm primit azi de la el .... daca vrei mai pun dovezi care arata ca ei sunt acelasi toti 4 sunt 1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mai 2011 19:14 de DaNNY_DiViNO

scrie tot

din 19 mai 2011 19:11 de w33d_adicted

esti un terminat :)) nu ai ce sa imi faci mie ....nu conteaza cati ani ai ,ma doare in pl de tine si de toti cu care vi...vino in berceni cand vrea pl ta :)) iti dau adresa mea ? nr de telefon ,id ? sa ne intalnim ? daca vrei si acm :D ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este periculos sa mana

din 19 mai 2011 19:09 de dorinda

Arata-mi unde scrie negru pe alb ca SkilleT are mai multe conturi si este acelasi cu Limba si atunci o sa te cred. Daca tot esti asa disperat dupa dreptate, de ce nu cauti tu raspunsul si ne arati si noua rezultatul? Asa, ca zici tu, nu te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Este periculos sa mananci semi

din 19 mai 2011 19:00 de dorinda

Da? Zi-mi si mie de unde stiu, ca eu nu am cunostinta de asemenea informatie.

Re: Re: Re: Re: Este periculos sa mananci seminte?

din 19 mai 2011 18:58 de w33d_adicted

asta e adevarul ... stii foarte bine ca are 4 conturi dar esti doar tu si inca vreo 2 care continuati sa il intaratati pe pletos .... pai daca tu il intarati inseamna ca esti mai proasta ca el

din 19 mai 2011 18:46 de w33d_adicted

pentru ca nu vreau :)) voi lati pupat in pl pe skillet cu toate aberatiile lui ...eh uite ca acm aberez si eu ;) nu am cum sa am am mai multe conturi nu ? atunci de ce am luat ban pe ip sia cm nu mai am :))?

din 19 mai 2011 18:43 de dorinda

Atunci daca te doare acolo, de ce nu pleci de pe forum? Crede-ma ca n-o sa-ti duca nimeni dorul.

Trichomonas...

din 19 mai 2011 17:17 de Alunitza

Acum aproximativ 5 zile mi-au aparut niste pete rosii in zona genitala. Au disparut dupa aproximativ 12 ore..aveam si o usturime groaznica. A doua zi am fost la un medic ginecolog. Mi-a dat sa fac niste analize, iar rezultatul a fost....: trichomonas ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Elixir din fructe de soc

din 19 mai 2011 16:50 de dorinda

Mai desteptule, Elixirul ala e o tinctura, iar tinctura nu este acelasi lucru ca ceaiul de slabit. Pana si la alea conteaza din ce sunt facute, ca daca sunt chinezesti cu nu stiu ce planta scortoasa de care n-au auzit nici la plafar, e si ...

din 19 mai 2011 16:37 de dorinda

Calmeaza-te! Esti prea pretios ca sa faci vreun anevrism sau infarct. Cat despre ceilalti doi "cocosi"...sa faca bine sa inceteze, altfel ii paste rotisorul.

Re: Parul pubian !!!!

din 19 mai 2011 16:33 de dorinda

Da-i cu balsam. Acum serios, daca il lasi sa mai creasca putin, n-o sa mai fie asa tare, dar daca o sa te epilezi in continuare, o sa se obisnuiasca pielea cu asta si n-o sa te mai deranjeze. Exista creme dupa epilat, poti sa-i dai si cu pudra ...

Re: Este periculos sa mananci seminte?

din 19 mai 2011 16:30 de dorinda

Nu neaparat. Poate fi si genetic si mai ales din cauza alimentatiei in general, nu numai seminte.

Re: Re: Re: Re: Nu pot! Nu vreau sex dimineata!

din 19 mai 2011 15:54 de dorinda

Maaaaaai!!!!!!!!!! Nu fura!!!!! Sconcsul imi apartine!

Re: Elixir din fructe de soc

din 19 mai 2011 15:49 de dorinda

Bineinteles ca poti! Nu il cumperi de la farmacie, ci de la Plafar/Magazin naturist. Acolo nu se da absolut nimic pe reteta, tocmai pentru ca produsele din plante nu au afecte adverse ca medicamentele. In cel mai rau caz te constipi, ai diaree ...

din 19 mai 2011 15:03 de DaNNY_DiViNO

Cat despre administratori si cine se ocupa de forum, imi bag pula-n el de forum, voi nu vedeti in ce hal a ajuns? astia fut toate subiectele si voi le dati avertisment in loc de ban? daca nu sunteti capabili sa va ocupati de el, macar alegeti cativa ...

A folosit cineva Prolong?

din 19 mai 2011 13:32 de ano_nim

Salutare, am gasit pe net un medicament care cica trateaza ejacularea precoce, se numeste Prolong, intrebarea mea este daca l-a folosit cineva si daca chiar ajuta? ms frumos

Re: Re: Re: Re: Re: #Pentru Skillet, Weed si restu

din 19 mai 2011 13:09 de DaNNY_DiViNO

Nu pisi, noi nu avem probleme :p

Re: Re: Re: Re: problema prezervative versus erect

din 19 mai 2011 13:06 de DaNNY_DiViNO

Fuck it. Nu folosi, nu ejacula inauntru daca nu ia anticonceptionale si totul e ok. Eu nu stiu daca am mai mult de 3 prezervative folosite in viata asta, partenere destule si analizele la zi. Nu am facut si nu am avut probleme. Intr-adevar, sunt ...

Re: Re: Re: Re: #Pentru Skillet, Weed si restul

din 19 mai 2011 10:59 de DRE

Nu imi mai da quote (exceptie daca ma injuri sau imi vorbesti urat) ca dupa zice Rolando ca ti-am promis si tie ceva :))

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 271 din 3731
«   1 ... 268   269   270   271   272   273   274 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare