Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Majorate!

din 9 apr 2010 23:40 de Pischot

Daca nu esti major nu poti pleca fara un insotitor sau fara o procura! Deci trebuie urmate niste formalitati! Cand esti major, pleci cu portofelul si buletinul si nu ai probleme! Abia astept aniversarea de 19 veri! .. abia fac 18 ...

Re: Re: Re: Re: football pentru fete

din 9 apr 2010 23:06 de compot

Stai sa vezi, asta nu e tot:ok:. Sa vezi ce planuri are seicul Mansour bin Zayed Al-Nahyan de la Manchester City!! Probabil te lua pe tine daca el nu stia nimic, sau pe mine! Fotbalul nu are nicio legatura cu scoala. Ca sa fii fotbalist bun ...

Re: Re: Re: penis subtire?

din 9 apr 2010 23:03 de McLove

Nu ganditi... te-ai gandit vreodata ca asa l-a inzestrat natura? Te-ai gandit vreodata ca altor fete, le e de ajuns atat? :huh: Nu v-ati potrivit, asta e! Zi mersi ca ai gaura in continuare. ;)

Re: Re: penis subtire?

din 9 apr 2010 22:59 de monyforyou

sincer era miscare si placere dar era faza ca nu o simte.ai normala .:-` scuzati baieti dar asta e ...uneori da i peste baieti care te simti in extaz si nu mai reusesti sa le faci fata ..si sunt alti ca stai si te gandesti ca era mai bine un ...

Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

din 9 apr 2010 22:58 de justfeet

Oky... vreau sa clarific ceva...varsta nu este decat o cifra...fie 25, 30, sau 39... doi la mana un barbat Matur= Ajuns la o deplină dezvoltare (fizică și intelectuală); cu judecată, cu experiență. Care dovedește o judecată ...

Re: penis subtire?

din 9 apr 2010 22:52 de Pischot

Avea penisul destul de mic incat sa te satisfaca pe tine! Era pur si simplu problema lui! :p Daca nu va simteati bine in pat... nu vad cum ar fi mers mai departe relatia... ai facut bine!

Penis subtire?

din 9 apr 2010 22:33 de monyforyou

am avut un prieten care in prima seara de dragoste ,am ramas putin dezamagita si nesadisfacuta sincer am facut mai multe poziti dar tot parea ca nu o simt cum trebuie .sunt eu anormala?sau el o are subtire?imi puteti explica mai multe cu penis ...

Re: Re: Re: Re: Cum va alintati jumatatea?

din 9 apr 2010 21:38 de McLove

Sa inteleg ca daca ii spui pe nume, nu mai e la moda? Acum, trebuie sa ii spun prietenei: "purcica mea", "mata mea", "sobolanu' meu pufos"? :blink:

Re: Re: Re: Re: football pentru fete

din 9 apr 2010 21:25 de ursaru

Hai sa-ti dau un exemplu: Cristiano Ronaldo a costat-o pe Real in jur de 94 milioane euro.Am citit prin presa spaniola ca deja Real Madrid si-a recuperat investitia.:ok: Se numeste marketing si Florentino Perez(presedintele Realului) se pricepe de ...

Re: Re: ce parere aveti?

din 9 apr 2010 21:11 de gigel

pe asta cred ca ai gandit-o mult cu capuletzul ala al tau patrat,cum ma sa nu stie sa se ingrijeasca??auzi daca o fata e virgina nu site sa se ingrijeasca ,buna gluma,pai ce ma una daca se arde gata invata datorita sexului sa se ingrijeasca??

Re: Re: Re: football pentru fete

din 9 apr 2010 20:40 de McLove

Acest "joc" a atins cote maxime si... ar trebui sa se faca ceva cu asta. Cum sa dai pe un rahat de om (analfabeti, betivi - cum sunt majoritatea jucatorilor), 80 milioane de Euro? Ce stie sa faca ala, pentru banii aia? Cu banii aia nu puteau ei ...

Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30?

din 9 apr 2010 20:19 de monyforyou

buna pe azi dupa ce m-am spovedit la voi m uitat sa va intreb un singur lucru .noi femeile trebuie sa fim :DOAMNE IN SOCIETATE ,GOSPODINA IN BUCATARIE SI CURVA IN PAT .CORECT!! aceste calitati trebuie sa le aibe o femeie sa ii placa la un barbat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 apr 2010 20:01 de eualinuta

am vorbit cu o farmacista azi si mi-a zis ca totul este okey, probabil o dereglare..mi-a zis sa astept 10 zile de la data de la care trebuia sa vina (adica de pe 7) astfel ca trebuie sa vina pana pe 17:D deci nu mi-a intarziat decat 2 zile:D dupa ...

Re: Inadaptabil

din 9 apr 2010 15:12 de Bozgoru

sincer nu prea ai ce sa faci... e vorba de creierul la varsta asta.. atata ii duce capul pe adolescenti.. si nu zic in ziua de azi .. ci din totdeauna.. cand eram eu in liceu adica acu 8-9 ani.. eu eram in extrema cealalta. eram spaima liceului, ...

Re: De ce baietilor le plac fetele virgine?

din 9 apr 2010 13:44 de Tsulai

pt ca... daca tu esti primu barbat din viata unei fete.. acea fata nu te va uita niciodata.. deaia trebuie s-o si faci bine!

Re: De 6 luni astept raspunsul ei....

din 9 apr 2010 13:13 de DarkAngel

De ce s astepti atata timp. Din moment ce susti ca esti acostat de multe fete ar trebui sa ai idee cum se vorbeste cu o fata. De ce te intereseaza ce cred colegii despre relatia voastra (daca ar fi una)este relatia ta si a ei nu a colegilor si a ...

Re: ce parere aveti?

din 9 apr 2010 12:46 de McLove

Nu! :huh: Vor sa fie primii ca sa aiba motiv sa sufere dupa, dar asta nu inseamna ca un baiat tine la o fata virgina mai mult decat una care nu mai e. Tine la fata de care se indragosteste.... Cei care zic ca o fata virgina e pura, etc... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce se intampla? :(

din 9 apr 2010 11:21 de eualinuta

pai stiam ca nu trebuie sa ai 18 ani ca sa mergi la ginecolog..iar de Postinor se ia in maxim 72 de ore dupa..azi o sa ma consult si cu o farmacista:wacko:

Re: Inadaptabil

din 9 apr 2010 11:02 de Natalya

Vorbeste cu ei intreaba-i ce au de impartit cu tine. Mai fa glume,bagate in seama cu ei etc.

Inadaptabil

din 9 apr 2010 10:49 de MalariA

Am o problema de inadaptabilitate fata de generatia mea in general . Am 16 ani sunt din Bucuresti si nu am foarte multi prieteni si cei pe care ii am nu prea "ies" cu ei pentru ca sunt niste "molai". Am avut incercari sa imi gasesc si o prietena dar ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 271 din 1098
«   1 ... 268   269   270   271   272   273   274 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare