Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 23:04 de Pischot
Sa clatesti gura?
Pentru ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu ejaculez dupa din 14 apr 2010 22:41 de eu_POTENTUL:
frate...si eu am trecut prin aceeasi problema,dar stai lejer,trebuie doar sa te masturbezi mai rar(daca o faci)daca nu...straduiestete mai mult+a fost pentru prima data stai CALM ,totul se va schimba%%-
Re: Re: Re: Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 22:40 de pepsy1989
Am fost la medic ... si mi-a dat sa cumpar o crema lomexin .. stiu ca trebuie sa ma dau de 2 ori pe zi dimineata si seara...dar nu stiu sigur cu cata crema sa ma dau :-s...
si mi-a recomandat sa ma spal cu apa in care sa dizolv o lingurita de ...
Re: Re: Re: Re: O umflatura mai jos de Penis din 14 apr 2010 22:30 de pepsy1989
Am fost la medic ... si mea dat sa cumpar o crema lomexin .. stiu ca trebuie sa ma dau de 2 ori pe zi dimineata si seara...dar nu stiu sigur cu cata crema sa ma dau :-s...
si mea recomandat sa ma spal cu apa in care sa dizolv o lingurita de ...
Re: Re: Un ajutor din 14 apr 2010 21:50 de Claudiu2011
Multumesc de raspuns. E pur si simplu amica. E si ea destul de timida. Nu formam un cuplu. Cum ar trebui procedat ? Mi-e teama de respingere :unsure: Are 26 de ani. E si ea timida.
Re: Un ajutor din 14 apr 2010 21:43 de McLove
Cine sa isi bata joc de tine?
Stai linistit, aici, toti userii inregistrat isi dau seama cand un caz, trebuie tratat cum trebuie.
Ai zis ca ai o amica cu care te intelegi foarte bine. E prietena ta, sau e iubita ta? (adica, formati un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 20:51 de lala
dap sunt fata:D u cati ani ai pischot?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2010 20:45 de Pischot
Ms McLove, se accepta ambele forme...
Oricum tot la pişcot se refera...
Defapt la cat de "Mare" sunt...
Si da, sunt fata...
Cat despre [u]lala[/u], e fata sigur daca trebuie sa-i vina :D :D :D
Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 20:38 de compot
Dupa ce-i vei spune, daca vei fi in stare(fizic, psihic), sa nu uiti sa treci pe aici sa spui cum a fost !!!
Re: Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 19:39 de ursaru
daca ii zici ,fii sigura ca se termina totul intre voi:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: foame dupa org din 14 apr 2010 18:08 de Pischot
Duracel ...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: foame dupa orgasm din 14 apr 2010 17:37 de ursaru
Important e sa se consume inainte cea ce trebuie:-`
Bateriile?:D
Re: Re: Re: Disperata... din 14 apr 2010 17:03 de alycia
eu i-am lasat pe ei intr-o alta camera,unde era petrecerea.cand s-a intamplat ce s-a intamplat chiar nu stiu ce faceau si unde erau..presupun ca tot acolo..ma doare sufletul cand ma gandesc ca trebuie sa marturisesc,acum ori niciodata,si imi voi ...
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 14 apr 2010 12:50 de ana
:))da ma baiatule si normal k in timpul actului sexual curge sange,si 1 singura data,si trece de la sine nu trebuie mers la doctor,,se vede k ejti prost k nu ai mai facut sex q ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: foame dupa orgasm din 14 apr 2010 11:42 de sgc
ma bucur pt. tine pishcot
Re: Re: Re: Exercitii Kegel PRO/CONTRA ? din 14 apr 2010 11:33 de ionut
nu prietene, du-te si urineaza si incearca sa opresti urinatul- muschiul pe care tu il folosesti atunci este cel pe care tu trebuie sa-l ''antrenezi'' contractandu-l timp de 3 sec si relaxarea lui in alte 3 sec
Re: Re: Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 04:26 de valentine
Barbatii sunt doar purtatori de candida, ei nu pot dezvolta acest virus, ei doar il iau (singura posibilitate prin care ei ar putea dezvolta candida, desi sunt in dubiu in legatura cu ea, este cazul in care ei urmeaza un tratament puternic cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda din 14 apr 2010 03:00 de Bozgoru
la 15 ani nici nu trebuie sa fii mai gras
Re: Re: Foame dupa orgasm din 14 apr 2010 02:55 de Bozgoru
inseamna ca trebuie sa te opresti din masturbat.. ca sa nu te ingrasi
Re: Candida barbati !!... din 14 apr 2010 00:44 de sgc
cum te-ai capatuit cu dansa? habar n-am daca exista clotrimazol unguent
Pagina 268 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |