Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30? din 11 apr 2010 19:10 de monyforyou
curve in pat ....dar voi ce trebuie sa fiti ?jucarie de manipulat?hai ca sunt multe de zic .:p
Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare! din 11 apr 2010 17:28 de mada
da esti cam asa am si io si miam facut un test si zice ca trebuie sa ma ingras 15 kg:wacko:
Re: Re: #Prezentari de moda la 1 noaptea din 11 apr 2010 13:32 de baby
Mai fac si ele un ban cinstit de un rimel,un parfum,o sedinta la solar....ce naiba:lol:
Nu dau fetele in cap,nu omoara deci...:lol:
Re: #Prezentari de moda la 1 noaptea din 11 apr 2010 12:57 de simosimina
Acum trebuie să-şi câştige şi fătucele alea banii într-un fel, right???
Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU 30? din 11 apr 2010 04:03 de compot
''Curve in pat'', e de ajuns :D.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masuri la inceperea vi din 10 apr 2010 18:06 de SimonaRadu2144
Eu am facut-o in iarna, acu' in vara fac 15, na. Sti, si eu sunt de varsta ta, nici eu n-am fost informata, am trecut prin niste boom-uri de stres, rupandu-mi parul din cap, crezand ca sunt insarcinata... Nu-s vreo experta in asta dar am invatat ...
Re: Penis subtire? din 10 apr 2010 17:49 de simosimina
Ori îl avea subţire..ori erai tu mai lărguţă...
Concluzia este că..Nu eraţi compatibili în pat...
Re: Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce din 10 apr 2010 14:43 de simosimina
El nu a discutat cu ea..şi comunicarea între ei ridică un semn de întrebare.
Cel mai normal într-un cuplu, mi se pare ca atunci când nu îţi convine ceva..te deranjează, etc; să vorbeşti deschis despre asta! Să îi spui ...
Re: Re: Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in c din 10 apr 2010 14:40 de DarkAngel
Nu am nici o indoiala avand in vedere cele spuse ca problema este la ea, dar din cele spuse ea nu este in stare/nu vrea sa rezolve problema, el doreste sa rezolve el problema din moment ce a venit dupa ajutor intreband am indicat cateva variante care ...
Re: Re: Buza sparta cu o piatra :( din 10 apr 2010 14:24 de baby
Nu o speria nici in halul asta.
Eu am patit mai rau.
Daca e asa grav putea sa mearga la urgente sau la o farmacie sa ii dea ceva pt a se cicatriza.
Trebuie curatata bine zona si mai ales trebuie sa ai grija ce mananci[ca ustura].....asta daca ...
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 10 apr 2010 14:19 de DarkAngel
Din moment ce spui ca nu este nici o afectiune medicala si excludem o aventura a ei. Incearca sa mergi pe partea emotionala. Adica toate femeile au nevoie de afectiune si cand se vor simti iubite cu adevarat si multumite nu exista sa nu vina dorinta ...
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 10 apr 2010 13:42 de simosimina
faptul că nu te lasă să o atingi nici măcar în glumă de fund prin casă...nu mai zic atunci când faceţi sex ..că nu vrea să o atingi nicăieri.
Ai vorbit cu ea despre asta? De ce nu dicutaţi deschis???!
Sincer este posibil să aibă ...
Re: Ciudatenii din 10 apr 2010 13:06 de Pasaroi_Cuminte
CON este o variabila de sistem.Este rezervat (cuvant cheie) pentru kernelul sistemului de operare.
Esta una din multele "easter eggs" pe care programatorii le ascund. :cat:
Este de altfel normal sa se comporte asa, deoarece pentru ...
Re: Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai ra din 10 apr 2010 12:56 de sgc
deci, eu am trecut prin ceva similar. fostul meu sot, asa cum spui si tu, nu ducea lipsa de dotare, sexul a mers foarte bine pana inainte de divort, incepuse in ultima vreme, sa-l preocupe un pic, partea culinara, au fost 13 ani de casnicie, un ...
Re: Re: casatorit de 7 ani-sexul din ce in ce mai din 10 apr 2010 05:25 de ExoticDream
Stai linistit, ti-am mai explicat ca nu consider femeile bucatele rupte din rai, iar barbatii fragmente semnate Scaraotchi. Cazul este destul de straniu.... In principiu, ei nu pare sa-i lipseasca ceva din partea sotului ei, are mai mult decat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Majorate! din 10 apr 2010 03:35 de ursaru
Lasa ca te faci tu mare:D
Si nu o sa uzi vederile ,ca iti iei umbrela;))
Casatorit de 7 ani - sexul din ce in ce mai rau din 10 apr 2010 01:57 de kbm
Problema noastra este complexa.... ca a tuturor. Casatoriti de 7 ani, fara copii (nu vrem, eu mi-am facut vasectomie ca ea sa nu mai ia anticonceptionale). La inceput totul a fost bine. Faceam sex des, nu mi-a spus niciodatat ca ceva nu ar fi bine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Majorate! din 10 apr 2010 01:56 de ExoticDream
Daca nu ai 18 ani, pleci doar impreuna cu unul din parinti sau cu un insotitor care are procura de la parintii tai cum ca te are in grija. Am vazut persoane intoarse din aeroport pentru nereguli in acte. De-aia ziceam ca trebuie asteptat pana la ...
Re: penis subtire? din 10 apr 2010 00:01 de SORIN28
Eu vreau sa intreb ceva: de ce esti tu asa sigura ca el are penisul subtire? Poate esti tu prea larga....la asta te-ai gandit?:-`
Re: penis subtire? din 9 apr 2010 23:54 de Psyche
se gaseste cineva potrivit sa ne scarpine mancarimea fiecareia,stai linistita.
diversi barbati,diverse femei,nu toti compatibili.
Pagina 270 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |