Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Candida barbati !!... din 14 apr 2010 00:18 de pepsy1989
am citit pe net despre Candida si am si eu cam aceleasi simptome... bube albe .. usturaturi/mancarimi .. si sa umflat pielea care acopera "capul" penisului [se numeste preput? ca sa stiu si eu sa nu mor prost... ]?... ce tratamente recomandati... ...
Re: Invazia din 13 apr 2010 22:07 de simosimina
căt am şters şi eu la Viaţa Sexuală...:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: foame dupa orgasm din 13 apr 2010 20:36 de Pischot
Dupa mi-e si Foame... Si somn...Si Sete...:huh:
Dar pe astea le potolesc repede :D Important e sa se consume inainte cea ce trebuie:-`
Re: Re: disperata... din 13 apr 2010 19:58 de alycia
nu trebuie neaparat sa uiti tot ce faci,daca bei..si nu vreau sa ma dau lovita sa ma luati pe sus,nu stiu cum sa spun mai clar,adica vedeam ce fac,dar starea in care eram nu o puteam controla,park eram pe alta lume si parca eram dusa,nu am ...
Re: Invazia din 13 apr 2010 01:17 de compot
Simplu, n-ai cont, nu poti posta!
Invazia "roboteilor"! Solicitam ajutor adminului! din 13 apr 2010 01:02 de ExoticDream
In general, am rabdare, dar.... nu mai rezist! Aseara am sters circa o ora mesaje aruncate in mai toate sectiunile, iar astazi am avut curiozitatea sa le si numar (altele noi, evident, rasarite ca ciupercile dupa ora 21): 156! Trebuie sa existe un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Filme sub clar de luna in Bucu din 13 apr 2010 00:36 de ExoticDream
Nu, merci, mie chiar imi place "sportul" asta, ma tem ca in cazul meu va fi invers!
P.S. Ti-am spus de minimum 1001 ori ca urasc genul de fete lesinate dupa (numerosi) cai putere si alte aberatii de acest gen! Fata/femeia trebuie sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cand parintii din 12 apr 2010 22:57 de ursaru
O fii el fiinta nobila si iubitoare bla bla bla...dar trebuie sa fie barbat si sa reuseasca sa se impuna in fata lu` maica-sa,sa nu`l mai controleze de frica sa nu o ia pe cai gresite ,ca oricum e destul de mare.
Re: foame dupa orgasm din 12 apr 2010 18:43 de ursaru
nu imi dau seama ce ar putea fii..
la mine e exact invers,dupa sex nu mai imi trebuie mancare deloc :D
Re: oare la ce ajuta daca faci sex? din 12 apr 2010 18:13 de SoRyNa:X:X:*
in niciun caz nu dispar daca faci sex...eu fac sex si nu mi-a disparut niciun cos ma rog nu am dar imi apar atunci cand trebuie sa imi vina:P:~*:~*:-*
Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 12 apr 2010 17:30 de McLove
Eu de ce nu am noroc de proaste ca tine? :((
Sunt blestemat!!!
Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 12 apr 2010 16:43 de :X:X
eu am fost cred ca cea mai norocoasa am fost super excitata si m-a durut enorm dar nu a curs sange :ok::love: am avut himenul elastic:rolleyes:
Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 12 apr 2010 14:10 de kudica5000
M-am despartit de prietenul meu in urma cu o luna.Am fost certati,dar acum cica suntei prieteni buni.Tot insista,zicea ca de ce sa fim certati si sa ne uram..vorbim despre orice.. el acum s-a impacat cu fosta de cateva zile,si mi-a zis ca ii este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 apr 2010 10:42 de lary
Daca chiar o iubesti cu adevarat asa cum spui ...nu trebuie sa iti para rau k nu ai facut-o sau ka ea nu vrea sa o faceti.Te asigur ka si ea isi doreste mai mult decat tine chestia asta..dar fetele in primul rand sunt mai fricoase..si mai timide..si ...
Re: Re: Re: Re: Filme sub clar de luna in Bucurest din 12 apr 2010 03:20 de valentine
Ce e mai grav e ca le are pe ambele:D
Da stii tu cum sunt femeile...asteapta sa faca iubitul pe taximetristul pt ele:D
Re: Re: Re: Filme sub clar de luna in Bucuresti! din 12 apr 2010 03:02 de Bozgoru
si daia iti trebuie maisna si carnet..:-`
Salut, Deci Sa-ti Raspund la Intrebarea Ta Virginu din 12 apr 2010 00:22 de Sergiu
deci parerea mea, personala este sa o iei cu vrajeala pe fata ii zici asha in felul urmator : iubita mea ai dori sa-ti incepi viata sexuala cu mine daca zice ca nu e inca pregatita o iei altfel : iubire, eu te inteleg pe tine ca fata dar trebuie sa ...
pei motivul este urmatorul k eu stau la tara si im din 11 apr 2010 21:56 de blonnda
heloo.nu poate afla nimeni daca nu te lauzi tu sau partenerul tau cu asta!.si in plus e problema ta..nu trebuie sa dai importanta la ce spun altii(!).si oricum intr'un final tot rupeai himenul;)
Re: De ce se uita baietii dupa alte fete? din 11 apr 2010 21:41 de Ramo
Sincer? Este o lipsa de respect, am fost casatorita si in relatie 11 ani, mult timp am avut o relatie EXTRAORDINARA, ani de zile.
Niciodata nu s-a uitat dupa alta in un mod in care sa ma simt eu jignita si nici eu dupa altul.
Libertate in ...
Re: Re: Re: Re: Re: UN BARBAT MATUR E LA 25 39 SAU din 11 apr 2010 20:27 de McLove
Stii ce ma enerveaza pe mine? :unsure:
Sariti toate/toti cu gura: "eu c.urva?! niciodata!"
Deci, sa inteleg ca intr-un contact sexual, numai baietii se simt bine?
Duceti-va si plangeti-va in alta parte, la cei care nu au vazut in viata lor o ...
Pagina 269 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |