Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va din 16 mar 2010 22:15 de ExoticDream
Voi nu intelegeti ca nimeni nu-si doreste o relatie la distanta, perioada aceea este una temporara, pe care cei doi o indura cu stoicism pentru ca au ajuns la concluzia ca se potrivesc si relatia lor merita acest sacrificiu! Sigur ca doare sa nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le din 16 mar 2010 22:02 de ExoticDream
Hm... sa vedem daca am inteles bine: daca esti baiat cu fizicul atent lucrat la sala, este obligatoriu sa ti-l expui in haine mulate? De-aia tragi de fiarele alea pana simti ca mori? Ca sa "dai bine"? Cam ce fel de haine ai putea purta pentru ca ...
Re: Menstruatia prietenei mele intarzie.. din 16 mar 2010 17:56 de ursaru
eu cred ca ii intarzie din cauza stresului,posibil o raceala acolo
jos.
Menstruatia prietenei mele intarzie.. din 16 mar 2010 17:48 de Claudiu
Buna ! As dorii sa ma lamuriti si pe mine cu ceva...Am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea de revelion insa nu sa inatmplat nimic iesit din comun..adica ne-am oprit cand trebuie.. am avut ciclu in ianuarie apoi in februarie si acum in 10 ...
Re: Re: Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj? din 16 mar 2010 16:57 de stefania
am mare nevoie de un sfat daca se intimpla ceva cand faci chiuretaj ca vreau sa fac si eu unul nam facut niciodata in schimb am 3 nasteri si va dati seama ca numi mai trebuie unul ami puteti recomanda vreun medic bun in tulea va rog datimi raspuns va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va des din 16 mar 2010 15:54 de cherry_dream
ce sens are sa ai iubit/iubita la distanta? sa vorbiti toata ziua la telefon, mesaje, internet? sa va vedeti foarte rar? are rost sa-ti irosesti viata asa?
ca pana la urma..avem nevoie de cineva care sa fie langa noi, sa ne tina in brate, sa ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se poate reaprinde din 16 mar 2010 15:40 de Black_06
:lol::lol:.....hai sa iti dau tema pentru acasa : "Citeste toate posturile mele si comenteaza-le",te astept cu tema completa:lol:...
Eu te inteleg ca te-ai atacat de la ultimile noastre conversatii indirecte,hai sa nu facem din site-ul asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste din 16 mar 2010 01:35 de ExoticDream
Iubirea nu are o varsta de la care poate "incepe", insa este adevarat ca multi adolescenti confunda atractia pe care o simt fata de cineva (materializata in placerea de a fi impreuna cu persoana respectiva) in primele saptamani dupa ce au facut ...
Re: Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel de s din 16 mar 2010 00:08 de Cristina_1988
Sincer, nu cred ca este chiar asa ! Am o prietena care lucreaza la un astfel de salon si mi-a sp ca sexul este exclus iar masajul este facut cu multa pasiune si profesionalis (fetele detin diplome in masaj, recunoscute de Ministerul Muncii ) . Nu ...
Re: Re: Usturime si sangerare in zona genitala din 15 mar 2010 22:27 de ubyalex
am fost la medic....iar acum astept cu nerbdare analizele....voi veni cu amanunte:P
Re: Re: Usturime si sangerare in zona genitala din 15 mar 2010 22:27 de ubyalex
am fost la medic....iar acum astept cu nerbdare analizele....voi veni cu amanunte:P
Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange din 15 mar 2010 21:45 de iano
ba eu ced ca este posibil desi nu credeam asta
nu cred ca este posibil.Nu poti sa dezvirginezi o fata fara sa-i curga sange oricat de putin.Vezi rezolva-ti problema cum trebuie
:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita din 15 mar 2010 20:20 de compot
Serios??
Ele nu-si dau seama singure de societatea in care traim??
Tre' sa le bage cineva pe gat??
Tre' sa inveti sa te educi singru, nu sa astepti sa te inveti altu' ;).
Sa mai treaca si pe la scoala.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa din 15 mar 2010 20:16 de Psyche
motiv pentru care trebuie protejate cumva de posibilele greseli .. cum ar fi si cazul acesta.
niciodata nu mi-am crezut parinti cand spuneau " o sa vezi ce rau iti va parea ca nu ai ascultat".
deja cand ajungi la o anumita varsta,zic eu .. ...
Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 20:02 de Incepator
Termina-te ! Ai incredere in mine, sau daca nu ai , macar incearca ! E clar ca lumina zilei ca nu trebuie s-o faceti !
Ai timp, e mai frumos dupa 18, si cu persoana care tine la tine .
Ti-as scrie 10 pagini de dulcegarii de astea, dar n-are ...
Re: Re: Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 19:53 de Psyche
da,probabil fata asta o sa dea de una singura o mare lovitura de stat.
vizavi de problema cu care te confrunti,albastrica. orice ai decide sa faci(desi noi ti-am recomanda sa nu;oricum va face tot cum va vrea),nu o fa pentru el .. sau ca sa ...
Re: Re: merita sa fac dragoste cu el? din 15 mar 2010 19:48 de Incepator
Trebuie sa inveti, sa ajungi mare ( in IQ ), sa scoti aceasta tara din rahatul in care ne-au bagat toti pupincuristii lui Ceasca care astazi se declara....anti .
Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari? din 15 mar 2010 14:34 de cherry_dream
e adevarat ca daca stiu ca ai prieten mai mare, nu se mai "leaga" de tine ... dar ca sa-l ai, sa-l "pastrezi", trebuie sa-i faci si pe plac. deci totul e pana la un punct. ii convine baiatului sa fie in dezavantaj? nu. adica ... daca n-o convinge ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me din 15 mar 2010 13:39 de Leroy
In niciun caz nu ma refer la asta, aici m-am referit la cat e de greu sau de usor, unui baiat sau unei fete sa se lase din prima...
Un baiat imediat cedeaza, sa nu-mi spui ca stii de aia care nu-s de acord cu sexul la prima intalnire ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am din 15 mar 2010 13:36 de Leroy
Bine punctat :lol: ai dreptate, dar in orice caz trebuie sa existe initiativa, cel putin din partea baiatului, ca daca el da semne ca se opreste, doar nu o sa zica fata, pe care o doare, ca mai vrea, sau ca vrea sa termine ce a inceput, sunt ...
Pagina 285 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |