Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va

din 16 mar 2010 22:15 de ExoticDream

Voi nu intelegeti ca nimeni nu-si doreste o relatie la distanta, perioada aceea este una temporara, pe care cei doi o indura cu stoicism pentru ca au ajuns la concluzia ca se potrivesc si relatia lor merita acest sacrificiu! Sigur ca doare sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor le

din 16 mar 2010 22:02 de ExoticDream

Hm... sa vedem daca am inteles bine: daca esti baiat cu fizicul atent lucrat la sala, este obligatoriu sa ti-l expui in haine mulate? De-aia tragi de fiarele alea pana simti ca mori? Ca sa "dai bine"? Cam ce fel de haine ai putea purta pentru ca ...

Re: Menstruatia prietenei mele intarzie..

din 16 mar 2010 17:56 de ursaru

eu cred ca ii intarzie din cauza stresului,posibil o raceala acolo jos.

Menstruatia prietenei mele intarzie..

din 16 mar 2010 17:48 de Claudiu

Buna ! As dorii sa ma lamuriti si pe mine cu ceva...Am avut contact sexual neprotejat cu prietena mea de revelion insa nu sa inatmplat nimic iesit din comun..adica ne-am oprit cand trebuie.. am avut ciclu in ianuarie apoi in februarie si acum in 10 ...

Re: Re: Re: Re: Cum te simti dupa un chiuretaj?

din 16 mar 2010 16:57 de stefania

am mare nevoie de un sfat daca se intimpla ceva cand faci chiuretaj ca vreau sa fac si eu unul nam facut niciodata in schimb am 3 nasteri si va dati seama ca numi mai trebuie unul ami puteti recomanda vreun medic bun in tulea va rog datimi raspuns va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum va des

din 16 mar 2010 15:54 de cherry_dream

ce sens are sa ai iubit/iubita la distanta? sa vorbiti toata ziua la telefon, mesaje, internet? sa va vedeti foarte rar? are rost sa-ti irosesti viata asa? ca pana la urma..avem nevoie de cineva care sa fie langa noi, sa ne tina in brate, sa ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se poate reaprinde

din 16 mar 2010 15:40 de Black_06

:lol::lol:.....hai sa iti dau tema pentru acasa : "Citeste toate posturile mele si comenteaza-le",te astept cu tema completa:lol:... Eu te inteleg ca te-ai atacat de la ultimile noastre conversatii indirecte,hai sa nu facem din site-ul asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste

din 16 mar 2010 01:35 de ExoticDream

Iubirea nu are o varsta de la care poate "incepe", insa este adevarat ca multi adolescenti confunda atractia pe care o simt fata de cineva (materializata in placerea de a fi impreuna cu persoana respectiva) in primele saptamani dupa ce au facut ...

Re: Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel de s

din 16 mar 2010 00:08 de Cristina_1988

Sincer, nu cred ca este chiar asa ! Am o prietena care lucreaza la un astfel de salon si mi-a sp ca sexul este exclus iar masajul este facut cu multa pasiune si profesionalis (fetele detin diplome in masaj, recunoscute de Ministerul Muncii ) . Nu ...

Re: Re: Usturime si sangerare in zona genitala

din 15 mar 2010 22:27 de ubyalex

am fost la medic....iar acum astept cu nerbdare analizele....voi veni cu amanunte:P

Re: Re: Usturime si sangerare in zona genitala

din 15 mar 2010 22:27 de ubyalex

am fost la medic....iar acum astept cu nerbdare analizele....voi veni cu amanunte:P

Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge sange

din 15 mar 2010 21:45 de iano

ba eu ced ca este posibil desi nu credeam asta nu cred ca este posibil.Nu poti sa dezvirginezi o fata fara sa-i curga sange oricat de putin.Vezi rezolva-ti problema cum trebuie :.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita

din 15 mar 2010 20:20 de compot

Serios?? Ele nu-si dau seama singure de societatea in care traim?? Tre' sa le bage cineva pe gat?? Tre' sa inveti sa te educi singru, nu sa astepti sa te inveti altu' ;). Sa mai treaca si pe la scoala.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: merita sa

din 15 mar 2010 20:16 de Psyche

motiv pentru care trebuie protejate cumva de posibilele greseli .. cum ar fi si cazul acesta. niciodata nu mi-am crezut parinti cand spuneau " o sa vezi ce rau iti va parea ca nu ai ascultat". deja cand ajungi la o anumita varsta,zic eu .. ...

Re: Re: Re: Re: Re: merita sa fac dragoste cu el?

din 15 mar 2010 20:02 de Incepator

Termina-te ! Ai incredere in mine, sau daca nu ai , macar incearca ! E clar ca lumina zilei ca nu trebuie s-o faceti ! Ai timp, e mai frumos dupa 18, si cu persoana care tine la tine . Ti-as scrie 10 pagini de dulcegarii de astea, dar n-are ...

Re: Re: Re: merita sa fac dragoste cu el?

din 15 mar 2010 19:53 de Psyche

da,probabil fata asta o sa dea de una singura o mare lovitura de stat. vizavi de problema cu care te confrunti,albastrica. orice ai decide sa faci(desi noi ti-am recomanda sa nu;oricum va face tot cum va vrea),nu o fa pentru el .. sau ca sa ...

Re: Re: merita sa fac dragoste cu el?

din 15 mar 2010 19:48 de Incepator

Trebuie sa inveti, sa ajungi mare ( in IQ ), sa scoti aceasta tara din rahatul in care ne-au bagat toti pupincuristii lui Ceasca care astazi se declara....anti .

Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai mari?

din 15 mar 2010 14:34 de cherry_dream

e adevarat ca daca stiu ca ai prieten mai mare, nu se mai "leaga" de tine ... dar ca sa-l ai, sa-l "pastrezi", trebuie sa-i faci si pe plac. deci totul e pana la un punct. ii convine baiatului sa fie in dezavantaj? nu. adica ... daca n-o convinge ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Me

din 15 mar 2010 13:39 de Leroy

In niciun caz nu ma refer la asta, aici m-am referit la cat e de greu sau de usor, unui baiat sau unei fete sa se lase din prima... Un baiat imediat cedeaza, sa nu-mi spui ca stii de aia care nu-s de acord cu sexul la prima intalnire ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am

din 15 mar 2010 13:36 de Leroy

Bine punctat :lol: ai dreptate, dar in orice caz trebuie sa existe initiativa, cel putin din partea baiatului, ca daca el da semne ca se opreste, doar nu o sa zica fata, pe care o doare, ca mai vrea, sau ca vrea sa termine ce a inceput, sunt ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 285 din 1098
«   1 ... 282   283   284   285   286   287   288 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare