Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea din 18 mar 2010 16:04 de cherry_dream
tu vorbesti serios? sau e caterinca? :lol::lol:
nu de alta ... dar nici nu-ti mai dai seama in ziua de azi :blink:
Re: Am 16 ani si sunt virgina din 18 mar 2010 16:01 de cherry_dream
in primul rand ti-e frica ... in al doilea rand esti inca mica ... mai asteapta cel putin un an ... vei gandi altfel,crede-ma. mai bine nu o incepi acum. decat sa regreti dupa ... mai bine mai astepti. pana cand te simti pregatita ... nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la b din 18 mar 2010 15:55 de Ionutzz
cam acelasi lucru si la mn. am 13 ani si am incercat cu o fata de 16, ea mi`a spus cum trebuie sa o bag( era dezvirginata). prima data ma durut dar am continuat sa i`o bag pana mi`a curs sangele. am luat o pauza de 5 min si am continuat sa facem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexu din 18 mar 2010 14:26 de McLove
Asta e ceva normal... niciodata nu va simti acelasi lucru pentru o fata si pentru un baiat.
Ea, vrea doar sa.... aiba un contact sexual, dar tot pe tine te iubeste cu adevarat.
Asta, totusi, nu se intreaba pe forum... voi doi trebuie sa ...
Re: Baiat -> Fata -> Curaj = 0 din 18 mar 2010 13:42 de Psyche
si stai si te uiti la ea .. si ea la tine .. cu "intensitate". si nu se intampla nimic. nu se va intampla nimic daca tu nu te decizi sa faci un pas . va veti uita unul la altul pana cand se va gandi ea sa ia initiativa sau se va satura sa astepte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dulcea razbunare din 18 mar 2010 00:35 de ExoticDream
In cele mai multe cazuri nu esti prost nici macar o data.
1) Daca ai avut incredere in el si, cu toata inteligenta si spiritul tau de observatie, nimic nu te-ar fi putut face sa banuiesti ca isi bate joc de tine (doar n-o sa stai la panda zi ...
Re: Anticonceptionale! din 17 mar 2010 22:39 de simosimina
Mda...teoretic ar trebui să mergi la ginecolog, însă în ziua de azi rar mai fac teste pentru a vedea ce tip de anticoncepţionale ţi se potrivesc.
Eu recomand Yasminul..
Acum fugi totuşi la medic..:)
Re: Anticonceptionale! din 17 mar 2010 22:37 de Psyche
da,ar fi indicat un medic ginecolog si niste analize.
Anticonceptionale! din 17 mar 2010 22:23 de Wih43l4
Vreau sa incep sa iau anticonceptionale , pt a nu mai folosi prezervativul,ce trebuie sa fac?Trebuie neaparat sa merg la medic pt a mi le recomanda pe cele pt organismul meu?
[b]Multumesc celor care vor raspunde![/b]:~*
Re: Re: Re: Re: Iubesc si nu ma aude nimeni din 17 mar 2010 21:39 de indrumator
credema si iti spun sincer si eu am fost in aceeasi situatie ca tine si este foarte urata senzatie si te trec fiori in fiecare zi,ora,minut,secunda ca s-ar putea incheia relatia si tie iti este frica de asta este foarte greu sa treci peste un asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: 16 ani ..nu am avut inca priet din 17 mar 2010 21:31 de al3xa_anamaria
mai gata...fata respectiva trebuie sa aiba acum 18 ani...subiectu e din 2008..probabil k pana aqm sa lamurit si ea cum sta treaba :ok:
Re: Cum fac barbatii ca femeile sa se indragostea din 17 mar 2010 20:54 de indrumator
fi atent la mine... nu iti trebuie masina neaparat sau bani multi sau sa fii cool tu doar trebuie sa fii pe linia de plutire... nu trebuie sa inventezi texte sau asa o sa vezi k vei spune singur cu gura ta din cap de la tine texte si altele dak chiar ...
Re: lovarboiului din 17 mar 2010 19:20 de Alex
Ce dastept esti tu! De unde ziceai ca esti? ai aparut si tu prin zona sa iti dau cu parerea. loverboy ! WTF marsh maa.
Re: Am 16 ani si sunt virgina din 17 mar 2010 17:57 de McLove
Pai, nu incepe!
Trebuie neaparat sa iti incepi viata sexuala, acum?
Re: Re: Re: Re: Ce fel de fete gasesti la astfel din 17 mar 2010 11:25 de SORIN28
Daca nu se incheie cu finalizare eu spun "pas". Odata ca sta prosopul cort, ceea ce nu e frumos, plus ca ar fi durerea prea mare.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: transexual din 17 mar 2010 10:51 de SORIN28
Ete ca aici suntem d'acord :P ...pentru ca sunt si alte tipuri de persoane care cred ca daca stau la masa cu mine sau bem un suc/o bere pe o terasa....suntem prieteni.
Corect.
Nu trebuie sa intri intr-un asemenea grup...pur si simplu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se poate reapr din 17 mar 2010 04:00 de compot
Off: Acum vad mesajul asta.
ON: Mersi, dar nu accept, in mare parte a timpului meu, fac lucruri interesante.:ok:.
Ai perceput eronat,
Avem pareri diferite nicidecum, "m-am atacat", am fost "atacat".:ok:.
Nu, adu-ti aminte, tu le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2010 00:07 de Leroy
Daca barbatii ar fi considerati macho (ceea ce eu nu ma cred nicio clipa, trebuie sa facem diferenta intre parere, si stil de viata, caci asta inseamna macho de fapt, un stil de viata, eu doar sunt de parere ca nu as refuza o astfel de partida, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce v-ati insela iub din 16 mar 2010 23:32 de ursaru
hmm...nu prea imi gasesc cuvintele,dar eu cred ca cel/cea care inseala ,trebuie sa se prefaca f bine cand ajunge acasa la iubit/a ,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat,sa-si ascunda f bine urmele.trebuie sa ai si o anumita experienta,daca esti ...
Re: Sinucidere din 16 mar 2010 22:32 de MissPerfectiune
Eu nu cred ca este o solutie sa te sinucizi... Ai da dovada de prostie:p
Unii oameni zic ca daca te-ai sinucide dai dovada de lasitate dar si de curaj in acelasi timp:
de lasitate pt ca nu poti sa faci fata vietii
de curaj pt ca trebuie sa ai ...
Pagina 284 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |