Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 mar 2010 17:17 de Bianca_Bia

E altceva,asta intra in alta categorie.De dezvirginat m-am dezvirginat pt ca n-am avut incotro,ca m-am casatorit si a trebuie,nu ca am fost curioasa sau eu stiu....dar analul nu am nici un motiv de ce sa-l fac.Doar nu voi face doar pt ca vrea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie

din 14 mar 2010 15:01 de Leroy

Asa mi s-a intamplat si mie cu prietena, un pahar de vin, excitati, incetisor, alea alea, a decurs totul repede repejor, a durut-o cam, da mai mult era frica de fapt decat durerea... nah, depinde de la fata la fata:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat

din 14 mar 2010 14:54 de Leroy

Eu cand am zis de bautura, m-am referit doar la un pahar de vin, ca sa creasca tensiunea O:) sa se mai destinda si ea, crede-ma, face bine, dar numai un pahar, nu mai mult, serviti si voi cat sa fie bine, nu sa va imbatati sau sa va ametiti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de u

din 14 mar 2010 14:31 de Bianca_Bia

Al meu nu stiu ce mi-a facut cand m-a dezvirginat,dar pot sa spun ca nu m-a durut aproape deloc :).Ma ustura apoi la inceput de fiecare data cand faceam,dar atat.Eram prea stramta cred si de aia.El mi-a facut si oral,mi-a bagat si degetul inainte si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat

din 14 mar 2010 13:55 de drooz

asai :)))) noi vb deschis despre asta nui problema ... akm sper sa depaseasca momentul... ms frumos de sfat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este buna sperma d

din 14 mar 2010 13:51 de dan

dar da gindim si altfel dupa ce se consuma monmentul el daca o damdoreste sa osarute fara prejudecati

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: este buna sperma de in

din 14 mar 2010 13:47 de dan

nu trbuie so faci bine. Trebuie sa faci exact ceea ce simti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: transexualitatea

din 14 mar 2010 12:59 de baby

Am vazut si eu filmul. Si nu e nimic atat de impresionant la el. Mai degraba ma "durea" cand se bateau alde tom si jerry Daca poti sa faci asta...succes! Cum adica sparte? Nici nu trebuie sa le ajuti. Ca sa ajuti o persoana ...

Re: Re: Re: Re: Re: transexualitatea

din 14 mar 2010 11:57 de McLove

Din cauza filmului, nici o strategie de promovare, nimic. Au ramas "traumatizati" ca ala nu a renuntat sa mai fie om.Ratati, ce sa le ceri? Stii ceva? Ii bag corectitudiunea, unde a inventat-o el! Eu niciodata nu o sa ajut persoanele ...

Re: Re: Re: Re: transexualitatea

din 14 mar 2010 11:44 de baby

1. Cazurile in care e nevoie mare de bani au existat si vor exista mereu.....si nu ma mira. Imi e mila si trebuie ajutati. 2. Nu s-au sinucis din cauza filmului avatar ci a fost doar o strategie de promovare a filmului pe spinarea unor oameni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat

din 14 mar 2010 11:18 de cherry_dream

ok. eu nu ti-am dat :lol:. deci. este virgina, e normal s-o doara ... ati vorbit inainte despre asta? sa stii ca o linisteste, ca "reactioneaza" altfel daca stie ce si cum ... ai grija de ea, poarta-te frumos, fa-o sa aibe incredere in ...

Re: ajutor!!

din 14 mar 2010 10:20 de cherry_dream

nu o s-o mute pe fata aia, deoarece este mica de inaltime si nu o sa vada la tabla. vorbiti intre voi si aranjati sa stati altfel. desi ... asa dintr-o data..e cam aiurea sa vrei sa te muti cu el :lol:. trebuie sa ai un motiv cat de cat serios. nu ca ...

Re: Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginita

din 14 mar 2010 00:28 de compot

Explica tu, de ce e aia' dementa ca isi vinde virginitatea ?

din 13 mar 2010 16:21 de robertzzel

...crede-ma ca si pe mine tot asta ma enerveaza...ca nu am orgoliu cu cine trebuie...adica in fata ei, as da de inteles ca nu prea mai ma intereseaza si ca sunt fericit alaturi de cine sunt, adica v-am mai zis nu o bag eu in seama numai daca intra ea ...

din 13 mar 2010 13:57 de sgc

dvs. capitan de vas?!? nu cred domnule consul. cred ca trebuie sa luati o alga-n gura cand veti pune prima data piciorul pe-o nava, bashca banuiesc ca nu faceti fatza raului de mare. oricum, daca tot sunteti prezent, la treaba

Re: fosta prietena...o poveste cam complicata :-<

din 12 mar 2010 23:00 de valentine

Acum cel mai probabil o sa vina ExoticDream cu o oda de preaslavire a fetei si sa-ti explice ca tipa defapt e sensibila si ca tu tot trebuie sa o iubesti si sa ii asterni covor de flori cand o vezi, sa o iei in brate, sa-i spui cat de mult o iubesti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa o iau sau nu?

din 12 mar 2010 22:59 de McLove

Acum, desigur, pentru ca fata sa ramana insarcinata, trebuie sa aiba ghinion cu, caru'! Altele nu pot ramane insarcinate normal, si cand te gandesti ca la cele care nu vor, baiatul a eliminat un spermatozoid si ala a fost de ajuns. Aiurea!

Re: Re: Este buna sperma inghitita?

din 12 mar 2010 21:16 de Danny_DaBoss

normal.. unele suporta altele nu.. nu mai vorbiti aiurea daca nu stiti despre ce e vorba ca doar asa ati auzit de la nu stiu cine si nu stiu care.. o fata poate sa zica de 100 de ori ca e scarbos si cand incearca pentru prima oara poate ii ...

Re: Este buna sperma inghitita?

din 12 mar 2010 18:17 de ultrasandra

Nimeni nu-ti poate spune daca este buna sau nu.Trebuie sa vezi singura pt ca asa cum mai spunea cineva gusturile nu se discuta.Unora le place altora li se pare scarbos,parerile sunt impartite,iar asta e o intrebare la care numai tu singura iti poti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Traian Basescu

din 12 mar 2010 15:27 de carrie

Eu cred ca, dincolo de faptul ca aceasta criza exista si a fost "implementata" cu scopuri precise, totusi dimensiunea ei psihologica si cea reflectata in mass - media este mult mai mare decat cea reala. Este de altfel o scuza buna, in special pentru ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 287 din 1098
«   1 ... 284   285   286   287   288   289   290 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare