Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Umbre dusmanoase emergand din amemorie....

din 22 mar 2010 01:46 de ExoticDream

Exista "poteci" pe care nu le poti parcurge decat intr-un anumit fel, cu un anumit mijloc de transport: asa cum pe fiordurile norvegiene preferi vaporasul mult prea periculoasei parapante, asa cum sinuoasele trecatori aflate la altitudini... ...

Re: Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 22:38 de AlexaMony

el zice k eu il mint , k el stie cum trebuie sa arate o fata virgina si zice k de ce tocmai mie mi s-a intamplat asa ceva . I-am propus si sa mergem la ginecolog sa ii arat k el a fost primul. S-ar putea prinutr-un control la ginecolog sa ii arat k ...

Re: O problema cu penisul

din 21 mar 2010 20:12 de cherry_dream

mai bine te duci la un control ...

Re: O problema cu penisul

din 21 mar 2010 19:51 de compot

Medic...

Re: Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptionala!

din 21 mar 2010 19:31 de nicoletashun

Am si eu nevoie de ajutor. Iau Yasmine de 1 an jumatate.Am uitat a 13-a pastila din blister.Am luat-o ziua urmatoare dupa 24 ore impreuna cu pilula care urma.Asa scrie in prospect. Acum vine intrebarea meaȘ Nu trebuie sa ma protejez 7 zile ...

O problema cu penisul

din 21 mar 2010 18:46 de Zamorano

Am 17 ani, acum 3 sapt am observat ca nu mi se mai scula. A doua zi, dupa ce am observat, am reusit sa ma masturbez. Acum mi se scoala foarte greu si se lasa foarte usor. Inainte era exact invers. Chiar si cand faceam sex cu prietena mea mi se ...

Re: Re: fosta prietena...o poveste cam complicata

din 21 mar 2010 18:09 de ExoticDream

Uite ca te inseli.... din nou! :D:D:D

Re: Re: Ce parere ai?

din 21 mar 2010 17:43 de ursaru

eu cred ca trebuie sa fii 70% "porc" si 30% gentleman ca sa faci sex cu o femeie.nu e o chestie generala cum ca toate fetele vor baieti rai.

Re: Re: Am vreo sansa?

din 21 mar 2010 16:08 de ExoticDream

Nu stiu daca fata aia are habar pe cine iubeste sau daca macar intelege ce inseamna verbul ala! Nu mai comentez moralitatea combinatiei "are prieten de 2 ani" cu "mi-a spus ca ma iubeste in bratele mele"! Mi se pare o fata cu capul in nori, cam ...

Re: Ce fel de barbati merg la un salon de masaj er

din 21 mar 2010 16:04 de vladbodan

pai in primul rand gandeste-te de ce ar avea nevoie de un masaj erotic de la altcineva ... si vei ajunge probabil la un numitor comun care relateaza ca el se simte obligat sa mearga la un astfel de salon fiindca ce are el [adica pe tine] nu ...

Re: Intalnire cu o fata

din 21 mar 2010 15:42 de Psyche

i-ai o floare poate. daca e o fire care trebuie gugulita,ia-o de acasa.daca nu,las-o pe ea sa decida locul unde va intalniti. gandeste-te la subiecte pe care nu le-ati mai abordat,gusturi in materie ...

Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 15:12 de Psyche

AlexaMony,prietenul tau trebuie informat.pana si vizualizarea posturilor de pe acest site ar ajuta. dar daca incredere nu e,nimic nu e.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s

din 21 mar 2010 14:07 de McLove

Bine ca esti tu destept! :rolleyes: Daca eu vreau sa mananc un fel de mancare toata viata, ce te doare pe tine?! Data viitoare, nu mai ii face pe altii incuiati, atat timp cat tu esti un exemplu clar.

Re: Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 11:42 de alexnico08

tu esti si mai PROST informat,daca are ceva de castigat !!! Primul baiat din viata unei fete NU SE UITA!!! si daca va stii cum sa se poarte cu ea,va avea numai de CASTIGAT,fata ii va face numai pe PLAC !!! Acu am observat si eu la prietena ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti ma

din 21 mar 2010 11:22 de vladbodan

Incapabil sau incapabilitate ex Sunt incapabil sa-mi dau seama de ce nu gasesc cuvantul asta in dex adica nu reusesti ;)

Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare

din 21 mar 2010 11:17 de Andreea18

sunt total de accord ! am fost cu mama la un control pentru ca imi spunea ca sunt prea slaba..dar am oasele usoare . Am 1.63 si 43 de kg .. cam asa..si doctorul a spus ca nu sunt slaba ci ca am oasele usoare. Dar mama nu intelege asta si ...

Daca vrei sa faci sex cu o femeie trebuie sa fii porc?

din 21 mar 2010 11:16 de Dude843

o sa ma exprim cu ajutorul unui banc: Iepurasul se plimba prin padure,gandindu-se daca se se duca la vulpita sau sa nu se duca.Pentru el vulpita era cea mai frumoasa fiinta din tot universul si nu isi dorea decat sa fie impreuna cu ea.Intr-o zi,si-a ...

Re: Nu are incredere in mine

din 21 mar 2010 11:16 de vladbodan

pai normal fiindca prietenul tau este de specie neomeneasca si cu cunostinte la fel de limitate, femeile excitate cum trebuie in general nu trebuie sa ai probleme cu penetrarea chiar si daca sunt virgine, iar picaturile de sange nu sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 18 ani :-s

din 21 mar 2010 11:01 de vladbodan

nu... mai degraba cred ca tu esti un exemplu al acestei societati deplorabile care au un orizont prea ingust incat sa ia si alte pareri in considerare gen egou masculin. e fix problema ta daca tu vrei sa ramai virgin toata viata ta, dar asta nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce fetele vor baieti mai ma

din 21 mar 2010 04:36 de ExoticDream

Da, acela era cuvantul cu pricina. I-am dat update DEXului, dar degeaba: tot nu exista! Poate ai vrut sa spui [i]incapacitatea[/i], dar..... mai trebuie ceva, [i]incapacitatea de a....[/i]? Cred ca [i]prostia[/i] ar putea fi alegerea ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 282 din 1098
«   1 ... 279   280   281   282   283   284   285 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare