Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 12 mar 2010 13:03 de lenu

eu cred ca anticonceptionale poti sa folosesti de cand ai menstruatie.pt a o rega sau a te proteja.daca ai o viata sexuala activa trebuie sa folosesti o metoda contraceptiva.iar daca nu .nu are rost sa_ti bati capul.PREZERVATIVUL E INDICAT IN CAZUL ...

Re: Ejaculare in apa (la strand) => sarcina?

din 12 mar 2010 01:18 de alexnico08

"picaturile placerii"???? va rog mai multe detalii,ca poate mor aici de inima:o

Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

din 11 mar 2010 23:28 de Leroy

La faza cu oralul ai dreptate, doar ca fiind virgina, nu stiu daca ar putea accepta, cel putin, multe dintre virgine nu accepta nici macar sa te uiti la "ververitza" ei :lol: dapui sa ii faci oral... Lubrifiantul e o idee buna, dar sa stii ...

Re: Penetrare superficiala, durere => inca virgina

din 11 mar 2010 23:24 de Leroy

In mod cert esti virgina, daca himenul era elastic sau lipsa nu prea te durea, in cazul in care te-a durut, atunci ai himenul normal, si era pe punctul de a se rupe, asta inseamna ca nu s-a rupt inca, deci esti virgina... Asa i s-a intamplat ...

Re: Re: Re: Re: De ce ma doare in anumite pozitii?

din 11 mar 2010 23:13 de Leroy

Am intalnit si eu fete pe care le dureau in pozitia mai sus precizata, deci nu trebuie sa fie nicio problema, e normal, s-ar putea sa te obisnuiesti, s-ar putea sa nu, s-ar putea sa nu prea poti sa o faci in pozitia respectiva, oricum nu te va ...

Re: Re: Re: De ce ma doare in anumite pozitii?

din 11 mar 2010 23:10 de simosimina

este mic. Se va absorbi el..însă trebuie avut grijă de el, în sensul că trebuie la 6 luni să faci control ginecologic!

Re: am nevoie de un sfat pls !!!

din 11 mar 2010 17:20 de Psyche

si povestea are sa continue pana are sa infrunte ea teama.e neplacut intr-adevar dar trece.trebuie doar sa treceti de "pasul" ala. un lubrifiant ar merge foarte bine,un preludiu mai lung,o idee buna ar fi sa-i faci si sex oral.

Re: Re: Re: Preput stramt...

din 11 mar 2010 14:31 de cata

Re: e normal sa se indoaie?

din 11 mar 2010 13:57 de AngusYoung

teoretic penisul sta in erectie pana cand barbatul ejaculeaza.daca te inclini tu ar trebui sa-l excite nu sa ii moara. Trebuie sa fie o problema psihica a lui,nu-si poate controla erectia. Vorbeste cu el deschis intreaba-l ce are si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 mar 2010 01:58 de ExoticDream

Ar trebui sa se numeasca la fel (mai putin desinenta pentru genul feminin), dar traim intr-o lume in care patriarhatul este la moda, asa ca barbatul care inseala este privit cumva cu... admiratie (yuk!), in schimb femeia este considerata o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbat

din 11 mar 2010 01:15 de ExoticDream

Ha ha ha!!! Eu n-am spus ca vina pentru (semi)esecul unei relatii apartine exclusiv unuia din parteneri, indiferent care, tu zici ca barbatul este atras mereu de ceea ce este frumos si uite-asa topaie el ca albinuta din floare in floare, in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbat

din 11 mar 2010 01:03 de ExoticDream

Sa zicem ca cei care sunt capabili sa insele au cantitatea de inteligenta Q1. Atunci cei care sunt inteligenti, dar nu inseala, au in dotare Q1 + Q2 inteligenta (Q2>0), unde Q2, printre altele, ii determina pe respectivii sa aiba altfel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii i

din 11 mar 2010 00:48 de compot

Probabil astia de-au facut studiul asta, stupid in opinia mea, fac parte dintr-o organizatie a persoanelor inselate:lol::lol:. Eu nu cred, defapt nu-mi pasa, nu-mi conduc viata dupa studii de ca.cat ale unor oameni de cac.at(in opinia ...

Re: Re: Cum va descurcati cu dorul de cineva?

din 11 mar 2010 00:38 de ExoticDream

Fara incredere intre parteneri, o relatie la distanta este sortita esecului: dupa cateva runde de activare a geloziei, zile si nopti de stres ("Oare ce-o fi discutand cu colega/colegul de banca/birou toata ziua?", "Oare cand a iesit in oras cu ...

Re: Usturime si sangerare in zona genitala

din 11 mar 2010 00:26 de ExoticDream

[b]Iti voi muta subiectul la sectiunea "Sanatate/probleme"![/b] Si eu sunt de parere ca trebuie sa dai fuga la doctor! (!)(!)(!)

Re: Normal?

din 10 mar 2010 22:44 de pisicel

pai, depinde la ce te-ai referit cand ai intrebat asta: la faptul ca esti virgin sau la masturbare. faptul ca esti virgin, e problema ta, daca pe tine nu te deranjeaza, dar devreme ce zici ca te masturbezi de 2 ori pe zi, e clar ca-ti trebuie ...

Re: Re: Re: : Re: Re: Nu am zone erogene, ce

din 10 mar 2010 22:13 de pisicel

eu vreau ca relatia sa mearga. de fapt merge f bine in afara de sex. dar daca sexul nu o sa fie bun, sunt constienta ca relatia noastra o sa aiba de suferit si o sa-i pun punct, pt ca , pana la urma, sexul joaca un rol ff important im dragoste si ...

Re: Re: : Re: Re: Nu am zone erogene, ce

din 10 mar 2010 21:27 de McLove

Intr-o relatie nu trebuie sa intervina orgoliul intre sexe. Noi nu putem interveni in relatia lor. Aici e decizia lor. Daca ei cred ca nu mai merge, atunci ea nu mai are rost. Dar, daca se hotarasc sa treaca impreuna peste asta, e si mai ...

Re: Re: Re: Cosurile Apar De la Masturbare??

din 10 mar 2010 21:11 de pfff

are dreptate.Niste rude il tachinau pe var'meu ca are multe cosuri pe fata, si ii zicea, cica: "joaca hormonii in el" :d:-`O:)

Re: Re: Cosurile apar de la masturbare??

din 10 mar 2010 20:26 de McLove

Aha... Deci, daca un pustan de 14 ani, plin de bube, face sex in fiecare zi, intr-o saptamana e nou-nout?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 288 din 1098
«   1 ... 285   286   287   288   289   290   291 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare