Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Cosurile apar de la masturbare?? din 10 mar 2010 20:25 de Laur
Da, consider ca cosurile apar si de la masturbare, dar nu numai, daca faci sex odata nu o sa.ti treaca cosurile pe loc... trebuie sa te tii de "tratament".. sincer am si eu cosuri si am folosit chit toate cremele si solutiile... unele au dat ...
Re: Re: orgasmul din 10 mar 2010 10:27 de basturk
dar daca nu ma insel eu, au inceput activitatea de o luna...crezi ca are experienta???si de regula, fetele la inceput....mai greu cu practica.
in primul rand trebuie sa discutati, sa fiti deschisi la ce va place si ce nu.cand faceti dragoste, nu ...
Re: Cum va descurcati cu dorul de cineva? din 10 mar 2010 07:32 de Blossom
well.. si eu ma cam aflu in aceeasi postura.. relatie la distanta.. 800 si ceva de kilometri.. dezarmant cand vine vorba sa ai nevoie cu adevarat sa simti persoana respectiva langa tine, nu? Ei bine.. si noi, ca multi altii, ne descurcam cu mesaje, ...
Re: pozitii in timpul sexului din 9 mar 2010 20:20 de simosimina
asta depinde de fiecare fata in parte. Ce ii place uneia, nu trebuie neaparat sa ii placa si alteia...asa ca iti ramane sa experimentezi ca sa vezi ce prefera prietena ta;)
spor
Re: Re: Re: nebuni din 9 mar 2010 19:12 de Bianca_Bia
Da,eu am patit-o :(
Re: Re: nebuni din 9 mar 2010 14:44 de Leroy
Ai tu dreptate ExoticDream, din ce am citit pe aici si prin alte parti, zice ca lichidul despre care se tot vorbeste, ar contine spermatozoizi si ar putea sa lase o femeie insarcinata, pana aici deacord...
Te intreb totusi, pe tine si pe restul ...
Re: Re: Exista ceva dupa moarte? din 9 mar 2010 14:10 de carrie
E foarte dragut sa vezi cum de obicei ignorantii vorbesc cel mai mult despre ignoranta. Cu cat stii mai multe, iti dai seama ca de fapt stii foarte putin. Si viceversa. In ceea ce priveste moartea, exista oricum 2 tabere opuse, una care crede in ...
Re: nebuni din 9 mar 2010 14:03 de McLove
Deci, sa inteleg ca toti de pe forum, trebuie sa se duca la un medic ginecolog, apoi sa raspunda la intrebari...
Baieti, fete... la treaba!
Re: Pt spirea1st din 9 mar 2010 11:43 de spirea1st
Din pacate nu sunt singur acasa niciodata:( ai mei sunt pensionari si nu pleaca pe nicaieri...
Re: Re: Ati trimite flori unei persoane necunoscut din 9 mar 2010 09:28 de levi82
Mersi. Nu sunt fericit ca sunt "back", dar... c'est la vie!
Cred ca am inteles care e varianta. Putina lume si-a spus parerea, dar macar nu e nici o parere negativa :).
Acuma mai trebuie doar sa vad daca mai exista flori frumoase pe piata ...
.. din 9 mar 2010 03:03 de King of Coke
nu mai vorbiti prostii despre roaccutane !!!!!
atata timp cat ti-l recomanda doctorul dermatolog , care este problema ??!
singura problema este k datorita compozitiei , este f toxic..de acea trebuie sa stati f bine cu ficatul ! oricum , nu vi se ...
Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice din 8 mar 2010 21:21 de Psyche
du-te la un urolog sa te examineze,o faci subtil,fara sa afle ai tai. inventeaza o boala si stai acasa:lol:
Re: O sa scap cu viata sau o sa raman cu cicatrice din 8 mar 2010 21:13 de tihs llub
abureala, o fata nu s`ar baga la asa ceva mai ales daca stie ca baiatu tocmai a facut susu (pipilica). am dreptate?
Re: Re: Usturimi genitale din 8 mar 2010 20:48 de Randunik
fac dus regulat inainte si dupa. chiar nush care ar putea fii problema :(
Re: Usturimi genitale din 8 mar 2010 20:24 de victoria_ok
trebuie respectata igiena personala
daca tu faci dus regulat atunci nu stiu ce poate fi...:unsure:
Re: Re: Consecinete? din 8 mar 2010 20:07 de Werdragon
ms asta e raspunsu care il vroiam nu ce mi-a dat McLOVE:|Doamne Iartama.Deci sa revenim pai sincer am facuto deja cu ea dar dupa ce am fost cu ea 1 an si 3 luni am fost sincer cu ea si am vorbit mult timp si ne-am informat foarte bine despre ...
Cum am sarutat eu prima data! din 8 mar 2010 19:52 de Tony
Eu sincer cand am sarutat prima data am fost in cls a-6-a si eram cu un baiat f simpatic si va dati seama k cei simpaticii cer mai multe de la fete si el incerca sa ma sarute iar eu nu puteam si intorceam capu' , adica il evitam mereu pt k imi era ...
Re: Consecinete? din 8 mar 2010 18:58 de toy
Stiu si eu....???:ermm::ermm::ermm: varsta optima pentru inceperea vietii sexuale este 16+. Acum, fiecare cum simte. Ea spune ca este pregatita, dar s-ar putea sa fie un impuls de moment, un moment de slabiciune. La 14 ani nu este complet ...
Pt spirea1st din 8 mar 2010 18:33 de catalin
frate eu cred k cel mai bine sa o iei la tn akasa..fara ii spui motivul shi apoi ...incet incet cu piapieli shi kestii tandre ...ma rog un sarut printr-o zona mai intina...etc...intelegi uh...o sa vz k o sa cada la pat...asa ea e streasata dak u tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbatii inteligenti insea din 8 mar 2010 13:46 de sgc
punct ochit, punct. you've got it:ok:
Pagina 289 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |