Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2011 21:43 de Alina90

De fapt, in ultimul timp am evitat sa-l las sa-mi faca oral, pt ca nu vreau sa ma simt "datoare" fata de el.Asa ca e reciproc: nu-mi face nici el, nu-i fac nici eu.:rolleyes:

din 4 mai 2011 21:36 de dorinda

Ti se pare. Nu toti barbatii sunt porci sau ipocriti. Ai niste prejudecati la care ar cam trebui sa renunti, pentru ca tu vei fi cea care va pierde. Si pana la urma ce-ti pasa daca iti face si el sex oral? Tu i-ai supt-o, el ti-a lins-o. Imi ...

Re: Re: ovulatie tarzie-intarzierea menstruatiei

din 4 mai 2011 21:35 de Iulia5

Mie in aprilie mi-a venit pe 5 menstruatia,,,si ciclul menstrual e pe 28 de zile.Deci practic ovulatia trebuia sa aiba loc pe data de 18,,,insa eu imi dau seama cand e,si a avut loc pe 21.Daca era normala,acuma in mai ar fi trebuit sa imi vina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea imatur?

din 4 mai 2011 21:31 de dorinda

Ce fel de argumente vrei? Ti-am scris observatiile mele. Daca tu crezi ca eu vorbesc aiurea, e problema ta. Mie chiar nu-mi pasa ce parere ai.

jurnal deschis: Deci pot...

din 4 mai 2011 21:22 de blondy_girl

Azi mi-am adus aminte ca sunt orgolioasa de fel si daca din cauza ta mi-am incalcat multe principii si am devenit mai iertatoare. Schimbarea asta mi-a adus multe suferinte. Planificam totul pt aniversarea noastra de un an, ma gandeam entuziasmata ...

din 4 mai 2011 20:49 de Alina90

Eu cred ca asa sunt multi baieti:IPOCRITI! Le place sa primeasca sex oral ,dar in acelasi timp te desconsidera si te dispretuieste daca ii faci!:blink:Asta e valabil si in cazul relatiilor stabile, doar ca baietii sunt prea ipocriti sa recunoasca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea imatur?

din 4 mai 2011 20:21 de dorinda

Ce scriu eu si ce intelegi tu. Am o relatie de 4 ani, el e mai mare cu aproape 3 ani ca mine si crede-ma ca atunci cand vine vorba de noi doi este destul de imatur pentru varsta lui. In rest, e chiar foarte responsabil. Cred ca am stat ...

din 4 mai 2011 19:00 de DaNNY_DiViNO

Toate!! :lol:

Re: ovulatie tarzie-intarzierea menstruatiei

din 4 mai 2011 18:23 de blondy_girl

De-a lungul unui ciclu menstrual, pot aparea si ovulatii spontane. Teoretic, daca ai un ciclu regulat, ovulatia ar trbui sa se produca inainte cu 2 sapt de menstruatia urmatoare. DAca a ovulatia s-a produs mai tarziu, e posibil sa iti intarzie ...

din 4 mai 2011 18:16 de dorinda

Ei...si mai multe daca se poate.:~*

Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pe

din 4 mai 2011 18:07 de DaNNY_DiViNO

Gresit, idei de afaceri sunt, insa cu foamea din ziua de azi si banii putini, nu este garantat ca va merge.. d-aia fug si investitorii de romania. Si eu vreo 2-3 idei de afaceri destul de bune si care aduc castiguri frumoase in urmatorii 10 ani, ...

din 4 mai 2011 17:36 de dorinda

Esti fraiera. Tu chiar crezi ca un baiat care te iubeste si ii facei sex oral o sa te vada ca pe o tarfa? Dimpotriva, o sa fie cel mai fericit ca are parte de sex total si mai ales din partea ta. Incearca pe un covridog. Daca e multumit de ...

din 4 mai 2011 17:18 de Alina90

Nu neg,poate parea moft pt altii,dar pt mine nu e. Eu una nu m-as mai putea respecta,m-as simti injosita daca as face asta. Si sunt sigura ca nici el nu ma va ma privi la fel daca as accepta...

Re: Re: #Dependenta de Messenger

din 4 mai 2011 17:10 de dorinda

La nimic. Stai ca idiptul toata ziua pe mess si vorbesti cu toti prostii in loc sa faci ceva mai util.

Re: Re: Re: Re: Prea imatur?

din 4 mai 2011 17:09 de dorinda

Cand vine vorba de relatii putini barbati se poarta matur. Daca tu ai tras concluzia ca "fetele sunt cu un punct deasupra" in permanenta, te inseli. Cand a fost vorba de o fata imatura pe aici pe forum, i-am zis. Tu cu siguranta ai nimerit ...

Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pe

din 4 mai 2011 16:42 de DETROIT

Exact!Foate bine spus!:ok:

din 4 mai 2011 16:29 de Iulia5

Am si eu o intrebare...Daca ovulatia a avut loc mai tarziu decat de obicei...acest lucru duce la intarzierea menstruatiei?

Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pentru

din 4 mai 2011 15:37 de Bozgoru

din pacate Exotico.. nu prea mai exista idei de afaceri in anul 2011 .. idei noi... idei care merg... am avut si noi astia la 25-30 de ani un ghinion sa ne nastem in anii 80 in loc de anii 60 sau 70... ca astfel prindeam si noi la 20 de ani ...

Re: #Dependenta de Messenger

din 4 mai 2011 15:15 de McLove

Mie mi s-a scarbit de mess-ul asta. Daca ar fi dupa mine, n-as intra cu lunile. Cred ca mai corect ar fi sa zicem: "dependenta de internet". Majoritatea nu stam cateva zile fara internet, dar asta nu inseamna ca e dependenta... e doar o ...

Ovulatie tarzie-intarzierea menstruatiei

din 4 mai 2011 13:34 de Iulia5

Daca ovulatia a avut loc mai tarziu decat de obicei...acest lucru duce la intarzierea menstruatiei?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 295 din 3731
«   1 ... 292   293   294   295   296   297   298 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare