Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 mai 2011 00:08 de Rolando
Nu stiu daca ai dreptate in cazul de fata!Cand a venit prima data pe forum,alina90 ne spunea ca este in relatie cu actualu de 2 ani si urmeaza sa se logodeassca!Daca era vorba de plictiseala nu stiu daca se mai gadneau ei la logodna si alte ...
Re: Foarte timid din 5 mai 2011 22:07 de SkilleT
Fetele sunt tot oameni deci incearca sa vorbesti cat mai rar si sa te gandesti la ceva relaxant sa vezi daca merge:)
Re: ! din 5 mai 2011 21:58 de SkilleT
Eu iti recomand sa te muti singurica, ai 19 ani fetita e mult mai bine singura la varsta asta:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2011 21:55 de DaNNY_DiViNO
i se potriveste cand zice Pitbull "And back it up like a Tonka truck" ca da.. are curu cat Tonka Truck :lol::lol:
Re: Posibila Infectare cu BTS din 5 mai 2011 21:36 de ciciloveslaura
Pasul unu l-ai facut deja prin umblatul pe la doctor. E bine. Testul HIV nu ti-l va recomanda nici doctorul decat dupa fereastra imunologica dupa cum spuneai, care e intre 3-7 luni. In cazul Chlamydiei, e cam devreme sa te pronunti deoarece e o ...
Re: Re: despre abordare !! din 5 mai 2011 21:29 de fiat_lux_mihi
Pai si atunci daca imi place o tipa, sunt liber, trec pur si simplu pe langa ea SAU risc sa fiu respins dar macar am incercat...
Sa mai cresti putin poate nu te vor aborda doar ciudati cu replici gen "AM DULCIURI IN DUBA, vrei?"
Vezi dilema?
Re: Sex oral din 5 mai 2011 20:30 de ciciloveslaura
Nici nu stiu ce sa spun. E un subiect atat de banal... Daca iti vine sa gusti, gusta. Si Adam a facut la fel :))
Re: Miros urat al penisului... din 5 mai 2011 20:18 de ciciloveslaura
Ti-e cumva capul penisului acoperit mai tot timpul de preput? Se spune ca un penis circumcis este mai curat si mai usor de intretinut decat unul intact. Oricum.. intre preput si gland se acumuleaza o substanta naturala numita smegma cu rol ...
Re: Re: Despre candida din 5 mai 2011 20:12 de viss123
nuprea are cum sa iti fie jena de ginecolog... aia e meseria lui, nu te duci la cineva pe straga si ii arati ce ai in pantaloni sa isi dea cu parerea, te duci la cineva specializat ce stie ce face acolo.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2011 20:04 de viss123
Nici tu nu sti ce mai gandesti.
Sunt de acord ca nu trebuie sa ii faci asta oricarui baiat, dar daca il iubesti poti sa faci un compromis. Nu e nimic rau , adica e ca si cum iai suge un deget. Problema e doar in capul tau:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2011 19:24 de Alina90
Nu i-am spus si nu-i voi spune niciodata sa se duca la alta/altele pt anumite placeri. Dar ii voi da de inteles,intr-o maniera f clara,ca nu e cazul sa astepte sa fiu de acord sa-i satisfac aceasta fantezie.
Re: Despre candida din 5 mai 2011 19:16 de ciciloveslaura
Daca totusi iti este jena de ginecolog, mergi macar la medicul de familie pentru o trimitere la analize de sange.
Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pe din 5 mai 2011 18:02 de fiat_lux_mihi
E labareala si cam complicat cu cei 10.000 de coco.
Uite cum sta treaba e PANA la 10.000 si care sa reprezinte 30% din investitie, restul ii pui tu fie din fonduri proprii fie faci credit la banca garantat de stat pana la 80%.
Fa socoteala ...
Re: Re: ! din 5 mai 2011 17:57 de Melisa
cam a 2.a varianta e , doar ca ..nu accepta ideea ca eu ies cu el :huh:.. sper sa pot sa ii pun in evidenta calitatile .:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Foarte timid din 5 mai 2011 17:44 de fiat_lux_mihi
Sunt doar 2 reguli pentru o activitate oratorica desavarsita in fata femeilor.
1. Si ele sunt tot oameni
2. Daca ai dubii consulta punctul 1
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2011 15:56 de fiat_lux_mihi
Eu cred ca are pe altcineva :lol::lol::lol::lol:
Re: Re: Salutare,va rog frumos sa ma ajutati... din 5 mai 2011 15:50 de fiat_lux_mihi
Pe lumea asta daca iti place ceva ori e ilegal ori e imoral ori ingrasa.
Ma duc sa caut o funie ca sapun am gasit!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a venitu din 5 mai 2011 13:24 de DaNNY_DiViNO
daca e asa, atunci de ce nu exista inca pe piata romaneasca? poate la fel, nu au finantare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2011 12:57 de compot
Neobux plateste de ani buni. Onbux-ul a platit si el milioane de dolari. Incrasebux la fel, plateste. Clixsense altul de incredere. Si sa stii ca majoritatea care apar, la inceput platesc. Tu trebuie sa fii atenta unde vrei sa investesti si sa nu ...
Re: Re: Foarte timid din 5 mai 2011 12:01 de DaNNY_DiViNO
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Pagina 293 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |