Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

#Dependenta de Messenger

din 4 mai 2011 13:22 de DaNNY_DiViNO

[b]Acest subiect este destinat in scop informativ persoanelor care sunt dependente, chiar dependente, de Messenger.[/b] Am citit undeva ca a fost verificat din punct de vedere stiintific faptul ca internetul si calculatorul(jocurile) cresc IQ-ul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2011 12:34 de dorinda

Mai...posibil, n-am luat-o inca la puricat. Nu-mi bat capul cu Jennifer Lopez. Daca era Beyonce, poate.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: We

din 4 mai 2011 12:29 de dorinda

Daca asta e cearta, atunci ce e intre tine si Rolando cum o numesti?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2011 02:12 de Machiavelli

Hooopa...iti inteleg disperare motiv pt care te taxez cu 0,5 din greseala.:,

Re: Re: Re: Re: Re: Romania pitoreasca - jurnal de

din 4 mai 2011 02:11 de dorinda

M-am obisnuit. Mai nou fac scandal ca sa nu mai am mustrari de constiinta ca de ce n-am spus. Daca vrea omu' sa ma asculte, bine, daca nu, tot bine, pana la urma o face pe pielea lui, nu pe a mea.

Re: Re: Re: Romania pitoreasca - jurnal deschis

din 4 mai 2011 01:52 de dorinda

O nonconformista timida pe care oamenii nu o prea iau in seama, desi in 90% din cazuri am dreptate. Poate fata mea e de vina, varsta sau faptul ca sunt mica de inaltime. Sau toate la un loc. Dar nu ma stresez din cauzele astea, am observat ca ...

Re: Re: Romania pitoreasca - jurnal deschis

din 4 mai 2011 01:41 de fiat_lux_mihi

Ma simt fortat sa zic... nimeni, un tip oarecare, ce refuza [u]uneori[/u] sa mearga cu valul, n-am facut nimic in viata mea care sa merite atentie sau lauda, daca maine nu voi mai fi vor remarca poate 30 de persoane, si 5-6 vor varsa o lacrima. ...

Re: Romania pitoreasca - jurnal deschis

din 4 mai 2011 01:25 de dorinda

Daca e deschis, atunci profit. Nimanui nu-i place rutina, asa ca nu te condamn. Esca a trecut de la margele ( ca tot s-au luat carcotasii de ea/ele) la cercei sau brose. Dar decolteurile le-a pastrat, ca de, daca are, trebuie sa faca ...

Romania pitoreasca - jurnal deschis

din 4 mai 2011 01:17 de fiat_lux_mihi

"Nimeni nu se poate pronunta pertinent asupra sensului vietii altuia. Cautarea si implinirea unui sens de viata e o intreprindere strict personala. Fiecare viata are sensul ei particular, datele ei irepetabile, orizontul ei unic de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Weed_adicted si Rolando trebui

din 4 mai 2011 01:01 de DETROIT

Eu nu sunt idiot,dar e posibil ca tu sa fi!Tu nu intelegi ma de ce mi-am facut cont?Pe cel vechi nu puteam sa primesc mesaje!:ok:Tu ai impresia ca mi-am facut alt cont ca sa il am in caz ca ma baneaza pe Rolando?Daca crezi asta te inseli,ti-am zis ca ...

din 4 mai 2011 00:55 de Duracelliuss

:) Se vede cine e fata :)) Hai ca ai zis "scurt fara breton"aur hotel 5 stele pana la urma vor si in abhu dhabi nu?:) nici chiar asa cred nu e umpic cam exagerat??

din 4 mai 2011 00:46 de Duracelliuss

Dovedeste :)) ca daca as fi fata si as gasi un baiat ca mine as sta toata viata . Daca ai intzeles ce am vrut sa zic !!:love::love::love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Ma simt ingrozitor!

din 4 mai 2011 00:36 de dorinda

Foarte! Vezi ca se poate? Tine-o tot asa!

Re: Re: Re: Re: Ma simt ingrozitor!

din 4 mai 2011 00:20 de Duracelliuss

Daca te-a deranjat limbajul meu am sa incerc sa scriu cum ar trebui sa scriu... Mi sa mai spus ceva legat de acest gen de scris dar am sa incerc sa il recapat pe "originalul Multumita??? :DO:)O:)O:)O:)O:)

Re: Re: Ma simt ingrozitor!

din 4 mai 2011 00:11 de Duracelliuss

Incearca sa mergi la ea "cu tupeu"cum se zice akma....!! dar daka esti asa de timid incearca sa socializezi cu ea prin intermediul faceebokolui hi5 ..messenger orice itzi va fi mai ushor parerea mea ... Si incearca sa fi cel mai comic din gasca ...

din 3 mai 2011 23:40 de viss123

iti iubesti prietenul? raspunsul este nu, daca lai iubi nu ai zice "daca nu ii convine sa plece la alta" eu cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa ii faci poftele sau sa ii explici cu frumosul ca nu poti sa faci asa ceva, dar in niciun caz sa ii ...

Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 3 mai 2011 22:54 de pure

daca tipu arata bine , le inchide in vorba .. are o prietena stabila pe care o mai face pe la spate .. are si bani `:) ..e deja vazut f bine de anumite fete ;;) .. ne place un pic la risc , mai rau ..de`aia fetele il au in vedere pe baiatu ...

Re: Ma simt ingrozitor!

din 3 mai 2011 22:32 de Melisa

Te.ai intrebat vreodata de ce ti se intampla asta ? Pentru ca nu ai destula incredere in tine , ce ti se poate intampla mai rau decat a te inrosi si a te speria in asa hal incat esti in stare sa fugi de langa fata? :ermm: Daca tu te placi si ...

din 3 mai 2011 22:09 de dorinda

Ai uitat sa scrii ca asta e luata din alta parte de pe forum....

din 3 mai 2011 21:50 de DoILookSexy

1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata luna. 2.- Mecanicii nu te fac p***t. 3.- Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi. 4.- Nu esti furat la coafor. 5.- Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza. 6.- La interviu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 296 din 3731
«   1 ... 293   294   295   296   297   298   299 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare