Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Facebook ;X din 3 mai 2011 11:05 de DaNNY_DiViNO
poate ca ai vazut ca in ultimii 2-3 ani sunt numai disperate dupa prieteni virtuali pe hi5/facebook si dupa "comm-uri".. zici ca nu pot trai fara astea
Re: Oare am fost prea sincera? din 3 mai 2011 10:30 de viss123
E ceva normal sa ii povestesti problemele prin care ai trecut,nu vad nicio problema in asta. Daca era o poveste gen"tata a macelarit-o pe mama pentru ca nu ia dat telecomanda,a fost inchis si acum locuiesc cu el in casa" atunci era o problema.
Re: Re: Nu pot! Nu vreau sex dimineata! din 3 mai 2011 10:23 de viss123
baietii au cea mai mare pofta atunci cand se trezesc dimineata. Ar fi mai bine daca am avea timp sa ne spalam inainte dar se duce pofta:))
P.S.:stai cu periutza de dinti langa pat
Re: Otrava de sarpe! din 3 mai 2011 08:55 de Bozgoru
da.. esti un retardat mintal trist.. probabil te vei sinucide.. sau probabil vei fi ucis de propria mama care daca nu e la fel de retarda ca tine.. te-ar ucide ea sa faca un bine lumii ..ar fi si pacat ca un retardat ca tine sa traiasca...si sa ne ...
Re: Facebook ;X din 3 mai 2011 08:53 de Bozgoru
daca nu dormeai pe tine.. poate observai ca e deja un topic despre facebook.. si despre grupul Sexpert de pe Facebook..
Re: Re: Copiii si desenele violente. din 2 mai 2011 23:52 de simosimina
nu au fost pe cartoon network...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai Vrea sa fi de S din 2 mai 2011 23:07 de Machiavelli
Of of...bine ca macar intelegi de ce baietilor le plac sa umble din floare in floare :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ai Vrea sa fi de Sex o din 2 mai 2011 23:05 de Ionela23
Cu zi cu noapte ar fi prin vecini :lol:
daca nu,s-ar invechi si nu ar mai fi buna de nimic..:~*:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prostia nu este doar in R din 2 mai 2011 22:19 de SkilleT
Si pe mine m-au facut sa rad dar daca astia 2 erau romani spuneai...Mda asta e Romania..
Re: Copiii si desenele violente. din 2 mai 2011 22:10 de SkilleT
Si mai erau unele care tot pe CartoonNetwork erau Happy Three Friends daca nu ma insel:ok:
Re: O parere va rog din 2 mai 2011 21:05 de dorinda
Cu prezervativ inconstientule!
"Prima data" - cu prezervativ sau fara? din 2 mai 2011 20:49 de ingeras08
Salut!
Am 18 ani s sunt inca virgin.Nam avut persoana potrivita cu care sa o fac pana acum.si de ceva timp am gasit o fata de 17 ani care e virgina si suntem pregatiti sa o facem cat mai curand si as dori sa stiu de la voi daca e bine sa o ...
Re: Credeti ca diferenta de varsta este o problema din 2 mai 2011 20:29 de viss123
Peste 3 ani deja nu mai merge. O sa ajungeti la o varsta in care nu va mai potriviti nici fizic nici la mentalitate si + ca daca baiatu e mai mare( cum se intampla cel mai des) o sa ajungeti la despartire deoarece ea va avea pofta si el nu mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac.. din 2 mai 2011 20:25 de viss123
normal sa iti faca scandal pentru asa ceva. Daca ii spuneai de la inceput ca nu esti si vrei sa mai treaca ceva timp fara sa ii mai dai alta explicatie aproape cu siguranta de intelegea, dar asa e chiar urat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 mai 2011 20:19 de pure
nu m`am uitat la varsta ta , si nici nu ma intereseaza:) si gata hai mai termina`te ca la 19 ani cred ca ai si altceva de facut decat sa stai sa`toci frunze la caini
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa de o din 2 mai 2011 20:09 de KeyLogger
Eu cred ca e doar un simplu clip ...
Oricum trebuia sa ma astept la asta.. credeti ce vreti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lipsa de ocupa din 2 mai 2011 20:03 de dorinda
Daca ai creier, gandeste! O sa-ti dai seama singura, asta daca nu cumva ti-au disparut toti neuronii.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 mai 2011 20:00 de ThT
Asta a spus ea.Daca nu mai era virgina,nu vad de ce ar mai fii evitat sa ramana singura.
Poate vine bibu sa ne lamureasca si pe noi cum e.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 mai 2011 19:57 de Melisa
E forum sa raspunzi la problemele celor ce deschid cate un subiect , nu sa ti se para tie ca sunt eu mandra :ok: .
Uita.te mai intai la anii mei , dupa comenteaza , cred ca la 19 ani am tot dreptu sa spun ca nu mai sunt . Daca tie ti se pare o ...
Re: Re: Re: Ce baiat sa aleg: normalul sau musculo din 2 mai 2011 19:54 de viss123
te culci odata cu ciobanu si apoi ramai cu omu normal sa fi tu fericita, dar tot tu o sa pierzi
Pagina 298 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |