Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Lipsa de ocupatie din 2 mai 2011 19:24 de KeyLogger
Nu mam stricat de loc la cap :) , si nu am nimic impotriva avortului si nimic ciudat :). Am vrut doar sa vada si cei care nu stiu cum se face un avort .
Ce e atat de neinregula cu acest post? :|
Re: Re: Ce baiat sa aleg: normalul sau musculosul? din 2 mai 2011 19:19 de Anonimus20
Oricum il va alege pe musculos. Daca il alege pe primul dupa un timp tot la musculos se va gandi asa ca nu te mai chinui atat si alege l mai repede.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se din 2 mai 2011 18:42 de pure
da mi sa parut ca ai fost mandra :) si pot sa ma bag pt ca de`aia e forum :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or din 2 mai 2011 18:14 de Melisa
Ti se pare ca sunt mandra sau ceva de genu ? Am raspuns pur si simplu la ceea ce mi sa zis . :mellow:
Si daca nu ai nici o problema , atunci vezi.ti de treaba ta :mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 2 mai 2011 16:45 de ursaru
Bine punctat domnu`!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a ve din 2 mai 2011 16:09 de Rolando
Muncesti mai mult cu capul ca patron!Adica stai in stres ca poate nu merge afacerea,incerci sa cauti solutii pentru dezvoltarea afacerii.Dar la noi sunt prea putini astfel de patroni,astfel de afaceristi!
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin...ea nu...cum sa p din 2 mai 2011 15:35 de Wreck
Toata treaba este sa nu fi stresat. Toti am trecut prin acesta faza. Un lucru care te poate ajuta pt prima oara ca sa rezisti un pic mai mult, este cum au zis si mai sus, sa nu te duci cu "solda" plina ;). Este bun si red bull-ul, dar daca ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 2 mai 2011 15:12 de DaNNY_DiViNO
degeaba le dai manual de utilizare a unei femei, tot nu il inteleg
Re: Re: Re: Re: Re: De 7 ani impreuna fara sex din 2 mai 2011 14:59 de SorinSeductie
"O sa-ti dau trei reguli care sa te ajute in evaluarea bunului mers al relatiilor…
1. Ar trebui sa o saruti la prima intalnire, sau maxim la a doua intalnire. Intalnire, inseamna cand esti doar tu cu ea, fara alti prieteni in jur. Mai bine ...
Re: daaa din 2 mai 2011 14:55 de SorinSeductie
"Prima etapa prin care trecem dupa o despartire de o femeie pe care am iubit-o sau de care am atasat diverse emotii care ne lipsesc este Şocul. Suntem socati ca ne-am despartit de aceea femeie. Insa dupa cum observi in grafic, moralul si starea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa din 2 mai 2011 13:31 de dorinda
Bun, acum hai sa te intreb in felul urmator: vrei sa-ti spuna ca e virgina cand de fapt nu este, sau sa spuna ca nu este si cand colo e? Mie chiar nu mi se pare ceva atat de tragic.
Re: Cine e de vina? din 2 mai 2011 11:51 de viss123
Orice ar fi e vina ta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac. din 2 mai 2011 10:59 de McLove
A evitat... si cam cum poti evita tot timpul chestia asta? :rolleyes:
Intr-un an, cu siguranta au fost momente in care putea spune...
Ce a facut ea? S-a dat virgina tot timpul, si cand au ajuns in pat, ea nu a mai avut ce face. Deci, l-a mintit. ...
Re: Re: Re: Nervi de primavara! din 2 mai 2011 08:32 de DaNNY_DiViNO
Asa s-au inventat povestile de dragoste, din pura imaginatie, vise, unde un film de 1 ora jumate arata viata intreaga si fericita a unui cuplu. Insa nu ne arata si ce se intampla pe parcurs si ce trebuie sa facem sa ajungem la acelasi rezultat..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a venitu din 2 mai 2011 08:28 de DaNNY_DiViNO
Crezi ca daca esti patron nu muncesti? Din contra ca ai mult mai multe responsabilitati decat un angajat obisnuit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a ve din 2 mai 2011 05:36 de Rolando
Nu ai inteles nimic,dar absolut nimic!Ca sa fac facultatea asta a insistat un unchi!Taicamiu mi-a zis ca fac ce vreau.Sunt major imi aleg ce vreau sa fac.Pe el nu la interesat absolut nimic,in concluzie nu a insistat sa fac o facultate ca sa fie ...
Re: Re: Nervi de primavara! din 2 mai 2011 02:01 de ExoticDream
Pretutindeni! Ne facem iluzii daca ne inchipuim ca pe alte planete lucrurile stau mai bine, asta este ca intr-o relatie noua: ne imaginam ca partenerul acesta nu ne va dezamagi, nu ne va mai face sa suferim ca cel de dinainte, ne hranim cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a venitu din 2 mai 2011 01:49 de ExoticDream
Nu ma refeream la tine, de ce ai mereu impresia ca ai fi in centrul atentiei? Stai linistit, inteleg destul de repede, de-aia pot sa-ti spun ca "genul" tau se citeste de la distanta: spui ca nu dai doi bani pe diploma, dar te inscrii la o ...
Re: Re: Re: Nu inteleg ce vrea de fapt prietenul m din 2 mai 2011 01:22 de fiat_lux_mihi
E o vorba care zice cam asa:
Important nu e sa fii primul in viata unei femei, ci ultimul, voi deja ati dat-o in extreme cu tot felul de exemple de zdrente, dezaxate si nimfomane.
Cine decide care este un numar rezonabil de parteneri?! Eu, ea, ...
Re: Cine e de vina? din 2 mai 2011 00:34 de pure
da stiu cum e:) te lasa rece mai pe scurt ..si poate e din cauza monotoniei :D incercati ceva nou care sa va stimuze ca altfel nu prea va vad impreuna cu asfel de probleme ..daca nu trezeste nimic in tine e clar o relatie cam hibernata
Pagina 299 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |