Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Facebook ;X din 1 mai 2011 19:53 de pink10
Pffff , nu vroiam sa critic pe nimeni :| Vroiam doar sa imi fac prieteni noi xD
Re: Nu inteleg ce vrea de fapt prietenul meu! din 1 mai 2011 19:39 de blondy_girl
Orice i-ai zice, el o sa mearga inainte cu ideile lui, ca dovada e faptul ca va intalniti pe ascuns.
Ti-a propus sa ii faci oral, deci ii clar ca s-a lasat total influentat de spusele prietenilor lui si probabil ca vrea sa se distreze cu tine si ...
Re: Re: Re: Facebook ;X din 1 mai 2011 19:35 de Ionela23
Si daca nu vrem?
Si oricum mai nou criticam oamenii dupa felul in care arata.
Re: Re: Re: e cv normal ? din 1 mai 2011 19:32 de Ionela23
E normal fato!!pune-te pe silent daca nu.
:.:. cum poti sa fi atat de...
Re: Facebook ;X din 1 mai 2011 19:28 de Rolando
Daca nu avem,ce facem?:unsure:
Re: ...grecii au talent...sa cante cu penisul la p din 1 mai 2011 19:28 de Rolando
Posibil sa fie trucat!Chiar daca si-au dat aia pantalonii jos,de unde sti ce se intampla cu adevarat in spatele pianului?:unsure:Eu zic ca e facatura,cu toate ca sunt filamt si din lateral pentru cateva secunde,nu de ajuns incat sa ma convinga!
Re: Re: Re: Re: Re: Chestii din 1 mai 2011 17:45 de dorinda
Nu mi-ar placea sa-l strang de gat nici macar in joaca.
Re: Re: Copiii si desenele violente. din 1 mai 2011 17:45 de Rolando
Esti putin mai mare ca noi,deci ai prins cam acelasi gen de desene(post-revolutionare sau capitaliste,transmise pe canale americane)!Nu prea merge comparatia facuta de tine!Ar trebui sa vina cineva cu o varsta mai inaintata,sa zic pe undeva pe la 44 ...
Re: Copiii si desenele violente. din 1 mai 2011 17:37 de simosimina
sunt violente, intr-adevar...insa imi amintesc de vremurile copilariei mele...si erau desene animate mai periculoase...in sensul ca ..se fuma...era violenta mai explicita decat acum... desene precum Droopy(sau cum naiba se mai scrie)...si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a ve din 1 mai 2011 17:18 de Rolando
Nu stiu de ce zici tu ca prin anii 70?Ca eu stiu ca si inainte de 90 stateam bine cu exporturile(nu doar agricole).Spre exemplu,in Plopeni( oras cu 10.000 de locuitori),functiona Uzina Mecanica Plopeni care avea peste 20.000 de angajati!Si ...
Re: Re: Amanta....:( din 1 mai 2011 17:15 de dorinda
Probabil ii este frica sa nu cumva urmatorul sa-i spuna ca e parasuta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a venitu din 1 mai 2011 17:08 de McLove
Mai exact, inainte de anii '70. Dar, adevarul este, ca de la venirea lui Carol al II-lea, Romania a inceput sa indrageasca sfarsitul. :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilo din 1 mai 2011 16:58 de Rolando
Daca te referi la mine inseaman ca esti ca si THT sau DRE,oameni care inteleg cam greu ca eu nu imi pun bazele in diploma aia.Daca era dupa mine nici aici nu dadeam,dar la insistentele unei persoane am dat aici!Eu am alte planuri!
Sunt multi care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea ideala a penisului din 1 mai 2011 16:56 de pure
daca iti zice la misto dc te stresezi ?/:) adevaru e undeva la mijloc
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea ideala a p din 1 mai 2011 16:54 de pure
pai vorbeste cu ea :) nu`mi spune mie ..da o inteleg :) dupa ce ca e mica mai esti si recalcitrant :) ..tine minte ;) 7 cm nu ajunge :*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea ideala a penis din 1 mai 2011 16:52 de viss123
daca e mica sa ma paraseasca sa ma lase in durerea mea, fac pe viteazu pentru ca sunt ff stresat pe tema asta.:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea ideala a penisului din 1 mai 2011 16:49 de pure
fata stie :) daca e mica e mica ..degeaba incerci aici sa faci pe viteazu :)
Re: Amanta....:( din 1 mai 2011 16:42 de simosimina
voi va stiti de 6 ani...el este insurat de 1 an...cred ca este evident faptul ca data te iubea se insura cu tine si nu cu alta...
Eu zic sa-l dai dracu`...mergi mai departe...nu faci altceva decat sa iti bati joc de viata ta!
Ce daca a fost ...
Re: Re: Re: Otrava de sarpe! din 1 mai 2011 16:39 de dorinda
Nu te supara pe mine, dar cat de idiot trebuie sa fii ca sa nu citesti ce scrie pe un ambalaj si in special, prospectul?
De Finalgon stiu si eu ca ustura si n-are efect, dar scrie asta pe prospect! Le-ai vazut in punga si gata, te-ai gandit ca ...
Re: Re: Re: Re: Chestii din 1 mai 2011 16:39 de simosimina
:lol::lol::lol:
da cine a zis ca esti sclava domnisoara? :)) fiecare are alte preferinte:)
daca tu ai o perspectiva mai...aparte sa-i zic asa...nu inseamna ca toata lumea gandeste ca tine!
si nu era vorba sa te stranga pe tine de gat ...
Pagina 301 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |