Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Nu inteleg ce vrea de fapt prietenul meu! din 1 mai 2011 16:34 de viss123
Inteleg ca el a reactionat foarte urat cand a aflat asta. Dar e vina ta ca i-ai scuns acest lucru , trebuia sa ii explici si oricat de nervos era el tu sa iti pastrezi calmul. Si acum ca dupa 2 zile sa intors si a zis ca nu il deranjeaza e foarte ...
Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 1 mai 2011 16:17 de dorinda
Daca tot scrii cuvinte in engleza, macar scrie corect.
Re: Re: Amanta....:( din 1 mai 2011 16:13 de dorinda
Mda...daca o iubea pe vreuna, nu facea asa ceva.
Re: Nu inteleg ce vrea de fapt prietenul meu! din 1 mai 2011 16:10 de pure
eu sunt de parere ca arati f bine daca ai fost animatoare si ar trb sa fie fericit ca te are langa el :) ..plus ca, daca se spun tot felul de lucruri e din cauza invidiei ;;) stai tu linistita .Daca el nu stie sa te aprecieze ai sa gasesti altu ...
Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pe din 1 mai 2011 16:09 de Pasaroi_Cuminte
Mai jos ai link-ul de unde poti sa descarci ordonanta de urgenta:
http://www.aippimm.ro/articol/comunicate/anunt-important-7/
Mai jos dau citire unui expert in investitii:
[i]"
Cei maxim 10.000 de euro trebuie sa reprezinte 50% din ...
Re: Despre candida din 1 mai 2011 16:05 de simosimina
pai...candida nu se ia neaparat de la partener. Poti sa o faci si in urma unui tratament cu antibiotice...daca iti scade sistemul imunitar...sunt mai multe cauze ce determina aceasta afectiune.
Ar fi bine sa consulti un medic ginecolog...sa-ti ...
Re: Re: Chestii din 1 mai 2011 15:53 de viss123
Sunt unii/unele carora chiar le place adica palme peste fata pana se invinetesc, sa ramai cu paru in mana sau chestii dinastea. Daca sunt sentimente e perfect si asa
Re: Sunt prea geloasa pe fosta lui prietena ! din 1 mai 2011 15:43 de pure
Eu te inteleg , stiu prin ce treci :d si stai calma daca momentan e cu tine inseamna ca ea e undeva in trecut `:> acum e al tau ..si dupa ce va despartiti o sa ii spuna viitoarei prietene ca a avut 2 femei la viata lui pe care le`a iubit ...
Re: Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pe din 1 mai 2011 15:31 de ExoticDream
Daca acum, cat suntem tineri si inca mai avem vise si dorinta de a face cu adevarat ceva, nu ne intereseaza decat o diploma de aratat la angajare si un job de la 9 la 6 in care sa ardem gazul 80% din timp, sa bem cafele, sa fumam, sa stam in ...
Re: Re: Re: Idei de rotunjire a veniturilor pentru din 1 mai 2011 15:18 de Rolando
Sincer,eu nu stiu de la cine asteptai tu o astfel de ideea prin care se fac bani cinstiti!Poate doar danny,dar nu toti se pricep la pc-uri!Tht ne zicea ca face el bani cum altii nici nu viseaza.Asta a fost zisa sa impresioneze sa zica lumea "ce tare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai mare compl din 1 mai 2011 15:13 de pure
imi place cum gandesti :>
Re: Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 1 mai 2011 14:43 de pure
ce mentalitate :| in ce secol traiesti ? daca fata vrea , las`o :) e ceva normal .. nu mai fii asa negativist :)
Re: Re: Re: Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 1 mai 2011 12:47 de viss123
Oamenii sunt facuti sa proceeze, deasta voi aveti gaura si noi batu. daca aveam toti gauri nuprea exista metoda de reproducere. Daca bunicata sau mata erau lesbiene nu te mai nasteai fiinta ce consumi resursele naturii degeaba. Tu existi doar ...
Re: Re: Re: Credeti ca diferenta de varsta este o din 1 mai 2011 12:39 de DaNNY_DiViNO
daca o tin ficatii, sa fie sanatoasa..
Re: Oare e bine sa fii bisexuala? din 1 mai 2011 12:33 de viss123
va comportati ca 2 surori, deci incest. Aveti amandoua iubiti , va inselati pe fata.
Sunteti in cls 6-8 pentru ca numai la varsta aia ganditi asa ceva, Intai sa dai de "maciuca lui mihai" si dupa te poti intreba daca esti lesbi.
Re: Re: Un copil aparut de nicaieri, si ea la fel. din 1 mai 2011 12:11 de Wreck
Va multumesc tuturor pt sfaturi. Decizia a fost luata. Voi ramane cu fata din Bucuresti. Am luat aceasta decizie, pt ca in acest fel, nici fata din Targoviste nu va trai cu iluzia ca totul este ok, si nici eu nu voi fi nefericit. Poate o sa ma ...
Re: Re: Re: Credeti ca diferenta de varsta este o din 1 mai 2011 12:01 de McLove
Daca ea are bani, exista si de 10 ori dragoste. Nu e asta o problema!
Re: Cum sa-l fac sa se indragosteasca de mine??? din 1 mai 2011 09:46 de viss123
Daca nu ziceai cati ani ai aveam alt raspuns( fai un oral).Mai bine apucate de scoala lasa baietii asteapta macar vreo 2 ani.
Re: Re: ce vor fetele de la un baiat din 1 mai 2011 09:39 de viss123
Nu e bine sa fi asa, nu esti sincer si o sa iti dai seama de asta , nu o sa mai ai incredere nici in tine.Aproape toate fetele vor doar distractie la varsta asta pana gasesc un fat frumos si se fac fete cuminti (sau te fac sa crezi asta)
Re: Amanta....:( din 1 mai 2011 09:37 de viss123
daca el nu are copii ar putea sa divorteze sa fiti fericiti:) daca are copii ar fi timpul sa te retragi
Pagina 302 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |