Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la p

din 13 feb 2010 11:11 de dansul

nu. in cazul in care exista un g3im5 b0nd de romania capabil de un f*tai pe saturate si iute ca un iepure.. atunci sa dea un buzz la id-ul respectiv. dansa preia comenzile.

Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea

din 13 feb 2010 11:04 de mandarina

trebuie sa admiram ca s-a oferit:x tauri comunali!!!!!!):(

Re: Re: am facut-o

din 13 feb 2010 09:33 de basturk

ce prostii poti sa spui....da, este bine sa iti incepi viata sexuala la 17-20 de ani si nu la 30.tu deja ai exagerat.si daca te-ai cultiva putin, ai observa ca toate rapoartele din ultimii ani arata ca tinerii care au fost invatati la scoala despre ...

Re: Re: Re: Re: Pentru fete: ati cedat de la prima

din 13 feb 2010 09:26 de basturk

trebuie sa mai si citesti omul cateodata....atunci cand se poate... dar nu inteleg ce este cu adresa de e-mail postata...vrei sa primesti felicitari?sau ce?

Situatii lasate "in coada de peste"

din 13 feb 2010 03:54 de ExoticDream

Recent, in cadrul unei conversatii intre prieteni, cineva a povestit urmatoarea intamplare. Ea, persoana la 35-40 de ani, divortata de mult timp, isi cauta partener strict in vederea casatoriei. Situatia este un pic mai speciala intrucat, data ...

Re: Intrebari legate de inaltime

din 12 feb 2010 23:22 de Psyche

Eu am tot 1,65 de cam 3 ani. Am auzit de ceva glande ce ar trebui stimulate pentru crestere. Daca unul dintre "medicii nostrii" vede subiectul.:rolleyes:

Re: Re: Re: Am 16 ani, prietenul meu insista .. .

din 11 feb 2010 15:59 de euu

uite ce e?!eu iti dau un sfat sincer si pur:nu o fa...ai toata viatza inainte!cine stie ce se va intampla dupa 2 luni...te desparti de el...afli lucruri ascunse..cum ar fi:are ink 3:wacko:pfffoaa...stai ma fata in banca ta...si pana la urma trebuie ...

Re: Situatie dificila: AVORT!

din 11 feb 2010 14:41 de gabriel25

frate,,nu cred ca te putem ajuta cu prea multe..asta trebuie sa stii numai tu si viitoare mamica,,,nu cred ca parerea celor de pe forum ar conta prea mult..ar trebui sa discutati si cu parintii..

Re: Re: Fetelor le plac baietii cu haine mulate ?

din 11 feb 2010 13:56 de McLove

:rolleyes: Asa pot sa zic si eu ca am masina pe care nu ti-o permiti nici daca iti vinzi tot neamu'! :ok: ON: Haine mulate? :huh: O prostie!

Re: Fetelor le plac baietii cu haine mulate ?

din 11 feb 2010 13:30 de ady

Eu sunt de acord cu necunoscuta....care comentati aiurea inseamna ca sunteti gelosi ca nu aveti si voi corp de aratat intr-un maieu mulat sau tricou sau bluza ce o fi ea.si in al doilea randpaote nici nu aveti bani de un maieu de firma multa,din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concurs pe

din 11 feb 2010 01:32 de ExoticDream

Trebuie sa recunosc ca problema imbarcarilor nu se afla pe lista mea de prioritati, "barcutele" ma intereseaza numai in masura in care le pot folosi in calatorii de agrement din cand in cand, am testat diferite dimensiuni prin diferite zone, sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re

din 11 feb 2010 00:06 de McLove

Stiu... dar, imi place cand sunt "certat" de cine trebuie. :~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 feb 2010 00:02 de ExoticDream

Te cauta doar daca ai fost buna la pat, oricum nu stiu prea multe despre tine dupa un suc in oras si o partida de sex. Daca esti o fata obisnuita, fara mare experienta sexuala, nu reusesti sa-l incanti, mai ales ca el, daca s-a aruncat la sex de ...

Re: Pls raspuns1

din 10 feb 2010 22:25 de McLove

Care e problema? Esti destul de inalta pentru varsta ta. Incearca sa nu te scuzi ca ai facut o operatie. Ea are o limita de timp, unde nu trebuie sa depui efort. Apoi, iti poti continua viata normal. Si, nu am auzit ca laptele ar avea vre-un ...

Re: Pls raspuns1

din 10 feb 2010 22:19 de simosimina

creşterea fetelor are loc până la 18 ani, iar la bărbaţi în jur de 21-22. Deci mai ai timp să creşti;) Fă nişte sport, gen volei, basket sau înot

Intrebari legate de inaltime

din 10 feb 2010 22:12 de o fata

sall. am 13 ani,am 1,60 si port 38 la picior. oare cat o sa am in inaltime cand o sa mi se stopeze cresterea? sunt inalta pentru varsta mea? trebuie sa spun ca beau zilnic 2 pahare de lapte. laptele ajuta la crestere? imi puteti spune cum pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara a cu

din 10 feb 2010 21:35 de McLove

Trebuie neaparat sa curga sange?! Incercati sa aveti parte de o partida de sex NORMALA, nu sa bage doar capu', sau sa mai faca nu stiu ce. Apoi, o sa stii cu siguranta ca nu mai esti virgina.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara a cu

din 10 feb 2010 21:01 de cherry_dream

ca sa iti curga sange trebuie sa introduca penisul mai mult, nu doar capul ... nu stiu exact "cat de departe" e, dar himenul nu se afla exact la intrarea in vagin. e nevoie de mai mult ca sa-l rupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge

din 10 feb 2010 20:36 de miha

pai ca sa imi curga sange trebuie sa il introduca de tot?sau depinde unde este pozitionat himenul?astept raspuns!!!multumesc mult!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare fara a curge

din 10 feb 2010 20:36 de miha

pai ca sa imi curga sange trebuie sa il introduca de tot?sau depinde unde este pozitionat himenul?astept raspuns!!!multumesc mult!!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 302 din 1098
«   1 ... 299   300   301   302   303   304   305 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare